Lazete li da ste srecni?

Ima ljudi koji ni po cenu zivota ne bi rekli da nisu srecni u ljubavi, a i u sexu:) A vi? Je l' kazete kad vam ne ide?

chist ego trip vecine ljudi

pre nego shto krenem da se jadam drugima, postoji taj period zatishja gde pokushavam da nadjem uzrok nastalom problemu.
Preispitujem sebe, njega...obichno u tim periodima zapochnem da pishem dnevnik o tim svojim stranim osecanjima koja mi ne daju mira.

Mislim da je pravo pitanje da li covek moze da odglumi srecu? I koga zapravo pokusavaju da slazu oni koji to cine, sebe ili druge?

Mislim da srecan covek nesvesno isijava srecom, i to se ne moze ni sakriti, ni dobiti vestacki.

Ja ne lazem da sam srecna, naprotiv, kada sam u krizi, o tome pricam na sav glas, i to ne da bih se zalila, nego da bi ljudi razumeli o cemu se radi. Kada nisam srecna, obicno nisam ni dobro drustvo, niti sam dobar sagovornik, niti sam dobar kolega, niti sam dobar ukucanin, ... zbog toga mi je stalo da ljudi znaju da je to losa faza nastupila iz tog i tog razloga, i da nema veze sa njima. Zato ne glumim laznu srecu, i ne volim ljude koji to rade

e na zalost ja sam od odnih kojima je uvek sve super, samo retkim ljudima cu priznati da sam nesrecna na bilo kom polju..jednostavno navucem osmeh na lice kada izadjem na ulicu i da sam u najgorem periodu kada me pitaju kako sam ja odgovaram u z osmeh "super"...i to me tako nervira kod mene...:?

Jesam li zdrava-jesam!
Jesu li moji najblizi-jesu!
Srecna sam!
Nerviraju me prokleti, cangrizavi i razmazeni ljudi...nikada nece biti srecni oni koji u osmehu prijatelja ne vide zadovoljstvo, koji su slepci na tudje nesrece, egocentrici bez duha, bez duse....i uvek ce za svoju nesrecu kriviti nekog drugog...a stara, jednostavna misao je da je sreca u nama...na nama je izbor...

Jesam li zdrava-jesam!
Jesu li moji najblizi-jesu!
Srecna sam!
Nerviraju me prokleti, cangrizavi i razmazeni ljudi...nikada nece biti srecni oni koji u osmehu prijatelja ne vide zadovoljstvo, koji su slepci na tudje nesrece, egocentrici bez duha, bez duse....i uvek ce za svoju nesrecu kriviti nekog drugog...a stara, jednostavna misao je da je sreca u nama...na nama je izbor...
sram ih bilo,odakle im dozvola da budu nesrecni :roll:
jbg ja nekako kontam tek kad budes slep na sve nesrece onda mozes da budes potpuno srecan..
glup mi taj stav...postoji gore,budi srecan sa tim malo sto imas..
divnu recenicu cuh pre neki dan,oprosticete mi ne znam tacno koga citiram,ali: "razumni ljudi se prilagodjavaju svetu oko sebe;nerazumni ljudi prilagodjavaju svet sebi;napredak sveta zavisi od nerazumnih ljudi".
zivot cine sitnice..i one nas ponekad cine srecnim..ali ne budite povrsni mediokriteti zadovoljni bilo cime..tezite necemu u ljudskoj prirodi je da tezi necemu..jos uvek bi valjda bili u pecini da nismo tezili nicemu i bili zadovoljni onim sto imamo

sram ih bilo,odakle im dozvola da budu nesrecni :roll:
jbg ja nekako kontam tek kad budes slep na sve nesrece onda mozes da budes potpuno srecan..
glup mi taj stav...postoji gore,budi srecan sa tim malo sto imas..
divnu recenicu cuh pre neki dan,oprosticete mi ne znam tacno koga citiram,ali: "razumni ljudi se prilagodjavaju svetu oko sebe;nerazumni ljudi prilagodjavaju svet sebi;napredak sveta zavisi od nerazumnih ljudi".
zivot cine sitnice..i one nas ponekad cine srecnim..ali ne budite povrsni mediokriteti zadovoljni bilo cime..tezite necemu u ljudskoj prirodi je da tezi necemu..jos uvek bi valjda bili u pecini da nismo tezili nicemu i bili zadovoljni onim sto imamo

netjes da se ljutish ako ti kazem da se crveno i pink potiru malo,odnosno kontradiktornost su a oba su tvoji stavovi

Back