Late night talk 2.0

847b76cb260fb8bdb63f0b6da258ed5e.jpg

Zdravo svima, otvaram ovaj blog posvećen svima onima koji bi želeli da se druže, provode vreme postavljajući svoju omiljenu muziku, slike, knjige, filmove, serije i hobije. Ili ako je kasno a ne možete da zaspite.

Pravila:
  1. Nema svađi, prozivanja ili prepucavanja. Nadam se da smo svi odrasli ljudi i da barem jedna stavka na forumu može da ima dozu međusobnog poštovanja.
  2. Nema ignorisanja autora bloga. Ako Vas zamolim da prestanete sa nečim, i ako se trudim da Vas ispoštujem, mislim da zaslužujem poštovanje zauzvrat.
  3. Ukoliko neko ne poštuje pravila bloga biće prijavljen moderatorima.
  4. Ukoliko blog ne može da se ispoštuje, biće obrisan. Želim samo jedan kutak u kom će biti međusobnog poštovanja na ovom forumu. Ako to ipak ne može da se postigne, stvarno nemam vremena za to.
  5. Ne postavljajte neprikladan sadržaj.

Poslednja izmena:
Pa ne znam, kako bi to radilo? Nogom rokneš od parket ali vežbaš u čarapama? A i vežba čega balansa? Ne rade mišići u nogama kao za bicikl. Jedino ako je trotinet pokretna traka sa stalkom za držanje pa ima za jednu nogu da se stavi dok ti mlataraš drugom?
a ako neko nema noge kako onda raditi tu radnju a npr da to ne bude diskriminisuce za ovog pomenutog

Ne ne, bila je doneta uz buve i uz prehladu i šugu. Buva smo se lako otarasili uz preparate. Šuga je prešla na mene imala sam pečate po koži i zato što sam alergična na mačke ali eto.. i to se izlečilo brzo uz odgovarajuće preparate. Ali prehlada, jadno mače se namučilo ja ne znam kako je ostala živa.
tebe se nesme dirati sad da ne predju ti pechati
to moras ici kod pecatoresca da ti bajalicu uradi il kod odze

Jel ima još neko da se tek sad probudio? Još sam htela da odem ujutru da sipam gorivo dok nema gužve na granici kao dok svi spavaju šlogirani od sinoćnog dočeka. Da da, baš sam lepo otišla -_-
nema to veze
said ce poskupti gorivo
al nece nesto prevse a i nije ti usteda neka kupti gorivo
ja sam ti uzo od adbula kanistere 20 komada i natanko gorivo
reko za slucai rata ovoga sto prete
ali nemaveze stono kazu leba nejede da ce propast sad nesto

Back