Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stenad su me odusevila, prelepi su!!!!
Ostale su jos cetiri (a mozda i tri) zute devojcice :)
zuta-1.jpg

Picture_659-1.jpg

Picture_673-1.jpg

Evo Bulla, tatinog sina, isti on!!!!!
Danas cemo okaciti jos slika!
Picture_681-1.jpg

P1220007-3.jpg

Astorela:
Mina, stenad se ne razlikuju puno. :) Samo bela zenkica je malo losije pigmentacije i laksa je od ostalih. Sva stenad su ujednacena, slicne (gotovo iste tezine) i konstitucije.

Dobro dosla,nije te bilo.
Moguce jer na slikama ne deluju ujednaceni,tacno mogu da razlikujem Bulla i Astorelu od ostalih,ali uzivo je verovatno drugacije, a i ovu najmanju malu.
Slika nije relani pokazatelj,ti znas najbolje kakvi su.
Pozdrav

Bila sam na letovanju. Voja je postavio slike iz razlicitih perioda zato deluju neujednaceni.
Evo slika tri preostale devojcice, danas slikane

Astra star like...
Picture_703-1.jpg

Astarta the shiney star....
Astartatheshineystar-1.jpg

Alis the Angel`s heart
Astartatheshiney-1.jpg

Sve tri su bas bucke hehehehhe

Astorela:
U poslednje vreme, koliko pratim, zuti su sve trazeniji.

To je iz prakticnih razloga:
1. Lakse se odrzavaju nego crni ( prasina, blato...)
2. Manje se gube u nocnim setnjama... :)

Salu na stranu, pricao sam sa nekim odgaivacima kada sam kupovao Garonju i kazu da kod nas(u Srbiji) krem(zuti, beli..) labradori u nacelu imaju bolje formiranu glavu i grudni kos od crnih. Ne znam da li neko ima slicna iskustva???

A sto se boje tice, kao boje, uradite mali test sa detetom ne starijim od 5 god, i ponudite mu sliku crnog i krem steneta u istoj pozi, i pitajte ga koji mu je lepsi?

I sve vise ljudi drzi labradore u stanu... crni se ne slaze sa bojom kuhinje:)

Na suprot tome nas Garonja je garav.

Garonja je medenjak :) ajde postavi jos njegovih slika
Slatko si me nasmejao
"2. Manje se gube u nocnim setnjama.." i "I sve vise ljudi drzi labradore u stanu... crni se ne slaze sa bojom kuhinje" hahahhahaha
Crni su uglavnom krupniji, ali problem je sto ih nepoznavaoci rase poistovecuju sa obicnim psima, a zutog labradora uglavnom poznaju (mada , cesto kazu da je to osisani golden) hehehehhee
Ja licno najvise volim zute, mada su svi lepi.

Astorela:
Crni su uglavnom krupniji, ali problem je sto ih nepoznavaoci rase poistovecuju sa obicnim psima, a zutog labradora uglavnom poznaju (mada , cesto kazu da je to osisani golden)
Mene je vec nekoliko ljudi pitalo jel Obi neki lovacki pas, a dvoje me pitalo: Jel to Alfin sin?
Posle saznam da je Alfa neki pticar. :shock:
A, ljudi se bas iznenade kad im kazem da je to labrador, par njih je znalo da jeste i rekli su mi da u NS-u ih ima jos jedan a mozda i dva, (cokoladna).
Ali, najgore mi je, kad ljudi ne znaju da postoji cokoladni pa se vidi da mi ne veruju i misle da je to neki mesanac pa onda ja ispadnem lazov, i samo klimaju glavom odlazeci! :lol: Mene bas briga, ja kazem sta je, a oni-hoce li verovati ili ne-nebitno je. ;)

Dana2503:
Mene je vec nekoliko ljudi pitalo jel Obi neki lovacki pas, a dvoje me pitalo: Jel to Alfin sin?
Posle saznam da je Alfa neki pticar. :shock:
A, ljudi se bas iznenade kad im kazem da je to labrador, par njih je znalo da jeste i rekli su mi da u NS-u ih ima jos jedan a mozda i dva, (cokoladna).
Ali, najgore mi je, kad ljudi ne znaju da postoji cokoladni pa se vidi da mi ne veruju i misle da je to neki mesanac pa onda ja ispadnem lazov, i samo klimaju glavom odlazeci! :lol: Mene bas briga, ja kazem sta je, a oni-hoce li verovati ili ne-nebitno je. ;)
mogu ti reci da se kod nas generalno malo zna o rasama pasa. ja imam 2 odrasla bigla a ljudi me i dalje pitaju da li su to bebe basata.

nemoj da te cudi sto ti ne veruju.

haah,rekla sam da je on jos opasniji od pit-a i ljudi presli ulicu ja nisam verovala,
a skoro mi pridje jedna starija gospodja od jedno 75god i ona mi kaze bas ti je lep taj kraljevski kineski pas(a on to i jesu) i ja se zacudila kako starija gosp. to zna a mladji ljudi ne.

Back