HAD~
Aktivan član
- Poruka
- 1.914
To je pocelo juce. Bio sam u gradu i kad sam dosao,probam da pokrenem cs,ono kao pocne da otvara i tako cekam jedno minut da otvori,ali sto je cudno lampica od hdd ne svetli,kao da ne ocitava nista... to mi se desava i sa drugim igrama. Performanse su mi podosta pale. Sad neke igre koje su mi radile kao sat,pocele su da seckaju. Razlog tome je najverovatnije sto graficka nece da digne klokove koliko treba. GPU mi radi na 300 mhz umesto na 450, memorija na 300 mhz umesto na 600. Kao to moze da se sredi? Komp je koristio komsija dok ja nisam bio tu ali on nije neki strucnjak,koristio je samo za net,ne razume se u ostalo

I jos jedna stvar koja iskljucuje da je on mogao da zezne nesto je da je i mom bratu pocelo isto da se desava u isto vreme kad i meni (ne znam za klokove graficke ali ovo sa pokretanjem igara je isto )

I jos jedna stvar koja iskljucuje da je on mogao da zezne nesto je da je i mom bratu pocelo isto da se desava u isto vreme kad i meni (ne znam za klokove graficke ali ovo sa pokretanjem igara je isto )

Poslednja izmena: