- Poruka
- 47.447
Јбт. јел могуће да се оваквим причама форсира крвопролиће?Немате довољно непријатеља и душмана видим ја...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Заташкали му силовање, па је ред да им се одужи, ако већ и пре тога није радио за УДБУ.Sve maske su pale.
Da li neko moze da mi kaze da li se Branislav Lecic isto pojavio kod Caci-ja, ili sam to pogresno shvatio, ili je patka? Negde sam samo uhvatio vest, pa ne znam gde da proverim.
Ocskuješ da podrži tvoje žute koji su ga izručili Hagu?![]()
Koliko znam radio je i pre, sad kako je poceo to ne znam.Заташкали му силовање, па је ред да им се одужи, ако већ и пре тога није радио за УДБУ.
Svako ko nije pravosnažno osuđen krivim u Hagu, je veličina za ćacija Lazarevićakakve nebuloze ti valjas strasno
General Lazarevic se dokazao na bojnom polju protiv visestruko jaceg neprijatelja
Nemerljivo jaceg
Ko si ti bre da ga blatis sram te bilo da te sram bude?
Nista nasilno nije uradio, niti sto nije u skladu za Zenevskom konvencijom o zastiti civila.Kod nas se ne smatra mrljom to sto je rukovodio nasilnom premestanje civila kosovskih Albanaca....Tovarenje ljudi u kamijone i voznja...
Kod nas je doduse pre koju godinu nakon odsluzene kazne proglasen za pocasnog gradjanina...Ono jest kad govori deluje kao fin i dobar covek, reklo bi se, gde bi on to mogao, to jest, rekli bi oni koji ne poznaju zivot....
Dokazao se samo protiv žena i dece. Razbucao ga NATO i Ramuš Haradinaj na Košare.kakve nebuloze ti valjas strasno
General Lazarevic se dokazao na bojnom polju protiv visestruko jaceg neprijatelja
Nemerljivo jaceg
Ko si ti bre da ga blatis sram te bilo da te sram bude?
Protiv kukavica i zločinaca poput Lazarevića imam svašta. Ratni zločinci su ljudski otpad i kukavice.шта ти конкртетно имаш против Генерала Лазаревића?
Da ju je vojno odbranio kako treba, do ovoga ne bi dosloBivši general Lazarević u Pionirskom parku: U toku dugo planirani napad na našu zemlju
https://n1info.rs/vesti/haski-osudj...u-u-toku-dugo-planirani-napad-na-nasu-zemlju/
Šta mu je ovo trebalo nije mi jasno?
Samo je prestavljena civile tovario u kamione i selio...Nista nasilno nije uradio, niti sto nije u skladu za Zenevskom konvencijom o zastiti civila.
Verovatno za njihovo dobro.Samo je prestavljena civile tovario u kamione i selio...
Naravno, uz zelju da se vrate......jednom....Verovatno za njihovo dobro.
Vojska se najbolje i najdostojanstvenije pokazala upravo na KiM. Ko drugacije kaze, taj zaista pojma nema i nemam nameru da raspravaljam dalje.Naravno, uz zelju da se vrate......jednom....
????????????Vojska se najbolje i najdostojanstvenije pokazala upravo na KiM. Ko drugacije kaze, taj zaista pojma nema i nemam nameru da raspravaljam dalje.
Važi, nemam ni ja(u svakom slucaju je bilo sa manje krvi nego u Bosni)...Nije bilo puno klanja, više je bilo raseljavanja i bezanije uplasenih albanskih civilaVojska se najbolje i najdostojanstvenije pokazala upravo na KiM. Ko drugacije kaze, taj zaista pojma nema i nemam nameru da raspravaljam dalje.