Lak za zaderanu carapu

Petar_Pan:
Svejedno razmisljanje joj je trulo.
A i pominjanje muza u prvih 15 min price je... :roll: sablasno... Sprint varijanta... Sta li te devojke uce u skolama... :lol: Mogle bi mame i ovo da ih nauce... :wink:

Blondi pametno zboris... :wink:
pero to je obicna jeftina lovaca koja cak ne ume da si postavi visoki kriterij... bzvz :?

mada ona fora kako prefinjeno pokazati butinu i nije losa 8)

yebote pero chak se i ja zayebavam na temu bogate udaje

al neshto mi pade na pamet da je to odlichna fora za skidanje tipa sa grbache

ono neko te smori u prvih pet minuta i ti onda kazhesh," jao shto ja jedva chekam da se udam, jel ti se svidjam ajd me zhenish" , i tip magla

bolje da pricha kako si nesretna udavacha nego da pricha kako su sve devojke nekulturne i izigravaju ribe :mrgreen:

Jest, a onda naiđe na nekog lika koji bi da se nesretno ženi i on izvuče krštenicu (koju inače koristi i taktički, da mu buđelar deluje nabudženije) i...

...Izvinjavamo se, mlogo se izvinjavamo ;) :mrgreen:

raindog:
yebote pero chak se i ja zayebavam na temu bogate udaje

al neshto mi pade na pamet da je to odlichna fora za skidanje tipa sa grbache

ono neko te smori u prvih pet minuta i ti onda kazhesh," jao shto ja jedva chekam da se udam, jel ti se svidjam ajd me zhenish" , i tip magla

bolje da pricha kako si nesretna udavacha nego da pricha kako su sve devojke nekulturne i izigravaju ribe :mrgreen:
Jest sigurno si u pravu... Losa joj zahebancija...
Bolje je da lepo i smireno komuniciraju ako mene pitas...

DisMisaL:
Jest, a onda naiđe na nekog lika koji bi da se nesretno ženi i on izvuče krštenicu (koju inače koristi i taktički, da mu buđelar deluje nabudženije) i...

...Izvinjavamo se, mlogo se izvinjavamo ;) :mrgreen:
Srecno zelim tom koji ce tu da zeni :lol:
Kakve ti stvari imas u svojoj glavi... :shock: Ma oduvek si mi bio cudan... Kako se na engleskom kaze cudan?

Pero, odveć sam star da bih ti mogao pomoći, ali poslušaj moj savjet. Nađi bogatog ortaka koji nije *****, i pozajmi od njega bembaru ili mečku i odvezi ribicu negde u osamu, pa joj svašta nešto radi. Onda, sledeći put kad se dogovorite, pozajmi fiću ili juga pa je pokupi sa tim. Ako bude ono... "e, a šta je sad ovo..." onda nemoj da je ženiš. Samo joj svašta nešto radi. Kad pozajmiš bembaru. Eto.
Inače, riba ima super smisao za humor.

Petar_Pan:
Meni zvuci kao sponzorusa udavaca...
Ne, i ja mislim da je to stvarno bila sala. (cak bih mogla da zamislim i sebe da kazem tako nesto, bez neke dublje namere).
A moja drugarica i ja letos bile da gledamo neke haljinice. I pita ona prodavacicu za cenu jedne od njih. I prodavacica joj kaze "4500 dinara". A moja drugarica "E, kad budem imala bogatog decka, onda cu je i kupiti". E, pa, vidis... U ovom kontekstu mi je ta recenica delovala kao da ju je rekla sponzorusa - jer znam o cemu ta moja drugarica masta. A ne mozes na osnovu te izjave suditi o devojci koju ne poznajes....

McMillan:
Pero, odveć sam star da bih ti mogao pomoći, ali poslušaj moj savjet. Nađi bogatog ortaka koji nije *****, i pozajmi od njega bembaru ili mečku i odvezi ribicu negde u osamu, pa joj svašta nešto radi. Onda, sledeći put kad se dogovorite, pozajmi fiću ili juga pa je pokupi sa tim. Ako bude ono... "e, a šta je sad ovo..." onda nemoj da je ženiš. Samo joj svašta nešto radi. Kad pozajmiš bembaru. Eto.
Inače, riba ima super smisao za humor.
McMilane ja se ne kitim tudjim perijem.
Inace ja imam najbolja kola od svih mojih drugova. Oni svi imaju neke jugoe, stojadine i varburge. Ne druzim se sa nekim krimosima vec sa normalnim i postenim ljudima.
A fora "bez kola" je vec isprobavana. :wink:
Inace taj njen humor meni uopste nije bio smesan cak sta vise odvratan...

ma vidi ga kako je krenuo...sledeca tema ce biti Vidim ja nju tako pretura po kontejneru i izvadim svojih 4160 din a ona odma se baci na pare...i posle nisu zene ku.rve sponzorske opterecene parama...:)

Back