laži me laži...

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nerazumem kako rodjak moze da me laze
i to kao radi u nekom obezbedjenju jos uvek a radio je
ali proslo je to vreme e sad kao cuva diskoteke
lepo mu kaze brzo prodje vreme
dobili neke pancir-kosulje kaze teske su moraju to da nose ^^
a 2 dana kasnije bila rodjaka kod mene
i kad ju pitam kako ovom tvom na poslu?
kaze ma ne radi vec 2 meseca
a on mi se hvali kako obezbedjivao neku diskoteku pre 3 dana
i prico neke price o pendreci i suzavci *** koj mu je ? xD

Mozda se stidi sto je ostao bez posla, pa baronishe... ne mora da bude neka zla namera. A mozda voli da se kurchi ... ti ga poznajes - ako je ranije bio okej, onda je verovatno ovo prvo.

ma ok je on i bio je u obezbedjenju
ali nerazume sto laze mene????
ajde laze caleta kevu
al sto mene nije fora
ja da ostanem bez posla reko bi ej drugar
tako je i tako nemam posla i gotovo
reko bi i ja da je ovo prvo
ali nerazumem njega posto rodjaka dolazi stalno
i prichamo o svemu i svachemu
e sad nerazumem takve ljude ????
dali lazhu sami sebe ili misle da je to neki cilj ????

postoje bele i one sa posledicama..

svako od nas se makar jednom u zivotu oslonio na laz..

zbog izgovorene lazi u prvom trenutku MOZDA osecamo olaksanje, a onda..:(

ima osoba kojima laz postane resenje za sve neuradjeno,neispunjeno, a obecano..

postane im prosto obrazac ponasanja..pa vise dan ne moze da prodje, a da ne izgovore laz..
u jednom trenutku lazi vise nisu samo izgovori..osoba koja se njima sluzila, sama u njih pocinje da veruje..

imate li takvih slucajeva u svojoj okolini?
ja imam.
i ta osoba je u mom mobilnom memorisana kao LAZ.

koji su to razlozi zbog kojih neko do te mere moze da izgubi osecaj za realnost? :dontunderstand:
Ne postoji nista gore od lazi... ja to ne mogu da tolerisem i prezirem ljude koji to rade, a ako neko pokusava da slaze mene... osecam blag do umeren osecaj gadosti... a ako me neko uspesno slagao taj ce biti izbrisan i anatemisan na svakoj tabli na koju naletim u narednih godinu do dve... toliko mi otprilike treba da zaboravim taj osecaj ponizenosti i nepostovanja.

hehe... ja sam se odavno pomirila sa tim da ljudi lazu i dosta se dobro nosim sa onim od chega mi se nekad zeludac okretao... vishe takve stvari ne dozivljavam lichno, jer sam shvatila da postoje ljudi koji lazu iz zezanja, moranja, kompleksa i ostalog...:)

Ne volim lazi.
Ni crne,ni bele,a ni sarene:)
Ipak,najgore od svega je kada neko laze svesno,da bi pridobio neku korist za sebe,da bi povredio nekoga i slicno.
Nije tako strasno slagati prijateljicu da joj frizura danas nije toliko grozna,ili da nije tako strasno sto se ugojila drasticno,lako ce ona to srediti:rumenko:
Sto se tice ljudi koji svesvno izmisljaju dogadjaje i price,takozvani mitomani,njih mi je zao.
Imala sam jednu takvu drugaricu na fakultetu.
Stalno je dolazila sa nekim novim pricama u kojima su glavni akteri neki njeni prijatelji,koji ne postoje:roll:
Secam se,kao juce da je bilo,nije dosla na neku vezbu,i gledala je da to nekako nadoknadi i pitam je zasto nije dosla,kada je vazno.
"Jao,pa znas ona moja drugarica Sanja,pricala sam ti vec,imala je neki problem sa deckom,pa sam je celu noc tesila":(:(
A svi su znali da ta Sanja ne postoji...Glupa prica,ali kako se mozes ljutiti na takvu osobu.
Moze ti samo biti zao:sad2:

Imam i ja takvu osobu u okolini! Lazi na pretek! Ciste izmisljotine! Dosla je do te granice da joj vise nista ne verujem. Izmisljeni citavi dogadjaji, ljudi...a posebno kada se nalazi u vecem drustvu, e tada pocinje preuvelicavanje vec svega izmisljenog!
Mrzim lazi i jednom sam joj rekla da prestane vise da izmislja a ona se nasla u cudu, ali opet nastavlja.
Mislim da je to za terapiju definitivno!

Back