la madre de jose

Slushajuci ovu pjesmu neshto sam razmishljala o situaciji kada bi vas startovali majka ili otac vaseg dobrog druga/drugarice i htjeli da se seksate, a i vi se lozite na dotichnu dobrodrzecu personu.
Da li biste se to uradili? :mrgreen:
Kako biste postupili da vas provali drug/drugarica?

Dok samotnjacimo ne bi imali problema ni sa kakvom avanturom sa nekom zgodnom drugarovom/drugaricinom mamom,
no takvo nesto se ne planira, jer moze da ispadne jako bezveze, ako se slucajno kao grom iz vedra neba desi tada je ok.
Posledice nek svako snosi kako zna i ume :)

o hare krishna, niste normalni :)))))))

ne volem ja matorce, shta vam je XD
a koji se q pravdam :lol:

Hare, hare, naravno da ovde nema normalnih (hvala krišni).

To što se pravdaš navodi na zaključak da ima neki crvić što te kopka... :per:
Gde ima dima ima i vatre.
Da si muško sad bih ubacio onaj deo "BABOJEBAC!" iz "Mi nismo andjeli", pošto si žensko ne vredi. :(

Ne bih ni sa majkom ni sa ocem :lol: Ne privlače me matori ljudi :D
Ja oca više nemam a kada bih slučajno saznala da mi je neki ortak bio sa majkom verovatno bih na mestu umrla. Bilo je nekih koji su komentarisali da ne izgleda loše ali na tome je ostalo :lol:

Slushajuci ovu pjesmu neshto sam razmishljala o situaciji kada bi vas startovali majka ili otac vaseg dobrog druga/drugarice i htjeli da se seksate, a i vi se lozite na dotichnu dobrodrzecu personu.

Da li biste se to uradili? :mrgreen:

Kako biste postupili da vas provali drug/drugarica?

njenom tati bi platijo prostitutku da ima zanimaciju dok se ja dogovorim s gospodžom...

Ne bi umrla sigurno, samo bi josh jedan 'zid' bio probijen :)

Umrla bih, veruj mi na reč :lol: Svaki treći dan mi skače pritisak zbog njenih zamršenih odnosa sa jebačem njenih godina (ako taj uopšte može da ****, meni to sve sumnjivo) a da saznam da se navrz'o neko mlađi i da mu je dala tek to mi ne bi ušlo u glavu. Sreća pa nije u tom fazonu, uhvatila se jedne budale kao pijan plota i ne menja :mrgreen:

Back