KVRC

Ретко ко сасече одједном. Али ипак, и у таквој вези која се распада, постоји моменат кад кажеш да је доста, да је дошао тај тренутак...

Tachno . Ali tada vec toliko budesh umoran,bude ti muka od svega i vec pola odbolish da i ne bude tako jako bolno kao ono naglo sasecanje svega u korenu....

Pitanje je ŠTA je to što te tako jako povredi?

To uvek ima veze vise sa nekim mojim unutarsnjim stanjem, mojom pogresnom percepcijom. Njegov postupak mi samo otvori oci. Tako da ne mogu reci koji postupci konkretno,moze to biti i nesto banalno,pored naravno prevare,izdaje i sl.
U stvari saznanje da nisam voljena,cenjena onako kako je to meni potrebno.

Ništa mnogo ekstremističko.
Samo prestanak ljubavi. Ko zna kad još. Naknadno primećeno. Možda umor. Možda i premor. Možda izneverenost, donekle. Možda neproporcionalan odnos pružanje-primanje (a možemo pričati koliko god hoćete da kod prave ljubavi to nije bitno, izuzetno je bitno za trajan odnos). Možda želja za promenom. Možda nečiji strah od promene.
Ali definitivno razilazak u željama, planovima, očekivanjima i stremljenjima.
I prestanak ljubavi. Gubljenje energije za bilo kakvu popravku. Za bilo kakvu želju za popravkom.

I onda ostane samo - doviđenja i hvala na svim ribama :)

Kada neko pljune na svu energiju i ljubav, koju si ulozio u njega. Nema smisal za povratkom.

Znam da ce mnogi reci "a ja procitala/o nesto drugo od naslova"
ali naslov je definitivno

kvrc

Pitanje je - kada nastaje definitivni "kvrc" u zenskim a kada u muskim glavama
sta je to sto kaze - nema nazad, ne interesujes me vise, nema vise "nas",
nema pokusacemo ponovo, nema izvini, nema price, nema gesta koji vraca film,
nema nicega.

Daj da cujem od vas, kome sa kada prelomilo i sta je bila kap preko?
Imam jedan ekstremisticki primer iz okruzenja ovde, ali kasnije o tome.

uf, ti kvrcevi su gadni.
meni to dodje kad se i sama najmanje nadam. ocigledno da ide neko vreme kad mi pravi neke gluposti. manje ili vece svejedno, ali nesto mi se skuplja. i ja realno nikad ne znam kad ce ta poslednja kap da dodje. nikad ne znam jel moze jos deset takvih situacija ili samo jos jedna. i samo mi padne roletna:confused:

Ja imam prvi kvrc kad dozivim razocarenje u necije osobine, a posle samo cekam drugi kvrc koji cesto ni ne usledi i, u tom cekanju, oladim se toliko da ceo put ka raskidu tece glatko i za mene emotivno bezbolno. A to opet ne znaci da raskidam, samo imam tupo osecanje nezainteresovanosti, a mogu se iz ciste lenjosti godinama tako vuci sa nekim.

Meni nikad nije nista kvrcnulo u tom smislu, al' je cinjenica da sam pojedince dovodila u stanje kvrcanja. A jedan jedini koji je izdrzao da mu ne kvrcne je sad pored mene.

Meni je žvakao ganglije od moje 16te do nepunih 19,bila je to tajna veza,naravno,to je podrazumevalo da možemo imati i druge,bilo je to neobavezno obavezno,jer smo imali priču i švaleraciju...Kako je kvrcnulo? Došao mi je pred vrata u 11h i rekla sam mu da na mojoj teritoriji više nije dobrodošao,shvatio je...Nema više tog ''kvrc'' kod mene,ni sa kim. Zašto? Zato što pobegnem pre nego što dođem i do ''zaljubljena sam''...

ZA OBA POLA I LAŽAN KVRC:

I, više nego dovoljno godina kasnije, možda nečija, možda proseda, možda bez ikoga,
ti ćeš ugledati belog leptira na jorgovanu, i širom otvoriti prozore mameći ga da ti
sobu opraši polenom i prolećem. A ulicom će prolaziti mali Cigan sa violom, videćeš
samo drozdovo pero na šeširu kako promiče za šimširom, i začućeš Neku Staru Dobru
Nepoznatu Pesmu, koju prvi put slušaš, a godinama je znaš...
I zaplakaćeš, istog časa...
I najzad shvatiti kako sam te voleo...

Back