Лауфер ми дојавио - Желите ли сазнати ко су Николић, Вучић и Дрган-Давид Дабић?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Romana Kuhar

Aktivan član
Poruka
1.690
JA U OČIMA DUŠMANA

Svako veče pred spavanje pročitam od reči do reči

https://forum.krstarica.com/showthr...enić-jedan-od-najvećih-srpskih-intelektualacaPomahnitali žuti bedniče,vatikansko-gebelsovska propaganda a la:
http://krstan.50webs.com/page1.htm
samo pokazuje tvoj kukavičluk,sotonizam i zle namere.Takvim iskotima i vašoj propagandi profesor Kovjenić odgovara upravo ovako:

"

Браћо и сестре,

Мислим да не постоји нико ко већ није приметио да сам УДБ-а злочинцима које сада предводе:

Борис Тадић, Томислав Николић, Ивица Дачић и Ристо Радовић

свакако трн у пети и да Истину коју ширим срцем, поткрепљујем душом и цаклим сузама њихове гебелсовске лажи не могу потамнити, облатити и сакрити од Српкиња и Срба. Нормално је да на таквим глупостима које немају баш никакве везе нити са здравим разумом а камо ли са чим другим не треба губити драгоцено време, но упознаћу вас са чињеницом да су то већ офуцане лажи и да сам те и такве моралне наказе у прах претворио у преписци коју сам имао са Борисoм Тадићем и његовим УДБ-а чаушима, међу којима се,, нарочито по злу, истиче полуписмена црнопотуричка гњида, УДБ-а кољач честитих Срба и незаштићених Српкиња у дијаспори, пјандура, шарлатан, развратник и сваколика наказа Петар Мелатовић „Острошки“, боље му сличи и приличи црнопотуричка пудлица сорошки, и "Николићев радикал" по занимању, приучени "новинар" Марко Лопушина. На тим и таквим балегарима заиста немам намеру више да губим време, но како изгледа лице од Истине упознаћу вас тако што ћу пренети оно о чему сам већ писао и где сам навео необориве доказе о мојој сваколикој ништавности. Дакле, драге моје и поштована господо, лице Истине је овакво:

-----------------------------------------------------------------------
пренето са: http://klub.bgdcafe.com/view_topic.php?id=4879
--------------------------------
Boris_Tadic
(читај: БОБИ ТАЋИ ПЕДЕРОВИЋ )

…Dotični samozvani profesor je, što se tiče države Srbije i mene kao njenog izabranog predsednika, ništa drugo do begunac od zakona i to po dva osnova. Prvo, dobro je poznato da je zahtev za izručenje dotičnog Sloveniji upućen još pre nekoliko godina. Drugo, Krstan Đ. Kovjenić je begunac iz zatvorenog odeljenja bolnice za umno obolele u Čurugu i u državi Srbiji se još uvek tretira kao takav…
----------------------------------
Даме и господо,


Пошто мој „дични рођо“ и „велики председник“

(то што дотична будала изговара „претседник“ је само доказ да је необразован и да му се бошњачки брабоњак из села ПРДЕНЦЕ, тамо се искот ископилио, још није отпао од смрдљиве задњице)

као што кретено-идиоту његова ранга и доликује пресипа из шупља у празно мислећи да тиме чини велико дело, чак заборавио да наведе бар један доказ својим тврдњама ред је, рођачка крв је чудо, да га допуним следећим, свакоме лакопроверивим и апсолутно валидним, доказима.
----------------------------------
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА
СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЖАБАЉ
Број: 06-13/93-I
Ж А Б А Љ


На основу члана 55. Статута општине Жабаљ („Службени лист општине Жабаљ, број 8/91) и члана 26. Привременог пословника општине Жабаљ („Службени лист општине Жабаљ“, број 5/92), Скупштина општине Жабаљ на својој I седници одржаној 05. марта 1993. године, донела је

Р Е Ш Е Њ Е
О ИЗБОРУ ЧЛАНА ИЗВРШНОГ ОДБОРА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ЖАБАЉ


I

Професор КОВЈЕНИЋ Ђ. КРСТАН, др. класичне филологије, из Чуруга, БИРА СЕ за члана Извршног одбора Скупштине општине Жабаљ на мандатни период од четири године.
II

Ово Решење објавити у „Службеном листу општине Жабаљ“.

ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ,
Раде Делић, с.р.
СЕКРЕТАР СКУПШТИНЕ,
Раденко Малетин
------------------------------------
Из приложеног је сада свакоме апсолутно јасно:

1. да ми је било тешко, много тешко, бре, да будем председник Извршног одбора у својој општини и

2. да сам због тога „побегао“ из своје породичне куће у Чуругу у свој стан у Љубљани.

Напомињем да је мој „рођо“ у време када сам ја био председник ИО СО правио, заправо његова тадашња жена Веселинка Весела Заставниковић је то чинула, литкице од крпица и продавао исте на бувљаку. Истина у то време је био и жиголо, као и сада – то се код њега не може и не да – будала је – увек будала,но тада је било премало жутих нарко-аџувана, Слободан Милошевић је имао ефикасан прашак против те гамади, и од њих се није могао офајдити.

Што се тиче другог „доказа“ против моје сваковрсне ништавности и ту је „мој рођо“ омануо – „заборавио“ је да наведе своје велико дело које изгледа овако:
----------------------------------
Ponedeljak, 16. Jun 2003.
Podržite našu inicijativu

Ministarstvu inostranih poslova Republike Slovenije na ruke ministra.

Poštovani gospodine ministre,

polazeći od činjenice da će Slovenija od 1.01.2004.godine postati
punopravna članica Evropske unije obraćamo Vam se sa sljedećom
inicijativom:

Svjesni činjenice:
- da je savremena Evropa građena na antifašizmu i liberalizmu
- da je sloboda vjeroispovijesti neotuđivo pravo svakoga čovjeka
- da je pozivanje na nasilje i osporavanje slobodnog nacionalnog opredjeljenja zločin u jedinstvenom evropskom zakonodavstvu


Imajući u vidu:
- da je u Sloveniji nastanjena osoba koja zloupotrebljava slovenačko gostoprimstvo i zove se Krstan Kovjenič
- da Krstan Kovjenič koristi internet kako bi pozivao naoružane osobe na svrgavanje legalno izabrane vlasti u Srbiji.
- da veliča fašistički pokret u Evropi i iznosi fašističke ideje u cilju
njihove obnove i izazivanja novog krvoprolića na prostoru Jugoistočne Evrope.
- da osporava pravo Crnogorskom narodu
na slobodno nacionalno opredjeljenje u vlastitoj Državi i time pokušava
izazvati međunacionalne sukobe u Crnoj Gori.

P R E D L A Ž E M O:


Da izvršite EKSTRADIKCIJU Krstana Kovjeniča u Srbiju ili Crnu Goru kako bi mu se sudilo za inkriminisana djela prema važećim zakonima Srbije i Crne Gore.

Uvjereni smo da je djelatnost Krstana Kovjeniča u suprotnosti sa savremenim Evropskim zakonodavstvom kojemu sigurno pripada i moderna Slovenija.

Uvjereni da ćete sa dužnom pažnjom razmotriti našu inicijativu srdačno Vas pozdravljamo želeći Vama i Vašoj Državi puno uspjeha na putu u savremenu Evropu
.

Udruženje studenata Pravnoga fakulteta u Podgorici "JUSTITIA"

Molimo učesnike ovoga sajta koji se slažu sa nama da nam pomognu u
realizaciji ove inicijative kako bi ruka pravde sustigla Krstana Kovjeniča i njemu slične.

Unaprijed hvala.

JUSTITIA
-----------------------------------


Са жаљењем и усрдном молитвом коју получујем Господу:

ГОСПОДЕ, ОПРОСТИ МУ – НЕ ЗНА ШТА ЧИНИ !

Крстан Ђ. Ковјенић
-----------------------------------------------------------
P.S.

Браћо и сестре, Што се тиче осталих балегара и УДБ-а злочинаца БТП-а о њима сам писао још давно у свом прилогу под насловом:

"ИСЛУЖЕНЕ ШПИЈУНЧИНЕ УДБ-е ГЛАСНОГОВОРНИЦИ ПРОУСТАШКО - КОМУЊАРСКЕ УДРУГЕ ДС-а"

на: http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?t=3591

Напомињем, да је на том антисрпском змијарнику Томислава Николића управо Гробар Тома забранио да се појављују имена УДБ-а шпијунчина Петра Милатовића и Марка Лопушине и с тога је уместо њихових имена написано ***

Autorska tema - sve je isto, jer kod mene promene na gore nema !

----------------------------------------------------------------------------------------Živi sam dokaz, još uvek milozvučno dišem i srcem i dušom o svom ljubljenom narodu najlepše ode pišem, da me ni jedna vlast do sada nije volela - svaka me je progonila i mrzela do granica ludila … Da, takav sam ja, sa i bez lenonki i filosofskog šeširčeta, u očima istinskih rodoljuba i na vlasti odmetnutih izrada … Ovo me je do sada najviše uvredilo kao čoveka … U vreme najsramnije, najblesavije i najrazvratnije vlasti u istoriji ljudske civilizacije - DOS-manlija i bolesnoumog razvratnika, "mog rođe", po babine linije, BOBIJA RETARDIĆA-PEDEROVOĆA, njegov poltron, čitaj: guzoljub, VUK DRAŠKOVIĆ, tada ministar spoljnih poslova Vlade RS, je: INICIRAO, PROPAGIRAO, STUDENTIMA INTERPRETIRAO, ŽELEĆI DA JE TAKO ODENE U NEKAKVO AKADEMSKO RUHO, I POSLAO, UPRAVO U OVOM I OVAKVOM OBLIKU, svog kolegi u Vladi Slovenije, DIMITRIJE RUPELU:

----------------------------------

Ponedeljak, 16. Jun 2003.

Podržite našu inicijativuMinistarstvu inostranih poslova Republike Slovenije na ruke ministra.Poštovani gospodine ministre,polazeći od činjenice da će Slovenija od 1.01.2004.godine postati

punopravna članica Evropske unije obraćamo Vam se sa sljedećom

inicijativom:Svjesni činjenice:

- da je savremena Evropa građena na antifašizmu i liberalizmu

- da je sloboda vjeroispovijesti neotuđivo pravo svakoga čovjeka

- da je pozivanje na nasilje i osporavanje slobodnog nacionalnog opredjeljenja zločin u jedinstvenom evropskom zakonodavstvuImajući u vidu:

- da je u Sloveniji nastanjena osoba koja zloupotrebljava slovenačko gostoprimstvo i zove se Krstan Kovjenič

- da Krstan Kovjenič koristi internet kako bi pozivao naoružane osobe na svrgavanje legalno izabrane vlasti u Srbiji.

- da veliča fašistički pokret u Evropi i iznosi fašističke ideje u cilju

njihove obnove i izazivanja novog krvoprolića na prostoru Jugoistočne Evrope.

- da osporava pravo Crnogorskom narodu

na slobodno nacionalno opredjeljenje u vlastitoj Državi i time pokušava

izazvati međunacionalne sukobe u Crnoj Gori.P R E D L A Ž E M O:Da izvršite EKSTRADIKCIJU Krstana Kovjeniča u Srbiju ili Crnu Goru kako bi mu se sudilo za inkriminisana djela prema važećim zakonima Srbije i Crne Gore.Uvjereni smo da je djelatnost Krstana Kovjeniča u suprotnosti sa savremenim Evropskim zakonodavstvom kojemu sigurno pripada i moderna Slovenija.Uvjereni da ćete sa dužnom pažnjom razmotriti našu inicijativu srdačno Vas pozdravljamo želeći Vama i Vašoj Državi puno uspjeha na putu u savremenu Evropu.Udruženje studenata Pravnoga fakulteta u Podgorici "JUSTITIA"Molimo učesnike ovoga sajta koji se slažu sa nama da nam pomognu u

realizaciji ove inicijative kako bi ruka pravde sustigla Krstana Kovjeniča i njemu slične.Unaprijed hvala.JUSTITIA


-----------------------------------Šta reći, a ne zaplakati ?Više o toj i takvoj izdajničkoj vlasti možete pročitati na ovoj, do sada najposećenijoj, temi na ovom mestu:https://forum.krstarica.com/showthr...enić-jedan-od-najvećih-srpskih-intelektualaca

 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.