крсташ
Iskusan
- Poruka
- 5.664
Види се да нема додира са Србијом. Је л ти знаш за колико пара раде људи овде?Pa nekom jeste nekom nije.
Ljudi imaju razne preferencije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Види се да нема додира са Србијом. Је л ти знаш за колико пара раде људи овде?Pa nekom jeste nekom nije.
Ljudi imaju razne preferencije.
Trenutno sam u Srbiji i bogme ozbiljni automobili se voze.Види се да нема додира са Србијом. Је л ти знаш за колико пара раде људи овде?
Neću osvežen auto nego NOV! taj model se pravi već 10 godina ko astra g svojevremeno.
Nećeš ti ništaNeću osvežen auto nego NOV! taj model se pravi već 10 godina ko astra g svojevremeno.
Tipičan srbenda, gleda dizel polovnjake.Evo, ja sad da hocu da kupim, ovo bi mi bila br 1 opcija.
https://m.mobile.de/auto-inserat/ho...=60b8b035-8032-f3cd-66f7-58f20e468527&type=ad
Normalan covek gleda ono sto valja.Tipičan srbenda, gleda dizel polovnjake.
Normalno da neću ništa dok mi se ništa ne kvari.Nećeš ti ništa
Нису сва рентакар возила нова. Има их са озбиљном километражом.Kao i sva rentacar vozila, nov je (10K kilometara).
kolko vidim, po celom svetu mozes videti jos uvek ladu nivu, rivu, tajgu.......pa cak i ladu 1200 dok su mercedesi, bmw, fordovi......staro gvozdje vec posle 10 godina.Nikad ruska vozila,pa ni oni sami ih ne kupuju,zato je takva i cena
kada se radi o cenama, prosecan rus treba da izdvoji godisnju platu za Ladu...........i prosecan nemac mora da izdvoji godisnju platu za svoj , nemacki, golf (iako znamo da je golf precenjen radi propagande, medija).Cenovnik, prodaja, nova, jeste lada, ali pise cena kad se pretvori u evre, ovde, ne u rusiji , ispada 7000e...
Lada niva , dobro skuplja,
Najjeftiniji Kineski model su elektricni i to ne u Rusiji nego sta ces nego kina i to da glumatas da si stranac koji radi u kini kao prevodilac da ti daju no export model...jeftiniji nego export model i bolji..
Ili da ides u Indiju i tamo rizikujes kontakt sa indijcima...koji prodaju i ruska i kineska i indijska vozila...ali ko zna sta kupis..
Za to vreme EU dize cene automobila u nebo....
Dobro, tacno je da najkvalitetniji elektricni kineski kosta 20 000e ili malo skuplje, ali to je vec klasa ubi boze, bmw nivoa ....ovo ostalo 14, 15k evra...
Koju dioptriju imaš? Aj kod oftamologa da ti to malo bolje pogleda i da ti da pravu.kolko vidim, po celom svetu mozes videti jos uvek ladu nivu, rivu, tajgu.......pa cak i ladu 1200 dok su mercedesi, bmw, fordovi......staro gvozdje vec posle 10 godina.
sami su ga probusili...........u ukrajini.Naduvali su balon koji nema gde nego da pukne. Vesta je u srbiji bila oko 12.000 evra svojevremeno znači da se neko ugrađivao 5.000 evra u cenu. Ja bih mogao da organizujem kupovinu lade i dovoz al dal to može da se registruje u srbiji?
U kanadi ih ima koliko hoćeš imaju i klubove.Koju dioptriju imaš? Aj kod oftamologa da ti to malo bolje pogleda i da ti da pravu.
znas iz iskustva ?Koju dioptriju imaš? Aj kod oftamologa da ti to malo bolje pogleda i da ti da pravu.
otkud ljubota zna za kanadu ?Za Kursumliju i nekako al za Kanadu............U kanadi ih ima koliko hoćeš imaju i klubove.