Lak za zaderanu carapu

Petar_Pan:
I tako ti se sinoc u kaficu nacrtala jedna pored mene. I bla bla.. pukla joj carapa... pa gde... i ona zadize minic i pokazuje mi butinu... (naravno ja se pocnem loziti ko mali majmun)... I onda posle ide zezancija da ce morati kupiti lak pa namazati. I ona kaze "E zato cu ja upecati sebi bogatog muza pa ce mi kupiti laka koliko god ja hocu" :shock: :roll: ... I ja se naravno ugasim u sekundi... I sto kaze Gru "Lob pogledom" na neku drugu...

Da li vredi muvati ovakvu?
to je klasican kreten od devojke

anakin:
Pero, ili lazes ili si muvao moldavsku prostitutku....:)

cuj teme...ne da se uda da joj muz kupi carape nego da joj kupi lak za pocepane carape....
jesi joj dao 4160 dinara da ode na trafiku i kupi sebi carape? a? a?
sumnjam da za te pare moze da kupi carape na trafici jer na trafici retko ima carapa a i kostaju or 50 do 20 dinara

Petar_Pan:
I tako ti se sinoc u kaficu nacrtala jedna pored mene. I bla bla.. pukla joj carapa... pa gde... i ona zadize minic i pokazuje mi butinu... (naravno ja se pocnem loziti ko mali majmun)... I onda posle ide zezancija da ce morati kupiti lak pa namazati. I ona kaze "E zato cu ja upecati sebi bogatog muza pa ce mi kupiti laka koliko god ja hocu" :shock: :roll: ... I ja se naravno ugasim u sekundi... I sto kaze Gru "Lob pogledom" na neku drugu...

Da li vredi muvati ovakvu?
da je rekla da ce sebi upecati bogatog muza da joj kupuje nove carape kad god ih pocepa ja bih se zabrinula ali dok ona lakom shije hulahopke nema zime pero - nije njoj uopste visok standard :lol:

blondi:
I agree... zamisli pocepala joj se carapa iznenada sama od sebe i to ispod minica na butini :shock:

ili je pero guro ruku tamo gde ne sme ili ta riba peca somove na tu foru :lol:
E i meni je to palo na pamet... da je u izlazak krenula sa tim carapama... jar su pocepane ispod minica i ovako se nista ne vidi... samo ako ga ona digne...
Al nesto nije upecala ovog soma... :wink:

Nego svi ovde vode neku pricu da joj tip/muz treba kupiti lak ili carape... kakva glupost... nek ih kupi sama... sto ja da joj to kupujem... svasta... Moze ono kao za rodjendan neke specijalne ili tako u nekim extremnim slucajevima... Npr da vidim da je bas toliko sirota da nema para ni jedne carape da kupi :lol: pa bi se onda sazalio na nju...

U svakom slucaju devojka koja ocekuje od tipa da joj kupuje lak ili carape je jadnica...

Petar_Pan:
E i meni je to palo na pamet... da je u izlazak krenula sa tim carapama... jar su pocepane ispod minica i ovako se nista ne vidi... samo ako ga ona digne...
Al nesto nije upecala ovog soma... :wink:
pa stvarno je cudo da je ona primetila da joj se pocepala carapa jos pre nego je podigla minic?! :shock:

pa ona i ne peca obicne somove nego kapitalce ;)

raindog:
zamisli ti koji je to debakl bio, ja ne bi mogla da se odluchim od ta dva nesretna dogadjaja koji je gori

verovatno bi me ubio blam da mi krene zhica u sred grada, al verujem da bi me ovo drugo ubrzo nateralo da zaboravim :mrgreen:
Jos jedan sanjar... Ja npr i ne razmisljam o takvom slucaju uopste... Samo je sad pitanje na kulturan nacin to saopsti nekoj ili... na kuturan... :lol:

blondi:
da je rekla da ce sebi upecati bogatog muza da joj kupuje nove carape kad god ih pocepa ja bih se zabrinula ali dok ona lakom shije hulahopke nema zime pero - nije njoj uopste visok standard :lol:
Svejedno razmisljanje joj je trulo.
A i pominjanje muza u prvih 15 min price je... :roll: sablasno... Sprint varijanta... Sta li te devojke uce u skolama... :lol: Mogle bi mame i ovo da ih nauce... :wink:

Blondi pametno zboris... :wink:

Back