Imam ja komplet laboratoriju za c/b razvijanje fotki,imam dozne i ostale stvarchice,sve ochuvano,kvalitet,batoooo :wink: ...samo mi reci shta tebi konkretno treba,jer ja neke stvari koristim,ali bi mogla da ti prodam jer uskoro uzimam malo bolju opremu,....pa ti ako hocesh da razradish svoje znanje uz pomoc ove moje sadashnje,a dobra je,a mozda cesh neke stvarchice morati sa strane da nalazish,jer mi neke josh uvek koriste i trebaju...!!!
Ako te zanima koja je oprema i cena,javi mi se ili na privatnu poshtu ovde na forumu ili na
njanjica@hotmail.com,za cenu cemo se lako dogovoriti,svaka kompenzacija dolazi u obzir,...ne brini shto se funkcionalnosti,kvaliteta i ostalog tiche - sve ce ti biti objashnjeno,...naravno - ako si zainteresovan

!!!
P.S. Jeste da svako hvali svoju opremu sa ciljem da je proda,ali ovde stvarno nema propusta,sve je OK,..jer i ja sam fotograf,a znam kako je kada kupujesh neshto shto ce ti stvarno trebati i koristiti duze vreme - znam kako ja biram,kupujem,trazim,...jesam perfekcionista,a u takvom stanju je i laboratorija... :wink: !
Javi se,pa cemo se dogovoriti oko vidjenja opreme(naravno ako vec nisi nashao)....
Axe !!!