Lavrov: Srbija na braniku odbrane svoje nezavisnosti

Šta je smešno @dlugomir
Evo Crna Gora uvela sankcije Rusiji i šta su dobili?

Dobili su gubitak stotine hiljada ruskih turista

Dobili su zabranu pristupa ruskom tržištu usled su crnogorske Plantaže izgubile stotine miliona evra prihoda i postali su gubitaš

Jel ima EU poslala nove turiste ili možda kupuje vina?

Ne zabole ih patka
Smešno je kako se primate na priče Sergeja Lažova kao saučešće. Smešno je i tvoje nepoznavanje činjenica da u Crnoj Gori još dosta Rusa ima i niko im ništa ne brani osim operacija koje služe za finansiranje Putinove zločinačke agresije (za sada samo) na Ukrajinu.
Ne znam koliko imaš godina i da li se sećaš kako je Crna Gora nekad spram nas bila bedak, a sad su ispred i tek će da budu.

Smešno je kako se primate na priče Sergeja Lažova kao saučešće. Smešno je i tvoje nepoznavanje činjenica da u Crnoj Gori još dosta Rusa ima i niko im ništa ne brani osim operacija koje služe za finansiranje Putinove zločinačke agresije (za sada samo) na Ukrajinu.
Ne znam koliko imaš godina i da li se sećaš kako je Crna Gora nekad spram nas bila bedak, a sad su ispred i tek će da budu.

sve je istina

Rusija je naš najveći prijatelj

sve je istina

Rusija je naš najveći prijatelj
:hahaha:
Jednog lepog dana ćeš možda i ti shvatiti da među državama nema prijateljstva nego samo interesa. Zato su nam ti ''prijatelji'' uveli sankcije kad je njima to odgovaralo, pa su nam posle bukvalno oteli naftni monopol u rođenoj zemlji, a sad bi da nas što je moguće više iskoriste za svoje interese.

Dušo, ne znam kako stojiš sa engleskim, ali to što si prenela nema nikakve veze sa tim da je Sergej Lavrov jedan veliki lažov. Biće da si promašila temu.

Uzgred, to da nismo usklađeni sa normalnim svetom odavno znamo.

Ако је геноцидно-расистичка дегенерисана стока за тебе нормална, уопште ме не чуди што Лаврова називаш лажовом.
Ти још ниси схватио шта значе СОФА и ИПАП споразум, ако уопште за њих знаш.
Шта се ради у бази "Југ" у Бујановцу?
Нисам ја промашила ништа, него ти не повезујеш ствари и зато изјављујеш овакве ствари. НОРМАЛАН СВЕТ!
Аферим и спремај дуге гаће и пелене за Источни фронт. Тамо ће да иду НОРМАЛНИ па ти, земљаче, лепо за њима.
Има ође доста такијех јунака, који бране и Украјину и ЕУ, па изволите. Придружи се оној двојици из МНЕ.
Браните дивне ЕУропске вредности.
СРЕЋНЕ ВАМ РАНЕ, ЈУНАЦИ!

Ако је геноцидно-расистичка дегенерисана стока за тебе нормална, уопште ме не чуди што Лаврова називаш лажовом.
Нисам ја промашила ништа, него ти не повезујеш ствари и зато изјављујеш овакве ствари. НОРМАЛАН СВЕТ!
Аферим и спремај дуге гаће и пелене за Источни фронт. Тамо ће да иду НОРМАЛНИ па ти, земљаче, лепо за њима.
Има ође доста такијех јунака, који бране и Украјину и ЕУ, па изволите. Придружи се оној двојици из МНЕ.
СРЕЋНЕ ВАМ РАНЕ, ЈУНАЦИ!
Smiri se, polako. U Bujanovcu će biti albanski konzulat, ali to vidi sa Vučićem. Što se genocida tiče s obzirom na ruski običaj da pobiju sve iz gradova i sela koje su uspeli da otmu Ukrajincima to vidi s Putinom. Možeš i s Lavrovim, mada se on oko tih konkretnih stvari slabo šta pita.
Vršenje genocida je inače duboko ukorenjeno u rusku tradiciju kroz nasilno premeštanje i(li) uništavanje kompletnih naroda, ali to sad nije tema.
A to da šaljemo vojsku u Ukrajinu od nas nije tražio niko tako da Lavrov jeste lažov. Ako ti se to ne sviđa žalim slučaj, ali tako stvari stoje.
Ima ih ovde koji bi da budu na Lavrovljevom braniku, ali to nikom ne savetujem.

Smiri se, polako. U Bujanovcu će biti albanski konzulat, ali to vidi sa Vučićem. Što se genocida tiče s obzirom na ruski običaj da pobiju sve iz gradova i sela koje su uspeli da otmu Ukrajincima to vidi s Putinom. Možeš i s Lavrovim, mada se on oko tih konkretnih stvari slabo šta pita.
Vršenje genocida je inače duboko ukorenjeno u rusku tradiciju kroz nasilno premeštanje i(li) uništavanje kompletnih naroda, ali to sad nije tema.
A to da šaljemo vojsku u Ukrajinu od nas nije tražio niko tako da Lavrov jeste lažov. Ako ti se to ne sviđa žalim slučaj, ali tako stvari stoje.
Ima ih ovde koji bi da budu na Lavrovljevom braniku, ali to nikom ne savetujem.

Ti prika izgleda ne shvataš da je Bugarski 🇧🇬 front između Rusije 🇷🇺 i Srbije 🇷🇸 probijen
i da niko u Srbiji više neće ovako lepo da od sada pa na dalje da sa tobom razgovara na ovu temu kao ja.

051e0000-0aff-0242-d80a-08da17c89314_w1200_h630.jpg 66c8471e4fef151b0c03b311.jpg

2012422223649c1f1ee8f46157637558_v4_big.jpg 65d5c5c393c814a8670d3372.jpg

Ćuti ne ističi se ovakvim pisanjem moj ti je savet, jer drugo vreme dolazi.

Inače ni ja u izjavi gospodina Lavrova ne vidim ovo što piše u naslovu,
ja u toj izjavi vidim da Lavrov kaže da će od sada Rusija da se vojno i obaveštajno angažuje u Srbiji da suzbije te uticaje koji bi da prihvate da pošalju vojsku protiv Rusije,
a ima i mnogo Srba da ne kažem 99% koji će Rusima u tom "čišćenju" će da poomognu i to sa zadovoljstvom bez ikakve nadoknade.
Tako da se i ja slažem sa tobom da od slanja Srpske vojske protiv Rusije nema ništa jer će to "wagner" suzbiti on je već tu u Srbiji i čeka pogrešan potez.

Poslednja izmena:
Ti prika izgleda ne shvataš da je Bugarski 🇧🇬 front između Rusije 🇷🇺 i Srbije 🇷🇸 probijen
i da niko u Srbiji više neće ovako lepo da od sada pa na dalje da sa tobom razgovara na ovu temu kao ja.

Pogledajte prilog 1890296 Pogledajte prilog 1890294

Pogledajte prilog 1890295 Pogledajte prilog 1890293

Ćuti ne ističi se ovakvim pisanjem moj ti je savet, jer drugo vreme dolazi.

Inače ni ja u izjavi gospodina Lavrova ne vidim ovo što piše u naslovu,
ja u toj izjavi vidim da Lavrov kaže da će od sada Rusija da se vojno i obaveštajno angažuje u Srbiji da suzbije te uticaje koji bi da prihvate da pošalju vojsku protiv Rusije,
a ima i mnogo Srba da ne kažem 99% koji će Rusima u tom "čišćenju" će da poomognu i to sa zadovoljstvom bez ikakve nadoknade.
Tako da se i ja slažem sa tobom da od slanja Srpske vojske protiv Rusije nema ništa jer će to "wagner" suzbiti on je već tu u Srbiji i čeka pogrešan potez.
E baš si našao u kojoj ćeš crkvi da se pomoliš. Da li slučajno znaš da su na Berlinskom kongresu Niš, Vranje, Leskovac i Pirot trebali da pripadnu Bugarskoj, odnosno ona je to tražila i Rusija je taj zahtev podržavala. Znaš li zašto nisu uspeli? Zato što je nas Zapad podržao.
Za bugarske napade s leđa u oba svetska rata si verovatno čuo. I sad ti podržavaš Rusiju i njihovu potencijalnu vazalnu vladu u Bugarskoj ako je bude.
:dash:

Kog je ono dana klao Tuta Bugarin?

Vučić sa fon der Lajen o daljem napretku Srbije na putu ka EU​

Betadanas 18:37

Vučić sa fon der Lajen o daljem napretku Srbije na putu ka EU 1
foto EPA/STEPHANIE LECOCQ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u telefonskom razgovoru sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen (von der Leyen) pomenuo ključna pitanja odnosa Srbije i Evropske unije (EU) kao i dalji napredak zemlje ka EU.

„Dobar i otvoren razgovor sa Ursulom fon der Lajen o ključnim pitanjima odnosa Srbije i Evropske unije, kao i o daljem napretku naše zemlje na evropskom putu“, napisao je Vučić na Instagramu.

On je dodao da je istakao posvećenost Srbije ubrzanom sprovođenju suštinskih reformi u oblasti vladavine prava, unapređenja pravosudnog sistema, jačanju nezavisnosti institucija, kao i implementaciji medijskih zakona i seta reformskih zakona, u skladu sa preporukama Venecijanske komisije.

„Naglasio sam da Srbija nastavlja odgovorno i posvećeno da radi na usklađivanju sa evropskim standardima. Uz zahvalnost predsednici fon der Lajen na ličnom angažmanu, izrazio sam očekivanje da će saradnja sa Evropskom komisijom nastaviti da pruža jasnu podršku reformskim naporima i ubrzanju procesa pristupanja naše zemlje EU“, rekao je Vučić.

Razmenili smo mišljenja i o aktuelnim regionalnim i globalnim izazovima. Ponovio sam da su stabilnost, saradnja i odgovorna politika od presudnog značaja za budućnost Zapadnog Balkana i Evrope, dodao je Vučić.

:super:

E baš si našao u kojoj ćeš crkvi da se pomoliš. Da li slučajno znaš da su na Berlinskom kongresu Niš, Vranje, Leskovac i Pirot trebali da pripadnu Bugarskoj, odnosno ona je to tražila i Rusija je taj zahtev podržavala. Znaš li zašto nisu uspeli? Zato što je nas Zapad podržao.
Za bugarske napade s leđa u oba svetska rata si verovatno čuo. I sad ti podržavaš Rusiju i njihovu potencijalnu vazalnu vladu u Bugarskoj ako je bude.
:dash:

Kog je ono dana klao Tuta Bugarin?

Vidi se da ne znaš istoriju,

Srbija odnosno kralj Milan je izdao Crnu Goru i Bugarsku u ratu protiv Turske i nije Srbija trebala da dobije ništa na Berlinskom kongresu.

Pošto je 1876 god Srbija izdala i pobegla od rata protiv Turske, sva Turska, Britanska i Francuska vojska se fokusirala i sa 170.000 vojnika opkolila i napala Crnu Goru da je unište.
Sa istoka iz prostora današnje Albanije je na Crnu Goru napalo 70.000 Turaka, a sa zapada iz pravca današnje BiH i Dubrovnika i Hrvatske je na Crnu Goru napalo 100.000 Turaka, Britanaca i Francuza.

Tih 70.000 Turske vojske koji su napali CG sa istoka je u bici na Fundini do nogu potukao vojvoda Marko Miljanov sa vojskom od 5000 Crnogoraca iz Kuča

A u isto vreme sa zapada je vojsku od 100.000 Turaka, Engleza i Francuza do nogu potukao Kralj Nikola Petrović Njegoš sa vojskom od 10.000 Crnogoraca u bici na Vučijem Dolu.

Tako da su zbog pobeda Crnogoraca u bitkama na Vučijem Dolu i Fundini 1978 god na Berlinskom kongresu sem Crne Gore i Bugarske koje su u bitkama zaslužile i izborile državu, i Srbija dobila državu mada nije zaslužila da dobije ništa jer je izdala i pobegla sa bojnog polja kada se odlučivalo

Poslednja izmena:
Kako i da ne uputi Rusija poziv i upozorenje kad g.precednik prošle godine odma posle velikog protesta u Beogradu otišo da odnese izveštaj o upotrebi zvučnog topa, ali ne samo to, nego i da se sa dobrim drugarom nasmeje i ispriča mu kako je genijalno smislio da falsifikuje izveštaj FSB-a na čak cele 3 strane i upotrebi, još genijalnije, srpsko slovo "Љ".

1776896972045.png

A vidi se da su za kratko vreme postali drugari Rute i Vučić. Kako je samo srdačno dočekan u Briselu

1776897211111.png

A ne ko ranije, s onim Stoltenbergom. Kolko se puta samo sreli ranije i gle kako su ozbiljni čak i u 2023. A lepo stoji ta zastava u palaču na Andrićev Venac, a?

1776897316395.png

:hahaha:
Jednog lepog dana ćeš možda i ti shvatiti da među državama nema prijateljstva nego samo interesa. Zato su nam ti ''prijatelji'' uveli sankcije kad je njima to odgovaralo, pa su nam posle bukvalno oteli naftni monopol u rođenoj zemlji, a sad bi da nas što je moguće više iskoriste za svoje interese.

Ok sa Rusima nam se interesi 100% poklapaju zato smo saveznici

Jel može tako?

Vučić sa fon der Lajen o daljem napretku Srbije na putu ka EU​

Betadanas 18:37

Vučić sa fon der Lajen o daljem napretku Srbije na putu ka EU 1
foto EPA/STEPHANIE LECOCQ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u telefonskom razgovoru sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen (von der Leyen) pomenuo ključna pitanja odnosa Srbije i Evropske unije (EU) kao i dalji napredak zemlje ka EU.

„Dobar i otvoren razgovor sa Ursulom fon der Lajen o ključnim pitanjima odnosa Srbije i Evropske unije, kao i o daljem napretku naše zemlje na evropskom putu“, napisao je Vučić na Instagramu.

On je dodao da je istakao posvećenost Srbije ubrzanom sprovođenju suštinskih reformi u oblasti vladavine prava, unapređenja pravosudnog sistema, jačanju nezavisnosti institucija, kao i implementaciji medijskih zakona i seta reformskih zakona, u skladu sa preporukama Venecijanske komisije.

„Naglasio sam da Srbija nastavlja odgovorno i posvećeno da radi na usklađivanju sa evropskim standardima. Uz zahvalnost predsednici fon der Lajen na ličnom angažmanu, izrazio sam očekivanje da će saradnja sa Evropskom komisijom nastaviti da pruža jasnu podršku reformskim naporima i ubrzanju procesa pristupanja naše zemlje EU“, rekao je Vučić.

Razmenili smo mišljenja i o aktuelnim regionalnim i globalnim izazovima. Ponovio sam da su stabilnost, saradnja i odgovorna politika od presudnog značaja za budućnost Zapadnog Balkana i Evrope, dodao je Vučić.

:super:
Legao je na rudu!!!

Evo me Radovane ,ja sam protiv cionista ali ni Iran ne gotivim , ja samo Evropu volim gdje se prava svih postuju,kakvi crni Rusi , kome su oni sta dobro donijeli, svoj narod unistise sta bi tek od drugih uradili ?
Pa Rusija je iznedrila više znamenitih ljudi iz sveta kulture, umetnosti, nauke nego Amerika Engleska skupa.
Kako gledaš na ono satirane tvoje palestinske braće dole ?

СРЕЋНЕ ВАМ РАНЕ, ЈУНАЦИ!
Intelegentni dlugomir iliti seljačka tambura bez posla, odlično razume lavrova na engleskom, čak i kada lavrov ebe pa ne vadi na ruskom...

Srebrnjaci Marte Kos

💶 Konkretno, zvanični Beograd je iz Brisela, od komesarke za proširenje Marte Kos primio zahtev da promeni tek usvojene pravosudne zakone i ispuni čitav niz drugih uslova kako bi dobio 1,5 milijardu evra iz takozvanog Plana rasta za Zapadni Balkan.

🪖 Paralelno sa tim, obelodanjeno je nešto što niko nije demantovao - da EU zahteva, više ne samo da Srbija uvede sankcije Moskvi, već i da se spremi da pošalje vojsku u budući veliki rat protiv Ruske Federacije.

1000020531.jpg

Back