Gde bi ste voleli da letujete i s kim???? I gde ce te letovati i s kim???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Е Аду су страва уредили...много ми се свиђа...јел си била до сад?miss:za sad ada,bazeni....posle malo gradac i bazen u petnici,pa na kraju malo idem u h.novi kod drugarice
Black_Swan:Ima vec ovakva tema....samo se zove "gde cete za raspust"![]()
:wink:Electra:Black_Swan:Ima vec ovakva tema....samo se zove "gde cete za raspust"![]()
Bas sam ja to htela da napisem 8)
:wink:Electra:Black_Swan:Ima vec ovakva tema....samo se zove "gde cete za raspust"![]()
Bas sam ja to htela da napisem 8)
bebidoll:e ljudi, ja danas idem kuci....nece me biti ovde jedno 2 1/2 meseca!! zelim vam svima savrseno leto, lep provod i puno, puno ljubavi :wink: hehehe
caooosskke
Не знам бре да ли да отварам нову тему или шта ..углавном SwanBlack_Swan:bebidoll:e ljudi, ja danas idem kuci....nece me biti ovde jedno 2 1/2 meseca!! zelim vam svima savrseno leto, lep provod i puno, puno ljubavi :wink: hehehe
caooosskke
danas?danas je jedan jakooooo lep dan :wink: Neki ce razumeti...
blago tebi!I lepo se provedi kuci!
Bliznakinja:Не знам бре да ли да отварам нову тему или шта ..углавном SwanBlack_Swan:bebidoll:e ljudi, ja danas idem kuci....nece me biti ovde jedno 2 1/2 meseca!! zelim vam svima savrseno leto, lep provod i puno, puno ljubavi :wink: hehehe
caooosskke
Срећан ти рођендан ,срећо и да ти се све жеље испуне..!
А ти bebidoll да се лепо проведешbebidoll:pre nego sto krenem....SRECAN TI RODJENDAN!!!!
*svu srecu sveta ti zelim...xox :wink:
Black_Swan:bebidoll:e ljudi, ja danas idem kuci....nece me biti ovde jedno 2 1/2 meseca!! zelim vam svima savrseno leto, lep provod i puno, puno ljubavi :wink: hehehe
caooosskke
ali oprostices mi, vazi? Hoces mi oprostiti, hoces mi oprostiti, hoces mi oprostiti, hoces mi oprostiti, hoces mi oprostiti, hoces mi oprostiti, hoces mi oprostiti, hoces mi oprostiti??? :wink: