Lavrov Vučiću posle govora u UN: "Ovo ti Zapad neće nikad oprostiti"

ne bi da se mešam , ali ljudi pa vi ovde podstičete atentat
Atentat parizerom?
Nece skoro doci covek koji ce ojacati Srbiju institucionalno , jer su svi do sada rasterali ljude koji mogu da misle..

Jeste li videli danas, ljudi se plase da objave vest o pucnjavi , zato sto ne mogu da kontrolisu reakcije publike koja je stalnim strahovima i vestima sa RTS i ostalih Tv stanica dovedena u stanje hiperaktivnosti....emotivno su postali toliko napaljeni da je obaveza ljudi da sakriju negativne vesti od njih....ne bi oni ali se mora zbog ljudi..

Ali zato vesti o raspadnutom leshu na kamendolu ili o cetiri ubijena za noc ili o desertu , ubijena zena pa samoubistvo oca zene , to moze da se objavi..

Atentat parizerom?
Nece skoro doci covek koji ce ojacati Srbiju institucionalno , jer su svi do sada rasterali ljude koji mogu da misle..

Jeste li videli danas, ljudi se plase da objave vest o pucnjavi , zato sto ne mogu da kontrolisu reakcije publike koja je stalnim strahovima i vestima sa RTS i ostalih Tv stanica dovedena u stanje hiperaktivnosti....emotivno su postali toliko napaljeni da je obaveza ljudi da sakriju negativne vesti od njih....ne bi oni ali se mora zbog ljudi..
a tek ja šta da kažem, kod mene ko kako stigne prodaje i predaje državne i nacionalne interese, ovako ili onako bar postojite

Lavrov Vučiću posle govora u UN: "Ovo ti Zapad neće nikad oprostiti" Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov rekao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da mu nakon govora na GS UN u Njujorku "Ovo ti zapad neće nikad oprostiti".​

1632307321650f5e7b5e1c9794527313_v4_big.jpg

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=09&dd=23&nav_category=11&nav_id=2403947
hoce kako nece

to je ta patka vasingotnska koju izdajnik koristi

toboz ih malo kritikuje...

Vudu Informer mi je prvi na listi osumnjicenih atentatora na Predsednika...
Oni su ga jos odavno vec po mracnom vudu sistemu obesili na naslovnici...:

Pogledajte prilog 1415886

...
Znaš li da me ponekad stvarno bude strah da mu se nešto ne dogodi.

Međutim, onda si pomislim da ga dragi Bog i anđeli čuvaju, zbog toga što to zaslužuje.

Back