- Poruka
- 88.044
Udariše Rumuni sa svih strana a krivljeni su praktično svi osim njih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ovo je zaista vrhunac idiotluka!!!
Veseli se srpski rode.Opa bato. Mogucim zloupotebma EU fondova …
Kad koristi se bugarska roba.
Moze link na njihovu objavu? Unapred zahvaljujem.
ko li je "dojavio da se proveri"?Opa bato. Mogucim zloupotebma EU fondova …
a tužba je a la Marinika Djilasova:LAURA BRITKA SABLJA
"veliko interesovanje javnosti" je floskula za "Žutu Javnost"Evropsko javno tužilaštvo na čijem čelu je Laura Koveši, nakon ranijih upita Nova.rs, saopštilo je za ovaj portal da zbog velikog interesa javnosti potvrđuju da je u toku istraga o mogućim zloupotrebama EU fondova vezanih za Železničku stanicu u Novom Sadu.
"Kako se ne bi ugrozio ishod ove istrage, nikakvi dalji detalji ne mogu biti objavljeni. EPPO mora odlučiti o izvršavanju svoje nadležnosti kada je počinjena prevara u vezi sa sredstvima EU-a dodeljenim zemljama izvan EU-a ili državama članicama koje ne učestvuju", navode iz ovog tužilaštva za portal Nova.rs.
Pogledajte prilog 1697438
Moze link na njihovu objavu?
"veliko interesovanje javnosti" je floskula za "Žutu Javnost"
Nikad nisu bili zabrinuti toliko da "pritiskaju" kad zasere neko iz Žutog tabora.
A kao što vidimo navodi se samo da "postoji mogućnost" a nikako "dokaz zabrinute javnosti"
"Zabrinuta javnost" nikad nije "pritiskala" nekadašnje ministre zbog "diskrecionog prava da preusmere EU donaciju", slučajno u svoje firme ili perionice keša...
Jadno bilo, jadno ostalo...
Da, proslediices njima a oni ce da ti odgovore, kad bi se zay.e.bavali.Mogu da prosledim tvoje pitanje redakciji N1 u nadi da ce ti odgovoriti u najkracem roku
A u medjuvremenu citaj proverene vesti u Informeru
Da, proslediices njima a oni ce da ti odgovore, kad bi se zay.e.bavali.
U sustini nikakva razlika izmedju Informera i N1, prvi objave informaciju o Rumunima drugi obaveste da je njihova ambasada reagovala a na kraju nigde linka da bilo ko pise istinu. Za 1 sat se vise niko ni ne seca "vesti". Uzgred, lakse je da odes na sajt/twitter rumunske ambasade i da nam odande kopiras link.
No, poenta je ako nekoga opuzujes da laze, vara i krade ti ne radis kao on, nego probas da budes posten i istinit. Cisto da bi bio drugaciji od njega, koji ti se ne svidja ako ne vec zbog dobrog vaspitanja i zelje da bude drugacije drustvo.
OK, hajde umesto svog ovog tvog skojevskog s.r.a.nj.a koje ovde prosipas uradi samo tu jednu stvar za koju sam ti se unapred zahvalio - daj link na tu vest na sajtu/twitteru rumunske ambasade. Mnogo je lakse a i pokopao bi me.Tebi je N1 u sustini isti kao i Informer
Verovatno su ti i svi u opoziciji u sustini isti kao i ovi na vlasti
Nekako mi se cini da sam ovo negde cuo... a da, od botova vlasti, uglavnom
OK, hajde umesto svog ovog tvog s.r.a.nj.a koje ovde prosipas uradi samo tu jednu stvar za koju sam ti se unapred zahvalio - daj link na tu vest na sajtu/twitteru rumunske ambasade. Mnogo je lakse a i pokopao bi me.
Da, isti su seraci, samo u suprotnom pravcu. Za normalne ljude tu nema zivota od svih vas.
Mislim da je mnogo, mnogo lakse dati link. Do tad ostaje neproverena informacija. Kao i ova zbog koje je pokrenuta i ova tema, o saopstenju Laure Kovesi. Kao i ona juce sa upozrenjem zapadnih ambasada... sve one su plasirane na N1 i ni za jednu nema apsolutno nikakv link. Te je sasvim jasno da su krenuli istom merom da udaraju kao i Informer i AV.Lepse je ovako nervirati potajne zaljubljenike u ovu vlast
Mislis da Ambasada Rumunije nema razloga da osudi vest u Informeru, koja je ociglednu laz, da ce Rumuni pljackati stanove za vreme protesta?
Mislim da je mnogo, mnogo lakse dati link. Do tad ostaje neproverena informacija. Kao i ova zbog koje je pokrenuta i ova tema, o saopstenju Laure Kovesi. Kao i ona juce sa upozrenjem zapadnih ambasada... sve one su plasirane na N1 i ni za jednu nema apsolutno nikakv link. Te je sasvim jasno da su krenuli istom merom da udaraju kao i Informer i AV.
Poenta je, jos jednom, sta N1 cini drugacijim onda u odnosu na glasila pod Vucicem? Slazemo se da Vuciceva glasila ne pisu istinito (ako im ne odgovara) ali zasto bi neko ko ih optuzje za te radnje cinio isto ako tvrdi da je drugaciji od njih? No, tebi ta mala cinjenica de dopire do mozga.
Pa i nije, link je neupotrebljiv. Dakle neka da link koji radi.@prvepruge Zajebo te jbg...
This Facebook post is no longer available. It may have been removed or the privacy settings of the post may have changed.