Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 21.402
Neozbiljni ste!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve su ovo štikle?! Ceo svet će upropastiti ovi mladi naraštaji!!!
Ni štikle nisu ono što su nekad bileKakve su ovo štikle?! Ceo svet će upropastiti ovi mladi naraštaji!!!![]()

Kad mu ih digne Putin, da mu se slažu sa kosicom.Tramp verovatno lakira nokte na nogama zlatnom bojom![]()
Za šta sad tu čovek da se uhvati rukom... Guram prste u ono ko da otvaram vrata auta, a ne da se zgrabe 12ice punom šakom. Zadnje vreme došlo.Ni štikle nisu ono što su nekad bile![]()
Ovo je, bre, štikla! Svemu ih moramo učimo, ccc!Kakve su ovo štikle?! Ceo svet će upropastiti ovi mladi naraštaji!!!![]()

Okud vi svi na ovoj temi, pitam se!
Bilo mi presmešno pa sam tagovala naše muške da ih priupitam i razjasnim misterijuOkud vi svi na ovoj temi, pitam se!![]()
A svi lakiraju nego ih sramota da kažu. Samo je @Heroj.Ulice priznaoBilo mi presmešno pa sam tagovala naše muške da ih priupitam i razjasnim misteriju
Sad se vraćamo kući!![]()
Ja mu ih lakiram, on se sav umaže. Treba da vežba još!A svi lakiraju nego ih sramota da kažu. Samo je @Heroj.Ulice priznao![]()

Ja sam se nekad glupirao kao mladji na jednom prstu od ruke kao fora, posto sam naravno i tad slusao metal muziku.Dakle evo sad bas sam pedikira i priča mi kako sve više muškaraca želi lak na noktima u nogu
Kao ima jedan koji želi samo zlatnu boju dok ostali muškarci vole sve boje
Muškarci koji su u braku sa ženama i njihove supruge to vole
Mene sad zanima kakva je to potisnuta ljubav prema lakiranju nokti ?
Došlo je vrijeme da sad moraš se plašiti kad skine čarape jer nemaš pojma koje boje preferira
Budite iskreni
Da li vas je ikad povukla želja da lakirane svoje nokte ? Ili ih možda već lakirane ?
Pogledajte prilog 1845344
Kao kad mi neko kupi skupu spavaćici i pidžamu, a ja spavam gola. Žali Bože truda i para...Budite iskreni
Znači, fuj!!!!Oni vrhovi su blato ispod noktiju. To prepoznajem.![]()
Ručam ebote
Jesi ti nekad na forumu, a da ne jedeš ili ne piješ?Ručam ebote![]()
NisamJesi ti nekad na forumu, a da ne jedeš ili ne piješ?![]()
Gljive?Ručam ebote![]()

Dobar ti top coat!evo ko ne veruje
![]()
Ne razumem temu.Dakle evo sad bas sam pedikira i priča mi kako sve više muškaraca želi lak na noktima u nogu
Kao ima jedan koji želi samo zlatnu boju dok ostali muškarci vole sve boje
Muškarci koji su u braku sa ženama i njihove supruge to vole
Mene sad zanima kakva je to potisnuta ljubav prema lakiranju nokti ?
Došlo je vrijeme da sad moraš se plašiti kad skine čarape jer nemaš pojma koje boje preferira
Budite iskreni
Da li vas je ikad povukla želja da lakirane svoje nokte ? Ili ih možda već lakirane ?
Pogledajte prilog 1845344
Nećeš da razumešNe razumem temu.
Da.Nećeš da razumeš