- Poruka
- 8.923
ma ***** druga daj matorku/ca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))))
Slushajuci ovu pjesmu neshto sam razmishljala o situaciji kada bi vas startovali majka ili otac vaseg dobrog druga/drugarice i htjeli da se seksate, a i vi se lozite na dotichnu dobrodrzecu personu.
Da li biste se to uradili?
Kako biste postupili da vas provali drug/drugarica?

o hare krishna, niste normalni))))))
ne volem ja matorce, shta vam je XD
a koji se q pravdam![]()

Ne privlače me matori ljudi 
Slushajuci ovu pjesmu neshto sam razmishljala o situaciji kada bi vas startovali majka ili otac vaseg dobrog druga/drugarice i htjeli da se seksate, a i vi se lozite na dotichnu dobrodrzecu personu.
Ja oca više nemam a kada bih slučajno saznala da mi je neki ortak bio sa majkom verovatno bih na mestu umrla.

Ne bi umrla sigurno, samo bi josh jedan 'zid' bio probijen![]()
Svaki treći dan mi skače pritisak zbog njenih zamršenih odnosa sa jebačem njenih godina (ako taj uopšte može da ****, meni to sve sumnjivo) a da saznam da se navrz'o neko mlađi i da mu je dala tek to mi ne bi ušlo u glavu. Sreća pa nije u tom fazonu, uhvatila se jedne budale kao pijan plota i ne menja