Lavrov: Srbija na braniku odbrane svoje nezavisnosti

I onda je poslao zemljotres na Japan kao opomenu. :lol:

Uzgred to su ameri uradili sa Mionicom kada je MIlosevic poceo da yebe Holbruka i ekipu. Bio je mislim u Metropolu tad, a dan posle Mionice, to je bila prica da su se culi telefonom, Dik je rekao treslo se nesto oko Valjeva, a Milosevic ga zvao odmah na viski. Klasicna prica sa balkanskim jajarama.

Nije ni cudo gde je zavrsio i skoncao kad je msilio da je pametniji od najpametnijih na svetu za takve igranke.

Screenshot_20260421_160025_Facebook.jpg

Svi u EU znaju da je Srbija ruska bitch i ne bi im poverili ni o salvetama u kantini da se brinu, a ne da ih neko zove na front prema Rusiji (na stranu što je imaginarni front, da ne ulazimo u fatamorgane ćaci analitičara i ruske spinove).

Opet informer i kurir ćaci glume neku bitnost predsednika parafrazirajući neku KGB standardnu mantru za "slobodarske" retarde po zemljama trećeg sveta.

Bez brige, neće vas niko ni za meso na frontu a ne nešto ozbiljnije, samo hoće vodu da puste i pospu neki osveživač ;)

Poslednja izmena:
Zato što je to glupost. Jasno je to sigurno i tebi, nisi glup, samo je pitanje zašto to proturaš. Mislim kapiram ja ljubav i tako to, ali je bezveze da zbog toga ispadneš... ...
Uopšte nije glupo da Evrapa hoće da raspusti NATO i napravi novu vojnu alijansu uključujući sve evropske zemlje, gde pripadamo i mi i Ukrajina, a bez Rusije.

Ovo nije autorska tema već prenosim vest iz odobrenog medija.

Da, to sam i napisao: širiš dezinformacije. Nema veze što je to neko drugi napisao.

Vaša botovska mreža radi vrlo jednostavno. Rusi naprave propagandu, Lavrov, Zaharova ili Medvedev se nalupetaju koječega, a onda je vaš zadatak da to širite i pravite se ludi kako nemate veze sa samim sadržajem, vi samo prenosite ;)

Obzirom na reakciju, smatram da bi bio ogorčen na EU da se to zaista tražili od nas.

Ne bavim se smatranjem u bajkama.

"Srbija se suočava sa direktnim zahtevima Brisela da pošalje svoje trupe protiv Rusije", izjavio je danas ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov na Parlamentarnoj skupštini Organizacije dogovora o kolektivnoj bezbednosti (ODKB).

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9973939/srbija-pod-pritiskom-brisela-lavrov-o-slanju-trupa
Pogledajte prilog 1889778
Zašto to neko od naših nije već rekao?
. . . . . , da, moze, ali samo i ekskluzivno, trupe; Kosovari.! (Kosovo = Srbija) .!?

Lavrov je rekao da je ODKB zainteresovan da proširi horizonte saradnje sa prijateljskim zemljama, uključujući i u statusu posmatrača i partnera, među kojima je po parlamentarnoj liniji i Srbija, prenosi Sputnjik.

- I čini mi se da je veoma važno da se te veze održavaju i jačaju. Jer se i Srbija nalazi na frontu, na liniji borbe za nacionalnu nezavisnost i suočava se sa direktnim zahtevima birokrata iz Brisela da zauzme antirusku politiku, pa čak i da pošalje svoje trupe u taj blok, koji prete da će formirati protiv naše zemlje - istakao je Lavrov.

On je ranije danas upozorio da zbog krize u NATO-u Zapad može da formira novi blok uz učešće Ukrajine.

-kurir
Ako se taj blok formira bez.nas oni ce i na nas
a taman posla ono drugo sa njima u blok bude jahanhe od rusa ahaha

Ako se taj blok formira bez.nas oni ce i na nas
a taman posla ono drugo sa njima u blok bude jahanhe od rusa ahaha
Evropa ne može da doaka Rusima, Kinezima i Indijcima zajedno. Dakle, bolja je opcija ući sa njima u neki vojni savez.
Kako stvari stoje, velike su šanse da iz takve alijanse ispadne i još po koja NATO članica, recimo Bugarska, Rumunija, Mađarska, Slovačka, Češka, Slovenija...

Back