Whitesnake
Primećen član
- Poruka
- 870
Kratko i jednostavno
Javite se dragi sugradjani
ili bilo ko ima neke veze sa ovim mestom....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmm...koje je god. ? mozda je znambebidoll:ex ortakinja mi je iz LA......neda pavolovic....
zop
E njih nevolim nikako!Stalno se duvaju neshto i shire muda da izvinesh ovde po Lazarevcu!колачић:Poznajem njih nekoliko iz Stepojevca, a i prolazim tuda bar jednom nedeljno kad idem kod decka u G.Milanovac.
Pa da ti kazem,jeste dobro mesto,ali meni malo dosadilo,jbg. ceo svoj zivot sam ovdedomacin_uzice:Pa zakljucih da je Lazarevac mnogo dobro mesto moram jednom da dodjem tamo da ludujemo.... A kako da postavis slike pa jel ti ukljucen HTML... ? Ako nije ....onda.....nista mozes mi poslati na mejl ako nije problemcic.... ?
Treca Mesnafrancisella:ma super je taj lazarevac...i aj imam drugaricu iz srednjoskolskih dana tamo pa sam tako i upoznala jako puno lazarevcana...i uvek se radujem ponovnom odlasku tamo...
pozdrav za trecu mesnu
![]()
Pa nekako kako da ti kazem,Trecak je kao izolovan skroz od Lazarevca,kao da je za sebe posebnofrancisella:u breeee
ko kineska cetvrt,ne zezaj
mozda ti ne primecujes lepotu svog grada jer si stalno tamo...
meni je strava tamo iako primecujem da su se ljudi u poslednje vreme generalno nesto smorili...ali mislim da je tu svuda tako...mislim u nasoj zemljici...
aj uzivajte,ne znam ni zasto dodjoh do ove teme..
lazarevac![]()
Whitesnake:Hmmmm...koje je god. ? mozda je znam,uglavnom pozdravi je mnogoooooooo kad je vidish od RaDomIra iz Lazarevca...poZz..
![]()
Vratila se iz Toronta ??? Jbt. !!! A naravno pozdravicu je,ako je sretnembebidoll:lol....pa napisala sam da mi je "ex drugarica"....inace, je 86 god...vratila se i studira na BK...ja sam ostala u torontu....
tako da mozes ti nju da pozdravis ako je ikada sretnes...
poz
Whitesnake:Vratila se iz Toronta ??? Jbt. !!! A naravno pozdravicu je,ako je sretnem,al od koga ?Od BebiDol
?