Lazarević u Pionirskom parku: U toku dugo planirani napad na našu zemlju

Зашто Слобиног генерала уопште и узимаш као неко мерило части и поштења?
Мислиш да није било негативне селекције за време Милошевића?

Ако је неко српски патриота и има IQ већи од броја ципела, онда заиста не видим како може да подржава Шиптара. Значи или лична корист, или није патриота уопште, или је ретардиран.

Uf jaka vest. Jedan od najgorih generala u istoriji Vojske Srbije, nestručan i neprofesionalan svojevremeno, mene bi bilo sramota da me on moralno podrži.

Како неко може да једног Лазаревића тако ниподоштава?
Који си ти--Ненаде-..а шта тИ ИМАШ од Знања и Звања?

Poslednja izmena od moderatora:
Pare ili fascikla sluzbe. Treceg nema.
Svi ti koje je ovo društvo zaštitili od odgovornosti i štiti od odgovornosti oni su na strani ovog sistema, prirodno je....Normalno je da će Lecic biti na strani sistema koji ga je oslobodio od odgovornosti za silovanje, u drugačijem sistemu bi naebao...Naravno da ce JSO biti za ovaj sistem koji ga ne tereti ni za sta...Naravno da ce Guri bita za sistem koji ga je skrivao i čuvao... Ljudi prirodno imaju instinkt za tim...I oni ne osećaju da su tu iz koristi, samo misle da su na strani pravde...Eto to su ljudi...

Ne smaraj, Japi.
I kaže se "ниподаштава".
а није Ненаде...
то што ти не познајеш Правопис па не знаш да ја тебе тренутно НИПОДОШТАВАМ,то је већ твој Проблем.
али ниси ти мени Мета нити твоје Поимање србске Граматике,
него,
шта ти конкртетно имаш против Генерала Лазаревића?

Poslednja izmena od moderatora:
Ocajni potezi vlasti.....bezveznjakovic.....

Зашто Слобиног генерала уопште и узимаш као неко мерило части и поштења?
Мислиш да није било негативне селекције за време Милошевића?

Ако је неко српски патриота и има IQ већи од броја ципела, онда заиста не видим како може да подржава Шиптара. Значи или лична корист, или није патриота уопште, или је ретардиран.
Lazarevic je jedan od najpostenijih generala bez mrlje u biografiji i zivotu. Nije nikakav "Slobin general" vec je bio general VJ.

Lazarevic je jedan od najpostenijih generala bez mrlje u biografiji i zivotu.
Kod nas se ne smatra mrljom to sto je rukovodio nasilnom premestanje civila kosovskih Albanaca....Tovarenje ljudi u kamijone i voznja...
Kod nas je doduse pre koju godinu nakon odsluzene kazne proglasen za pocasnog gradjanina...Ono jest kad govori deluje kao fin i dobar covek, reklo bi se, gde bi on to mogao, to jest, rekli bi oni koji ne poznaju zivot....

Ne lupetaj.
E0D3F3DE-166B-4EB0-9DE6-C0889E5278B8.png

Sve maske su pale.

Da li neko moze da mi kaze da li se Branislav Lecic isto pojavio kod Caci-ja, ili sam to pogresno shvatio, ili je patka? Negde sam samo uhvatio vest, pa ne znam gde da proverim.
I jesu. Za razliku od tebe koji ovde prodaješ maglu on je robijao za Srbiju. Izručili ga tvoji Žuti koje bi ti da vratiš u fotelju, onako bez izbora. Sve maske su stvarno pale: Na izbore i kvit.

Sve maske su pale.

Da li neko moze da mi kaze da li se Branislav Lecic isto pojavio kod Caci-ja, ili sam to pogresno shvatio, ili je patka? Negde sam samo uhvatio vest, pa ne znam gde da proverim.
Da,sav ponosan ,nadahnuto je drzao govor kao Lazar u Boju na Kosovu,ali nije uzalud bio Murat.Stara je to ljiga,jos od 91.

Uf jaka vest. Jedan od najgorih generala u istoriji Vojske Srbije, nestručan i neprofesionalan svojevremeno, mene bi bilo sramota da me on moralno podrži.

kakve nebuloze ti valjas strasno

General Lazarevic se dokazao na bojnom polju protiv visestruko jaceg neprijatelja

Nemerljivo jaceg

Ko si ti bre da ga blatis sram te bilo da te sram bude?

Back