Lavrov: Srbija na braniku odbrane svoje nezavisnosti

Dakle, samo je omraženi SNS proruski, a kako većina naroda nije za SNS onda nije nio za Rusiju?
ajde.jpg

Đes ba Salko, šta ima bolan?
Ti i dalje protiv Rusa, držiš se cionista a?
E kod njih ćeš se leba najesti vidim.
Šta se dešava dole u Zalivu, na čijoj si ti strani ?
Evo me Radovane ,ja sam protiv cionista ali ni Iran ne gotivim , ja samo Evropu volim gdje se prava svih postuju,kakvi crni Rusi , kome su oni sta dobro donijeli, svoj narod unistise sta bi tek od drugih uradili ?

Evo me Radovane ,ja sam protiv cionista ali ni Iran ne gotivim , ja samo Evropu volim gdje se prava svih postuju,kakvi crni Rusi , kome su oni sta dobro donijeli, svoj narod unistise sta bi tek od drugih uradili ?
Jel se poštuju i prava Rusa?Mogu na sportska takmičenja,ne diraju im imovinu,ne zabranjuju njihovu kulturu,filmove,predstave?

. . . . ,Srbija svoja nikad bila nije.!?
Нема љутње — нико нам није крив што смо, понесени заносом времена и привидом вишег смисла, масовно ступали у партизане ...... као што ни данас није никакво чудо што истим тим накупљеним страстима, пренесеним кроз време, толики Срби своја осећања полажу у навијање за Партизан и Звезду.

Poslednja izmena:
To je trebala odavno da uradi a ne sad rusi to tumace kao napad na rusiju.
Ko da ih ubedi da nije .
Evropa da bi raspustila NATO prvo mora da plati sve ono sto su najvise placali amerikanci pa onda moze da ga raspusta. Jedino ga oni mogu ukinuti i niko drugi. Konsenzusom, pritiscima, ucenama ili prostom silom kao sto uvek rade.

Ucite da ne budete politicki glupi sa genijalnim idejama.

Kakve su to gluposti??! To ne traže ni od svojih članica.
Lavrov je ranije umeo bolje da laže. Bio je manje providan.

Alignment with EU foreign policy in the Western Balkans: Serbia at 47%, other countries at 100%​

https://europeanwesternbalkans.com/...,alignment rates of 48% and 54%, respectively.

As it is well known, chapter 31 of the EU acquis covers the Common Foreign and Security Policy (CFSP), including defense cooperation, sanctions, and strategic alignment of one country to EU’s foreign policy priorities.

https://www.isac-fund.org/en/progra...SP: As,vulnerabilities in the Western Balkans.

I jesu li ih primili u EU?

Nisu

Srbi su jedini pametni
Ниси разумео. Питање је времена кад ће Брисел од нас да тражи, то што је Лавров рекао, а не свиђа ми се кад се каже да Лавров лаже.
Испада да бриселска и НАТО-фукара говоре истину, зар не?
Би та ђубрад нацистичка опет на Русију, ту дилеме нема, али Руси су пре неки дан најавили шта ће да гађају.
Фукарска ЕУ и фукарски НАТО пакт немају војску, иначе би ишли на Москву. Копилад геноцидна и дегенерисана.

Šta je smešno @dlugomir
Evo Crna Gora uvela sankcije Rusiji i šta su dobili?

Dobili su gubitak stotine hiljada ruskih turista

Dobili su zabranu pristupa ruskom tržištu usled su crnogorske Plantaže izgubile stotine miliona evra prihoda i postali su gubitaš

Jel ima EU poslala nove turiste ili možda kupuje vina?

Ne zabole ih patka
Sad skroluj pre dve tri godine sta sam sve ovde pisao kako ce rusi da im se osvete i naplate kamatu..ovo nije nista...ostace duklja samo go kamen za deset-dvaes godina.

Dušo, ne znam kako stojiš sa engleskim, ali to što si prenela nema nikakve veze sa tim da je Sergej Lavrov jedan veliki lažov. Biće da si promašila temu.

Uzgred, to da nismo usklađeni sa normalnim svetom odavno znamo.

Back