Ja bih zivela u Portugalu... i pravila bih i dalje nakit, prodavala ga sasvim uspesno
Naravno, pored ovog moga faxa koji nicemu ne bi sluzio vec da mlatim diplomom Prava tecno bih govorila engleski, francuski, spanski i jelte portugalski
On bi bio arhitekta, koji bi se bavio planinarenjem i ekstremnim sportovima, ali bio bi nezan u dusi i srcu
i voleo bi me mnogoooooooooooo, naravno, prevara mu ne bi nikad na pamet pala, kao ni meni
iako bismo imali sexy bastovana
Imali bi toliko para da mozemo da putujemo 5-6 puta godisnje bez cimanja ... I ja NIKAD ne bih kuvala, a jela bih predivne salatice, morske plodove i pice po citav dan, sto bi spremala neka starija kuvarica
Prijatelji bi mi ziveli po citavom svetu i ne bi bio problem da se posecujemo (ta putovanja se ne ubrajjaju u ona 5-6), a imala bih nekog lokalnog gay prijatelja koji bi me zabavljao svojim nestaslucima
...
Imala bih 3 dece, 2 devojcice, identicne bliznakinje i starijeg decaka ... Imali bi plave oci i plavu kosu, bili bi jako pametni i vaspitani i multi talentovani ...
Majka bi mi bila zdrava i zaljubljena
I niko ne bi umirao ...
I imala bih dosta ptica, 2 psa, par macaka i farmu cincila