laz je laz je laz je laz...

Pa, ne znam bas, rekla bih da to nije najgore. Zasto bi neko trebao da se suoci sa sobom ako zna za sebe da je kukavica, ubica, manijak? Bolje je da laze sebe da je hrabar, nevin, normalan i druge da laze da je hrabar, nevin, normalan i sve ce da bude super. Sto da se suocava sa manijakom u sebi?

kad neko lazhe konstantno,postaje patoloshki lazhow i samim tim pochinje da weruje sam sebi...da li mu drugi weruju zawisi od te njegowe okoline koju lazhe...
imam jednog takwog ortaka,od starta znam da je patoloshki lazhow i ne werujem mu...tj tachno znam da prowalim kad lazhe kad ne,on bash woli da preuwelichawa neke stwari...ali sam ga prihwatila kao takwog,u dublje razgowore ne idem sa njim...zanimljiw je za zezanje i to je to...mislim da ljudi takwe osobe i ne gledaju za nishta wishe sem za neko bezwezno zezanje...zashto bi ishta i prichao pametno sa takwom osobom,kad je ceo njegow zhiwot u sushtini obizhna lazh....

Znam... i svejedno mi je...
Ali ona je bila strashna... pokushali su da joj pomognu... mislim prijatelji... ali ne vredi... ona tako se i drogira usput... krade... a ponajvishe laze... pricha kako ima gomilu ljubavnika, svi je zele, zeli je nash shef... pa kako je pila chaj sa nekim nadbiskupom, papom, kojim vetj... u Rimu na nekom trgu... aaaaaaaaajde... i josh joj kazemo nekad u lice:"Lazesh" a ona se chudi i ne moze da veruje kako joj ne verujemo...
To su ljudi kojima je potrebna ozbiljna pomoc....

Back