Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 79.252
Zafalili odgovori tebi brbljivom?
Auuuu....
A inače ko da vas isti ćaća pravio - kad god nećete da priznate grešku a vi udarate na patetiku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i nije, link je neupotrebljiv. Dakle neka da link koji radi.
Daj nesto sto postoji i radi a ne nesto sto ne postoji. Lako je.Dobro de, evo pa se pokopaj sam, evo linka i uzivaj
Post totalno radi a nalog je verifikovan.Pa i nije, link je neupotrebljiv. Dakle neka da link koji radi.
To je link za njihov facerbook stranicu, daj link za vest. Mozes da ga nadjes?
OK, hajde onda iskopiraj stranicu ovde na forum.Post totalno radi a nalog je verifikovan.
Post totalno radi a nalog je verifikovan.
Da skratimo pricu - daj link koji radi i koji vodi na stranicu gde je objavljena vest. Imas li ga?Da skratimo pricu,
briga njega za objektivno izvestavanje
Njega brine kad se pomene vlast u negativnom kontekstu, kao i sva
propagandna masinerija vlasti
Vidljiva ti je i bez toga. Ja vidim ne moram ni da kliknem.OK, hajde onda iskopiraj stranicu ovde na forum.
Da skratimo pricu - fdaj link koji radi i koji vodi na stranicu gde je objavljena vest. Imas li ga?
OK, onda kopiraj stranicu i stavi je ovde. Prosto.Vidljiva ti je i bez toga. Ja vidim ne moram ni da kliknem.
OK, onda kopiraj stranicu i stavi je ovde. Prosto.
Ne, nego ne volim kada me ocito lazu. Dakle, na facebook stranici rumunske ambasade NE postoji takva vest, najnovija vest im je od pre 7 sati i odnosi se na njihovo asocijativno udruzenje i finansiranje, i sledeca vest od pre dva dana na rumunskom jeziku.Da, klasicna mantra zaljubljenika u Vucica
Pored ociglednih dokaza oni se prave gluvi i slepi
Glupo naivan jer sam otkrio nevestog lazova?Decko, jel tebi trebaju neka posebna upustva za neke ocigledne stvari?!
Naravno da ti ne trebaju
Samo se pravis nevest jer si ispao gl... naivan
Glupo naivan jer sam otkrio nevestog lazova?
Glupo naivan jer sam otkrio nevestog lazova?
Zato vi idete na ignore listu, medju iste takve kao sto ste vi. Adio.
Ovi iz USAID-a valjda…ko li je "dojavio da se proveri"?
dobroZafalili odgovori tebi brbljivom?
Auuuu....
A inače ko da vas isti ćaća pravio - kad god nećete da priznate grešku a vi udarate na patetiku
Trebalo bi prijaviti rumunskoj ambasadi da SNS raspiruje mržnju
siptarski nick u akciji. ha, ha, haOpa bato. Mogucim zloupotebma EU fondova …