Lake ti rane Tužna Moravo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ljubo_II

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
203
Dakle, prvo da kažem da to što sam ja Hrvat nije bitno za ovu temu.

Gledajući video ostao sam zaprepašten, a vjerujem da će se i svatko od vas zgroziti gledajući ove kadrove.

Šta ste to uradili od onako lijepe zemlje ??? :sad2:

Poslednja izmena:
Dakle, prvo da kažem da to što sam ja Hrvat nije bitno za ovu temu.

Gledajući video ostao sam zaprepašten, a vjerujem da će se i svatko od vas zgroziti gledajući ove kadrove.

Šta ste to uradili od onako lijepe zemlje ??? :sad2:

smece_trstenik6-221110.jpg

15. поново почиње чишћење - ПА ЗАШТО НАШИ НЕ ПОСТАВЕ НЕКУ ВРСТУ БРАНЕ У ОБЛИКУ МРЕЖЕ ДА ЂУБРЕ ЗАДРЖЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ВЛАСНИКА ЂУБРЕТА... НЕШТО МОРАЈУ ДА ПРЕДУЗМУ ???

15. поново почиње чишћење - ПА ЗАШТО НАШИ НЕ ПОСТАВЕ НЕКУ ВРСТУ БРАНЕ У ОБЛИКУ МРЕЖЕ ДА ЂУБРЕ ЗАДРЖЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ВЛАСНИКА ЂУБРЕТА... НЕШТО МОРАЈУ ДА ПРЕДУЗМУ ???

Treba kažnjavati one koji bacaju smeće i to drastično.

Kod nas se za svaku bocu koju odneseš na otkup plaća 50 lipa.

Na onoj snimci je gomila boca koja bi kod nas vrijedila hiljade eura.

Možda ne bi bilo loše kad bi Srbija nešto takvo organizirala i očistila bi se u rekordnom vremenu.

Da pojasnim zašto sam stavio ovu temu na politiku.

U politici je možda važnije nego u bilo kom drugom obliku društvenog života da čovjek kao polazište svojih ideja i akcija postavi samog sebe.

Ova katastrofa sa smećem je odraz svakog pojedinca koji se ne libi baciti najlon kesu ili plastičnu bocu bilo gdje, ne razmišljajući da se posljedice takvog činjenja samo koncentriraju i na kraju puknu snagom atomske bombe.

Isto je i u politici.

Nesavjesno djelovanje i laži političara mogu imati pogubne posljedice kao i ekološka katastrofa.

Dakle, nije na odmet da svatko od nas razmisli da li je ikad negdje u prirodi, na ulici,... bacio komad smeća, a da pritom nije ni pomislio kakvu posljedicu to može izazvati.

Ako se kao posljedica ove teme nađu barem 2 forumaša koji će potražiti kantu za otpatke kad požele baciti smeće ili pokupiti smeće iza sebe ljeti na Adi ili nekom pikniku, znači da je tema postigla svoj cilj.

Na kraju krajeva, samo svjesni i odgovorni ljudi mogu doprinjeti svojoj zemlji u napretku, a mogu biti i dobri političari.

sr*nja se desavaju j bg

Prijatelju, ovo s Moravom nije sranje, ovo je katastrofa.

I nije se to jednostavno "desilo".

To je čovjek napravio, a što je najgore, napravio je to potpuno nesvjesno.

Tu treba tražiti rješenje.

Učiniti ljude svjesnima da se ne mogu neodgovorno ponašati prema prirodi.

I tu treba primjenjivati i edukaciju, ali i represiju i visoke novčane kazne.

Prijatelju, ovo s Moravom nije sranje, ovo je katastrofa.

I nije se to jednostavno "desilo".

To je čovjek napravio, a što je najgore, napravio je to potpuno nesvjesno.

Tu treba tražiti rješenje.

Učiniti ljude svjesnima da se ne mogu neodgovorno ponašati prema prirodi.

I tu treba primjenjivati i edukaciju, ali i represiju i visoke novčane kazne.

druze, ebo prirodu ovo je pdf. za politiku :mrgreen:

druze, ebo prirodu ovo je pdf. za politiku :mrgreen:

Misliš da odnos prema prirodi nije politika?

Jel može neko biti dobar u politici, ako se ovako ponaša prema svojoj okolini?

Sedamdesetih su nam gastarbajteri pričali kako je u Njemačkoj.

Ako baciš opušak na ulici, odrape ti kaznu da ti to više nikad ne padne na pamet.

To je sitnica, kao i odbačen papirić, plastična boca ili bilo što drugo.

Ali sitnice čine život, pa tako i politiku.

Osim toga, koliko novaca iz budžeta sada Srbija mora potrošiti da se svo to smeće očisti?

Zar te pare nisu mogle biti bolje iskorištene?

Ima tu hiljadu razloga zašto je ovo tema upravo za politiku.

Misliš da odnos prema prirodi nije politika?

Jel može neko biti dobar u politici, ako se ovako ponaša prema svojoj okolini?

Sedamdesetih su nam gastarbajteri pričali kako je u Njemačkoj.

Ako baciš opušak na ulici, odrape ti kaznu da ti to više nikad ne padne na pamet.

To je sitnica, kao i odbačen papirić, plastična boca ili bilo što drugo.

Ali sitnice čine život, pa tako i politiku.

Osim toga, koliko novaca iz budžeta sada Srbija mora potrošiti da se svo to smeće očisti?

Zar te pare nisu mogle biti bolje iskorištene?

Ima tu hiljadu razloga zašto je ovo tema upravo za politiku.

ako tako gledamo onda je sve na svetu vezano za politiku

ne,ovo je odlican odraz mentaliteta ovog naroda. Ljudima iz grada je teze da odu i da oteraju smece u kontenjer ili na deponiju,nego da odu i da djubre istovare u sumu ili reku pokraj puta. U mom selu,kraj puta ljudi dolaze iz grada i izbacuju smece kraj puta. Eeej tesko gospodi da bace u kontenjer ili na deponiju. Dolaze i bacaju metale,skoljke od kola,plastiku,utrobe i kozu od zivotinja,bacaju sut i cigle i crepove. Stoka. Kod mene u ulici, u gradu ljudi bacaju djubre kraj puta. Cim neko vidi da ima makar dva papirica ili dve limenke ili flase,svi ce poceti da bacaju. Ja svo djubre tipa flasice od skovoa ili folije od cokoladica ako nema kante stavim u dzep i kada dodjem kuci bac u svoju ili komsijinu kantu kraj puta. Vec su poceli da prave deponiju kraj puta. Stoka!

Poslednja izmena:
Да ебе оца ако је ово нека албанска живина на Пељешцу... :lol: А и каже се у вести од пре 4 месеца: Netko je jako naštetio okolišu na Pelješcu - otkud smeće još se utvrđuje
U moru kod Pelješca su uočene plutajuće strvine koza, ovaca i divljih svinja te jedan uginuli dupin И дупина су убили, зликовци.. http://metro-portal.hr/netko-jako-nastetio-okolisu-smecem-na-peljescu/51702

smece_ap_cx.jpg

А Славонски брод итд...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back