AleksaJ
Elita
- Poruka
- 24.039
Него да се вратимо на тему
' Како ће ЕУ конзумерке и конзумери да поједу све што су им Англиканци сервирали '
' Како ће ЕУ конзумерке и конзумери да поједу све што су им Англиканци сервирали '
Stavio si gore i ovu sliku:Познајеш ли Елизабетинога Ујака на слици ...
Хајде ти сада мало историју у шаке ... и обнови градиво ко је, зашто и како подржавао НАЦИсте све до цепања Пољске
![]()
Koliko se sećam od jedne "evropske" invazije su se branili uz pomoć Engleza, Nemaca i Austrijanaca, a od te druge uz pomoć Engleza i Amera.
Dakle to su francuska invazija i nemačka invazija i krajnje je degutantno nazivati ih evropskim jer u oba slučaja je veći deo Evrope bio na ruskoj strani i sam okupiran ili u borbi sa agresorom. Ili misliš da su Poljaci,Norvežani,Danci,Holanđani bili agresori 1812 i 1941?
Rusiji treba Evropa kao platežni konzument koji je zavistan od ruskih energenata i plaćao iste po cenama koje su Rusi određivali, za razliku od Kineza kojima ni izbliza neće moći da diktiraju cene i nikako nisu jedini dobavljači. Ovo što se dešava ne ide ekonomski u prilog ni Evropi ni Rusiji svakoj na svoj način. Kini i USA svakako.
Nemci svakako bolje upravljaju od Rusa, tu nema šta da se priča.
Hitler / Putin...da vidimo:
proganja, zabranjuje, zatvara pa i ubija one u zemlji koji ne misle kao on
populistički baca floskule o slavnoj prošlosti i "pravu" da drugima manje vrednim nacijama kreiraju život ili određuju pravo da postoje
intervencionizam
aneksija teritorija drugih suverenih država
otvorena agresija pod izgovorokm zaštite sopstvenih manjina
čekamo još genocid...
Što li ga upoređuju stvarno?
Da, razdvaja se Evropa ali ne istok i zapad nego Rusija sa Brkom kao prilepkom od svih ostalih u Evropi i to će potrajati dugo kad se neko primirje potpiše. Drugim rečima Rusija odlazi u Aziju. Ako im je to bio cilj...aferim.
Ne razmišljaš o tome da i ti živiš u toj istoj Evropi?Ja sam za to da Rusija prekine svaku saradnju sa Evropom.
Želim da vidim Evropu kako se raspada i gori.![]()
Stavio si gore i ovu sliku:
Pogledajte prilog 1159143
Šta je zajedničko tim slikama? Jedna činjenica je sasvim očigledna - svi koji su na tim slikama su odavno mrtvi.
Mene mnogo više brine recimo ovaj čovek koji je sasvim živ i zdrav i trenutno opasno blizu izvesnim dugmićima koji mogu uništiti planetu:
Pogledajte prilog 1159148
Ne razmišljaš o tome da i ti živiš u toj istoj Evropi?
For first time, a majority of Serbs are against joining the EUBaš i ne, ova Vučićeva neuspjela imitacija Tita izgleda baš nije dojmila Moskvu![]()
Stavio si gore i ovu sliku:
Šta je zajedničko tim slikama? Jedna činjenica je sasvim očigledna - svi koji su na tim slikama su odavno mrtvi.
Mene mnogo više brine recimo ovaj čovek koji je sasvim živ i zdrav i trenutno opasno blizu izvesnim dugmićima koji mogu uništiti planetu:
Da naravno.Nas je ta ista Evropa već uništila.Sada je konačno vreme da i ona bude uništena,razorena,ponižena,na kolenima.Ne razmišljaš o tome da i ti živiš u toj istoj Evropi?
odsustvo objašnjavanja događaja je ovde jedan od problema, jedni su zaljubljeni u rusiju a drugi u ukrajinu, a svaka tera svoju priču
npr da li su uhvaćeni ratnici A. odreda poremećeni zlikovci ili hrabre junačine, ako nisu hrabre junačine šta se nama to servira preko medija
a možda i rusija tu nešto izmišlja?
a neko je te likove uterao u sve to i onda ih pohvatao?
Ne znam koliko je slika autentična, ali u svakom slučaju ako krenemo od nas ovde je obožavalaca Hitlera bilo prilično. Imaš i slike naših zvaničnika s njim. Da ne pominjem kako je ovde sklopljen sa Hitlerom pakt koji je miniran upravo od strane Engleza. Njihova ambasada je stajala iza onih demonstracija 27. marta. Posle mi je bilo komično kad su u Beogradu promenili naziv ulici 27. marta uz obrazloženje kako je to bio komunistički simbol.
Ali i ti si dete Evrope i tvoja deca ako ih imaš. Pristaješ na sopstveno uništenje da bi Putin bio srećan. Izvini, ali takvo gledanje je zaista blago rečeno čudno.Da naravno.Nas je ta ista Evropa već uništila.Sada je konačno vreme da i ona bude uništena,razorena,ponižena,na kolenima.
Deca Evrope se neće smejati.![]()
Vrlo dobro znaš šta mislim i zašto to želim.Isto tako odlično znaš da nas ovakvih ima jako mnogo.Ali i ti si dete Evrope i tvoja deca ako ih imaš. Pristaješ na sopstveno uništenje da bi Putin bio srećan. Izvini, ali takvo gledanje je zaista blago rečeno čudno.
Koliko se sećam od jedne "evropske" invazije su se branili uz pomoć Engleza, Nemaca i Austrijanaca, a od te druge uz pomoć Engleza i Amera.
Dakle to su francuska invazija i nemačka invazija i krajnje je degutantno nazivati ih evropskim jer u oba slučaja je veći deo Evrope bio na ruskoj strani i sam okupiran ili u borbi sa agresorom. Ili misliš da su Poljaci,Norvežani,Danci,Holanđani bili agresori 1812 i 1941?
Ne znam koliko je slika autentična, ali u svakom slučaju ako krenemo od nas ovde je obožavalaca Hitlera bilo prilično. Imaš i slike naših zvaničnika s njim. Da ne pominjem kako je ovde sklopljen sa Hitlerom pakt koji je miniran upravo od strane Engleza. Njihova ambasada je stajala iza onih demonstracija 27. marta. Posle mi je bilo komično kad su u Beogradu promenili naziv ulici 27. marta uz obrazloženje kako je to bio komunistički simbol.
Nego, šta je ono bilo tema? Rusija može sama? Glupost, to je moglo pre 200 godina. Nijedna država ne može sama, međuzavisnost je ogromna. Globalizacija, šta ćeš. Lupetanja Lavrova to ne mogu da promene.
Ali i ti si dete Evrope i tvoja deca ako ih imaš. Pristaješ na sopstveno uništenje da bi Putin bio srećan. Izvini, ali takvo gledanje je zaista blago rečeno čudno.
Niko nije tu nevin, ali mora se priznati da su baš pritisli Ruse širenjem Nato vojnog saveza u poslednjih tridesetak godina na
zemlje članice bivšeg Varšavskog pakta i SSSRa. A NAto vojni savez ne smatra Rusiju prijateljskom zemljom.
Sve što je nekada bilo SSSR sada skladišti USA rakete uperene na Iran ?![]()
Забаван детаљ: Руси су пактирали и са Наполеоном и са Хитлером, Енглези се против оба борили пре свих и до краја, и сад Руси, као, имају јединствену перспективу на све то.
Имају, стварно - како покушати бити паметан, испасти глуп, и све искијати најгоре од свих. Ту су први.
i šta je tu loše...njegovi mlađani nestašluci su u skladu s vrjednostima nedodirljivih tj. EU i NATO...Stavio si gore i ovu sliku:
Pogledajte prilog 1159143
Pogledajte prilog 1159148
Нетачно.
нема зањубљености ни у једну страну.
Либерали Англиканци за рат су испоручили рачун ЕУ
'Има да вас кошта три пута више гас '....
Либерали Руси кажу .. 'Глупа европо .. ниси хтела да се са нама договориш'
...
Није лако ...
али ЕУ треба да призна да је глупа .....
а Англиканци опет победили
Predsednik SNS-a ne moze da propusti ni jedan Davos odakle ovaj put patetise i pita se da li ce Putin pristati na telefonski razgovor s njim...
Ja sam tako razumeo Lavrova. Nece vise biti Davosa i ekonomske saradnje, a jos manje energetske bezbednosti. Ili Davos ili gas na spotu.