GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 32.440
Опет ЦИА, опет атентат?
Неће успети, баш као ни прошлих 84 пута!
Ја им добар стојим!
Неће успети, баш као ни прошлих 84 пута!
Ја им добар стојим!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Atentat parizerom?ne bi da se mešam , ali ljudi pa vi ovde podstičete atentat
a tek ja šta da kažem, kod mene ko kako stigne prodaje i predaje državne i nacionalne interese, ovako ili onako bar postojiteAtentat parizerom?
Nece skoro doci covek koji ce ojacati Srbiju institucionalno , jer su svi do sada rasterali ljude koji mogu da misle..
Jeste li videli danas, ljudi se plase da objave vest o pucnjavi , zato sto ne mogu da kontrolisu reakcije publike koja je stalnim strahovima i vestima sa RTS i ostalih Tv stanica dovedena u stanje hiperaktivnosti....emotivno su postali toliko napaljeni da je obaveza ljudi da sakriju negativne vesti od njih....ne bi oni ali se mora zbog ljudi..
srbe imade da spašavaju samo ljudi sa hrvatskim putovnicama i konjušarijel se zna ko ce da zameni vucica? zao mi samo sto ce izdajnik ostati upamcen kao aca parizer
hoce kako neceLavrov Vučiću posle govora u UN: "Ovo ti Zapad neće nikad oprostiti" Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov rekao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da mu nakon govora na GS UN u Njujorku "Ovo ti zapad neće nikad oprostiti".
![]()
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=09&dd=23&nav_category=11&nav_id=2403947
'De si ti video da je ždrao?tako je i skripalj, mislio dok se nije yfatio za kvaku, kad ono novicok
drugi put, kada bude zdrao parizer i jogurt, prvo mali da proba, pa tek onda vukler, treba nam otruje neko acu, i sta onda?
Znaš li da me ponekad stvarno bude strah da mu se nešto ne dogodi.Vudu Informer mi je prvi na listi osumnjicenih atentatora na Predsednika...
Oni su ga jos odavno vec po mracnom vudu sistemu obesili na naslovnici...:
Pogledajte prilog 1415886
...
Што би били збуњени? Нису они Борко Стефановић пред амбасадом. Још што текст и не спомиње атентат.Srbin Info i Dejan Petar opet zbunjeni.
Milica, Bole i Miloš takodje.