OVAKO STOJE STVARI. U skoli imamo neke trule kompjutere. ima ih ukupno 10. E sad, neki od njih imaju WinME, a neki Win98. Najgore od svega sto su to sve PI 133, 32Mb Rama, izuzev profesoricinog( PIII 900, 128MB itd) i jednog od 233Mhz,64 ram. Problem nastaje prilikom instalacije LAN-a. Posto profesorica je ubjedjena da nam LAN ne treba, i da nam treba dosta softvera za instalaciju istog, dozvolila je meni i mom drugu da ih pokusamo da povezemo. Na Kompovima sa WinME lako se instalira Mreza, i oni se svi medjusobno vide. Medjutim problem nastaje kod onih sa Win98( koji cine vecinu). WinME nam nudi da napravimo setup disketu i uz pomoc nje instaliramo LAN na starijim sistemima. Medjutim kad na tom kompjuteru( sa win98) startujem taj setup pojavi se ono cuveno "illegal operation" Pitam vas postoji li kakav drugi softver ili program kojim se instalira mreza, pa da je bar instaliram onom compu sa cd-romom i gdje taj program mogu da skinem. Volio bih da mi pomognete, tim prije sto je ovo sto radim za skolu. Znaci treba mi program