Slushajuci ovu pjesmu neshto sam razmishljala o situaciji kada bi vas startovali majka ili otac vaseg dobrog druga/drugarice i htjeli da se seksate, a i vi se lozite na dotichnu dobrodrzecu personu.
Da li biste se to uradili?
Kako biste postupili da vas provali drug/drugarica?
Jok, ja... kakvi matorani, kakvi bakrači. 'Tatice' me nikada nisu zanimale, a moram da priznam da bi me malo i uvrijedilo da mi ćale drugarov predloži takvo nešto. Jeste da ja imam kojekakve fantazijice, ali kada neko ima želju samo da me oplete, bez da ga privuče moja jelte duša, ja bih bila poprilično uvrijeđena.
Bila jednom u takvom nekom odnosu, mislim, nije bio matorac, ali nije bila ni emotivna veza, već onako neka neopterećujuća ljubavnička...i ne valja... jeste da se pil tu zaljubiška do ušiju, i to poprilično nesrećno, em jednosmjerno, em totalno pogrešan muškarac... no, nemam pojma zašto ovo pišem, ali nikako da zaustavim prste dok ne lanem neku glupost...
I tako, čemu ti matorani, pored jedrih mladića u cvijetu mladosti. Kada staneš pred momka i zagledaš mu se u oči, a ono oko njih brazde... u brate mili, kako to gasi libido... brazde, pa pored njih i proširene pore...
Tako da moj glas ide žilavim momčićima, po mogućnosti neke inženjerske struke: )
Kakve tatice. To kada postanemo 'tetke'.