Laptop i baterija

Линукс на истом твом лаптопу ради са почетних 500 MB заузете меморије.
Дакле меморија је оптерећена превише.
Кад не играш смањи GPU подршку у биосу. Да ти не заузима 2gb безвезе.
Ne igram nista. Ne znam šta može da vuče toliko.

Imam. Zato sam ga uzeo. Šta bi to značilo za ceo rad i za ostatak rama?
Па да мало одгушиш и поставиш на 512mb.
Појавио би ти се већи број у таск менаџеру. Користиш више меморије за рад а мање додељујеш графици.
Него или реинсталирај Win или пређи на Линукс. Тај сад ти једе ресурсе. Препоручујем Линукс.

Па да мало одгушиш и поставиш на 512mb.
Појавио би ти се већи број у таск менаџеру. Користиш више меморије за рад а мање додељујеш графици.
Него или реинсталирај Win или пређи на Линукс. Тај сад ти једе ресурсе. Препоручујем Линукс.
Sa njim se nisam lepo proveo pre 10ak godina. Ubacio sam Ubuntu i samo mi je blokirao lap top. Morao sam da skidam na drugi lap top neki program , pa na fles da radim neku cistku celog sistema. Zaboravio sam kako se taj proces zove. Windows 11 home je ovde.

Sa njim se nisam lepo proveo pre 10ak godina. Ubacio sam Ubuntu i samo mi je blokirao lap top. Morao sam da skidam na drugi lap top neki program , pa na fles da radim neku cistku celog sistema. Zaboravio sam kako se taj proces zove. Windows 11 home je ovde.
Променило се доста тога у Линуксу.
Можеш тестирати са флеша без инсталације велики број Линукса. Да видиш шта ти одговара

Poslednja izmena:
Moze i bilo koji Linux da proba i sa DVD-a,bez instalacije.Uzmes jedan DVD RW i narezes sta ti odgovara momentalno,pokrenec i radis kao da si ga instalirao.Ako ti se ne svidi izbrise ga,pa sledece narezes i probas i sve tako dok na naidjes na nesto sta ti odgovara.Tako sam licno radio.

Ne igram nista. Ne znam šta može da vuče toliko.
Sistemski bag nema leka apoteka :lol:

Kad si baksuz to je to :mrgreen:

Iskustvo :kafa:

CPU loš nalaz, proveri, eno neko postavio iznad. Ali, kakogod bilo, preporuka je da planiraš što pre nov, to je to.

Sad se setih, bilo je bolje kad iskljucim zvuk. Ozbiljno. Sad da li ima veze ili ne, ne znam. Čitam osvetljenje, piše iznad, ne verujem…

Sistemski bag nema leka apoteka :lol:

Kad si baksuz to je to :mrgreen:

Iskustvo :kafa:

CPU loš nalaz, proveri, eno neko postavio iznad. Ali, kakogod bilo, preporuka je da planiraš što pre nov, to je to.

Sad se setih, bilo je bolje kad iskljucim zvuk. Ozbiljno. Sad da li ima veze ili ne, ne znam. Čitam osvetljenje, piše iznad, ne verujem…
Ovo je novo. Više skuplja prašinu nego sto radi.

Back