Линукс на истом твом лаптопу ради са почетних 500 MB заузете меморије.
Дакле меморија је оптерећена превише.
Кад не играш смањи GPU подршку у биосу. Да ти не заузима 2gb безвезе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Линукс на истом твом лаптопу ради са почетних 500 MB заузете меморије.
Ne igram nista. Ne znam šta može da vuče toliko.Линукс на истом твом лаптопу ради са почетних 500 MB заузете меморије.
Дакле меморија је оптерећена превише.
Кад не играш смањи GPU подршку у биосу. Да ти не заузима 2gb безвезе.
Јел имаш 16 gb ram-a ? У биосу имаш да подесиш ресурсе за графичку, колико да јој систем додели RAM-a.Ne igram nista. Ne znam šta može da vuče toliko.
Imam. Zato sam ga uzeo. Šta bi to značilo za ceo rad i za ostatak rama?Јел имаш 16 gb ram-a ? У биосу имаш да подесиш ресурсе за графичку, колико да јој систем додели RAM-a.
Па да мало одгушиш и поставиш на 512mb.Imam. Zato sam ga uzeo. Šta bi to značilo za ceo rad i za ostatak rama?
Sa njim se nisam lepo proveo pre 10ak godina. Ubacio sam Ubuntu i samo mi je blokirao lap top. Morao sam da skidam na drugi lap top neki program , pa na fles da radim neku cistku celog sistema. Zaboravio sam kako se taj proces zove. Windows 11 home je ovde.Па да мало одгушиш и поставиш на 512mb.
Појавио би ти се већи број у таск менаџеру. Користиш више меморије за рад а мање додељујеш графици.
Него или реинсталирај Win или пређи на Линукс. Тај сад ти једе ресурсе. Препоручујем Линукс.
Променило се доста тога у Линуксу.Sa njim se nisam lepo proveo pre 10ak godina. Ubacio sam Ubuntu i samo mi je blokirao lap top. Morao sam da skidam na drugi lap top neki program , pa na fles da radim neku cistku celog sistema. Zaboravio sam kako se taj proces zove. Windows 11 home je ovde.
Moze preporuka? Znam za Ubuntu i Mint.Променило се доста тога у Линуксу.
Можеш тестирати са флеша без инсталације велики број Линукса. Да видиш шта ти одговара
Пробај нешто лагано са флеша.Moze preporuka? Znam za Ubuntu i Mint.
sudo apt update
sudo apt upgrade
sudo add-apt-repository ppa:mozillateam/ppa -y
sudo apt update
sudo apt install firefox-esr
Sistemski bag nema leka apotekaNe igram nista. Ne znam šta može da vuče toliko.

Ovo je novo. Više skuplja prašinu nego sto radi.Sistemski bag nema leka apoteka
Kad si baksuz to je to
Iskustvo
CPU loš nalaz, proveri, eno neko postavio iznad. Ali, kakogod bilo, preporuka je da planiraš što pre nov, to je to.
Sad se setih, bilo je bolje kad iskljucim zvuk. Ozbiljno. Sad da li ima veze ili ne, ne znam. Čitam osvetljenje, piše iznad, ne verujem…
Zasto?Saučešće![]()
![]()
Necu valjda WXP.Vidim preporučuju Linux, nisam radila ništa nikada u njemu. Ne znam.Zasto?Necu valjda WXP.
Postoji li neki popust pri kupovini ovde ako daš neke stare uredjaje, za reciklažu ili sl….znam da postoji van Srbije.Ovo je novo. Više skuplja prašinu nego sto radi.
Ne znam. Mislim da je to samo za mobilne telefone.Postoji li neki popust pri kupovini ovde ako daš neke stare uredjaje, za reciklažu ili sl….znam da postoji van Srbije.
Ovde valjda za telefone ima neki takav popust. To sam čula.