Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nedavno je kompletiran serijal La Bete Noire, autorskog tandema Darko Macan & Milan Jovanović. Da li ste čitali i šta mislite? Strip očigledno i po formi i sadržaju odudara od proseka... Dopada li cam se kako je to odrađeno?
meni je citav strip malo prenaduvan,nesto kao: vidite sto smo pametni,evo napravicemo strip da sve bude cool i intelektualan i ...mada crtez i nije toliko los 8)
meni je citav strip malo prenaduvan,nesto kao: vidite sto smo pametni,evo napravicemo strip da sve bude cool i intelektualan i ...mada crtez i nije toliko los 8)
verujem da im to nije bila namera,ali tako je ispalo
inace crtez nije toliko los uzevsi sve u obzir u stripu,a inace ima puuuno boljih crtaca po mom ukusu,mada o tome ne vredi raspravljati...
verujem da im to nije bila namera,ali tako je ispalo
inace crtez nije toliko los uzevsi sve u obzir u stripu,a inace ima puuuno boljih crtaca po mom ukusu,mada o tome ne vredi raspravljati...
Mislim da je najbolja recenzija o ovom stripu ona koju je napisao Dušan Gačić. Ako je pronađem, prekopiraću je ovde.
Što se tiče crteža, ipak moram da pohvalim da se kroz epizode popravljao. Na primer, u četvrtoj ima nekih sjajnih kadrova.