Laž je laž - ma kako bombasta bila!

Ribar

Poznat
Poruka
9.164
U temi "Bombast naslov, bombasta priča, bombasta laž" http://forum.krstarica.com/showthre...mbasta-priča-bombasta-laž!?highlight=bombasta tvrdio sam da M. Milovanović laže!
U današnjim "Novostima" izašla je nova priča gde je moja tvrdnja dokazana! http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:316284-Svi-bi-hteli-moju-kucu
Lažov lepo kaže "Bio sam čvrsto naumio da trampim kuću isključivo sa Elektrodistribucijom,..." jer zna da ED ne može da mu uzme kuću! Bio je to jeftin, kako bi se danas reklo, "marketinški" trik!
Sve to i ne bi bilo značajno. M. Milovanović nije ni najveći ni najznačajniji lažov na ovim prostorima!
Zabrinjavajuće je nešto drugo:
Priču su mnogi, počev od novinara koji ju je pribeležio, jedva dočekali kao dokaz da je EPS glavni i jedini uzrok svih zala u ovoj državi!
Najveći manipulator svih vremena, Najveći Bravar Svih Naših Naroda I Narodnosti, uspeo je da ubedi mnoge da je za sve što je dobro zaslužan On a za sve što je loše - kriv je neko drugi! Taj je princip doveo do savršenstva, bio je umetnik u zavaravanju!
Njegovi su sledbenici iskoristili već stečenu "prednost" i nastavili tim putem! ("Oj Bravare mi ti se kunemo da sa Tvoga puta ne skrenemo!"; "I posle Bravara - Bravar!")
Ko god malo razmisli (što je veoma naporno - treba držati prst na čelu!) shvatiće da je za sve što se dešava u državi i zaslužna i odgovorna, samo i jedino, vlast!
Vlast je, na svoju sreću, uspela da sve nezadovoljstvo koje bi trebalo da bude usmereno na nju, baš zbog njene stvarne odgovornosti, uspela da skrene na drugu stranu - pre svega na EPS.
Tako vlast sada može slobodno da se preda onom što je njenim izvršiocima najdraže: kako napuniti sopstvene džepove! Građani će umesto da budu besni na vlast biti besni na EPS!
Da bi neko došao do pravog zaključka dovoljno je da sam stvori neke ideje.
Nažalost "stvaralaštvo" mnogih odvija se isključivo ispod pojasa!
 

Back
Top