Lap top za igre do 40 000

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemoj previse da se opterecujes mogucnostima graficke, jer se u tom cenovnom rangu neces naigrati, osim ukoliko ti zahtevi nisu izuzetno skromni, jer ces naleteti iskljucivo na 64bitne graficke kartice koje nemaju dovoljno snage za iole novije naslove. Sa druge strane, verujem da bi nesto sa HD5470 tu najbolje odradilo posao, jer ce ti sluziti za hardversku akceleraciju HD video materijala i rasteretiti procesor, a verovatno je i najbrza od tih low budget grafika. :)

Pa, dobro, pita covek, mada zavisi i od toga sa kojim je nivoom detalja zadovoljan, ukoliko je sve na "Low" u redu sa njim onda mozda i nadje nesto sto mu odgovara :)

Iskreno, mislim da bi tu morao malo da pomeris granicu u smislu novca koji izdvajas, pa makar to znacilo i da moras malo da odlozis kupovinu.

Poslednja izmena:
Laptop....&....IGRANJE.....i još na primer...COD4....:hahaha:.

Pored...miš polja ....i ....gomile tipki na tastaturi...koje mora pobekad brzo da pritisne...a monitor npr..wide 15".....MOGU SAMO DA ZAMISLIM..:confused:.:besan2:.:eek:..:besan2:.:(..:besan2:...:think:
Pise u prvoj poruci da nisam neki igrac i da igre igram retko i nista zahtevno. Hteo bih da imam malo jacu grafu cisto bas ako mi zatreba. . Po meni,najveca mana igre na lap topu je ekran. Onaj iz prve por. ima 17``

Back