- Poruka
- 193.821
Vlada Srbije da mobiliše sve evrofile i da ih pošalje Briselu kao najamnu vojsku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta traže hrvati gore u Ukrajini ?Kakve su to gluposti??! To ne traže ni od svojih članica.
Lavrov je ranije umeo bolje da laže. Bio je manje providan.
Dakle, samo je omraženi SNS proruski, a kako većina naroda nije za SNS onda nije nio za Rusiju?
Đes ba Salko, šta ima bolan?Ako je Lavrov rekao mora da je istina.
Из Лавровог мозга војску...Koju vojsku?
Evo me Radovane ,ja sam protiv cionista ali ni Iran ne gotivim , ja samo Evropu volim gdje se prava svih postuju,kakvi crni Rusi , kome su oni sta dobro donijeli, svoj narod unistise sta bi tek od drugih uradili ?Đes ba Salko, šta ima bolan?
Ti i dalje protiv Rusa, držiš se cionista a?
E kod njih ćeš se leba najesti vidim.
Šta se dešava dole u Zalivu, na čijoj si ti strani ?
Jel se poštuju i prava Rusa?Mogu na sportska takmičenja,ne diraju im imovinu,ne zabranjuju njihovu kulturu,filmove,predstave?Evo me Radovane ,ja sam protiv cionista ali ni Iran ne gotivim , ja samo Evropu volim gdje se prava svih postuju,kakvi crni Rusi , kome su oni sta dobro donijeli, svoj narod unistise sta bi tek od drugih uradili ?
Нема љутње — нико нам није крив што смо, понесени заносом времена и привидом вишег смисла, масовно ступали у партизане ...... као што ни данас није никакво чудо што истим тим накупљеним страстима, пренесеним кроз време, толики Срби своја осећања полажу у навијање за Партизан и Звезду.. . . . ,Srbija svoja nikad bila nije.!?
Наравно да није.Zoran greska ili?
ruskoj gamad nije pomoglu sto su Srbe izdaliИзвозник ратова и будућих криза...
Кошер магарчина, која од рата лепо живи
To je trebala odavno da uradi a ne sad rusi to tumace kao napad na rusiju.Uopšte nije glupo da Evrapa hoće da raspusti NATO i napravi novu vojnu alijansu uključujući sve evropske zemlje, gde pripadamo i mi i Ukrajina, a bez Rusije.
Evropa da bi raspustila NATO prvo mora da plati sve ono sto su najvise placali amerikanci pa onda moze da ga raspusta. Jedino ga oni mogu ukinuti i niko drugi. Konsenzusom, pritiscima, ucenama ili prostom silom kao sto uvek rade.To je trebala odavno da uradi a ne sad rusi to tumace kao napad na rusiju.
Ko da ih ubedi da nije .
Kakve su to gluposti??! To ne traže ni od svojih članica.
On svakako bolje od mene zna da laže tako da si u pravu.Znaš bolje od Lavrova?
Sumnjam
On svakako bolje od mene ume da laže tako da si u pravu.
Kakve su to gluposti??! To ne traže ni od svojih članica.
Мале су спознајне моћи већине људи, кад су у питању политика и дипломатија.On svakako bolje od mene ume da laže tako da si u pravu.
Alignment with EU foreign policy in the Western Balkans: Serbia at 47%, other countries at 100%
https://europeanwesternbalkans.com/2024/09/19/alignment-with-eu-foreign-policy-in-the-western-balkans-serbia-at-47-other-countries-at-100/#:~:text=According to the International and Security Affairs,alignment rates of 48% and 54%, respectively.
As it is well known, chapter 31 of the EU acquis covers the Common Foreign and Security Policy (CFSP), including defense cooperation, sanctions, and strategic alignment of one country to EU’s foreign policy priorities.
https://www.isac-fund.org/en/programmes/cfsp-chapter-31/comparative-analysis-of-european-commission-enlargement-reports-on-serbia-chapter-31-security-and-defense#:~:text=Alignment % with EU CFSP: As,vulnerabilities in the Western Balkans.
Ниси разумео. Питање је времена кад ће Брисел од нас да тражи, то што је Лавров рекао, а не свиђа ми се кад се каже да Лавров лаже.I jesu li ih primili u EU?
Nisu
Srbi su jedini pametni

Sad skroluj pre dve tri godine sta sam sve ovde pisao kako ce rusi da im se osvete i naplate kamatu..ovo nije nista...ostace duklja samo go kamen za deset-dvaes godina.Šta je smešno @dlugomir
Evo Crna Gora uvela sankcije Rusiji i šta su dobili?
Dobili su gubitak stotine hiljada ruskih turista
Dobili su zabranu pristupa ruskom tržištu usled su crnogorske Plantaže izgubile stotine miliona evra prihoda i postali su gubitaš
Jel ima EU poslala nove turiste ili možda kupuje vina?
Ne zabole ih patka
Dušo, ne znam kako stojiš sa engleskim, ali to što si prenela nema nikakve veze sa tim da je Sergej Lavrov jedan veliki lažov. Biće da si promašila temu.Alignment with EU foreign policy in the Western Balkans: Serbia at 47%, other countries at 100%
https://europeanwesternbalkans.com/2024/09/19/alignment-with-eu-foreign-policy-in-the-western-balkans-serbia-at-47-other-countries-at-100/#:~:text=According to the International and Security Affairs,alignment rates of 48% and 54%, respectively.
As it is well known, chapter 31 of the EU acquis covers the Common Foreign and Security Policy (CFSP), including defense cooperation, sanctions, and strategic alignment of one country to EU’s foreign policy priorities.
https://www.isac-fund.org/en/programmes/cfsp-chapter-31/comparative-analysis-of-european-commission-enlargement-reports-on-serbia-chapter-31-security-and-defense#:~:text=Alignment % with EU CFSP: As,vulnerabilities in the Western Balkans.