Lazarević u Pionirskom parku: U toku dugo planirani napad na našu zemlju

Sve maske su pale.

Da li neko moze da mi kaze da li se Branislav Lecic isto pojavio kod Caci-ja, ili sam to pogresno shvatio, ili je patka? Negde sam samo uhvatio vest, pa ne znam gde da proverim.
Заташкали му силовање, па је ред да им се одужи, ако већ и пре тога није радио за УДБУ.

Ocskuješ da podrži tvoje žute koji su ga izručili Hagu? :think:

Ti opet sve deliš na žute i ne-žute. Ti ne znaš ni za kakvu drugu političku podelu. Dosadan si sa tim.
Lazarević je bio deo Slobinog komunjarkog i pseudo-nacionalističkog režima i velika većina istaknutih ličnosti iz vlasti 90-tih podržavaju AV-a danas ili barem ništa negativno ne govore o njemu, pa stoga me ne čudi Lazarevićev stav. Šešeljčuga sa njegovim smradikalima (od kojih je najistaknutiji bio naravno AV) su jedno vreme bili deo Slobine vlasti.

kakve nebuloze ti valjas strasno

General Lazarevic se dokazao na bojnom polju protiv visestruko jaceg neprijatelja

Nemerljivo jaceg

Ko si ti bre da ga blatis sram te bilo da te sram bude?
Svako ko nije pravosnažno osuđen krivim u Hagu, je veličina za ćacija Lazarevića

On 26 February 2009 the Trial Chamber found Lazarević guilty of deportation, other inhumane acts including forcible transfer, he was to sentenced 15 years’ imprisonment.

Kod nas se ne smatra mrljom to sto je rukovodio nasilnom premestanje civila kosovskih Albanaca....Tovarenje ljudi u kamijone i voznja...
Kod nas je doduse pre koju godinu nakon odsluzene kazne proglasen za pocasnog gradjanina...Ono jest kad govori deluje kao fin i dobar covek, reklo bi se, gde bi on to mogao, to jest, rekli bi oni koji ne poznaju zivot....
Nista nasilno nije uradio, niti sto nije u skladu za Zenevskom konvencijom o zastiti civila.

Back