Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Kako je bilo na letovanju?
Ajde postavi Astorov rodovnik ako te ne mrzi.

Ajde postavi Astorov rodovnik ako te ne mrzi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Astorela:Mina, stenad se ne razlikuju puno.Samo bela zenkica je malo losije pigmentacije i laksa je od ostalih. Sva stenad su ujednacena, slicne (gotovo iste tezine) i konstitucije.
Jao, ja bih postavila, znas koliko slika imam, ali cokolada je izgrizao kabl kojim prebacujem slike sa aparata na komp, tako da u skorije vreme nish'...Minaa011:Dano daj nove slike Obija da vidimo cokoladu![]()
Astorela:U poslednje vreme, koliko pratim, zuti su sve trazeniji.
Mene je vec nekoliko ljudi pitalo jel Obi neki lovacki pas, a dvoje me pitalo: Jel to Alfin sin?Astorela:Crni su uglavnom krupniji, ali problem je sto ih nepoznavaoci rase poistovecuju sa obicnim psima, a zutog labradora uglavnom poznaju (mada , cesto kazu da je to osisani golden)
mogu ti reci da se kod nas generalno malo zna o rasama pasa. ja imam 2 odrasla bigla a ljudi me i dalje pitaju da li su to bebe basata.Dana2503:Mene je vec nekoliko ljudi pitalo jel Obi neki lovacki pas, a dvoje me pitalo: Jel to Alfin sin?
Posle saznam da je Alfa neki pticar. :shock:
A, ljudi se bas iznenade kad im kazem da je to labrador, par njih je znalo da jeste i rekli su mi da u NS-u ih ima jos jedan a mozda i dva, (cokoladna).
Ali, najgore mi je, kad ljudi ne znaju da postoji cokoladni pa se vidi da mi ne veruju i misle da je to neki mesanac pa onda ja ispadnem lazov, i samo klimaju glavom odlazeci!Mene bas briga, ja kazem sta je, a oni-hoce li verovati ili ne-nebitno je.
![]()
jesi li rekla da paze da ih ne pojedeMinaa011:sta reci kada su mene pitali za mog mopsica Badzu da li je to pit bull,hahaha,
ovo mi je bilo najsmenije