- Poruka
- 929
U roku od mesec do mesec i po dana, Mladic u Hagu...dobrovoljno, da bi ucinio Kostunici...Da li hapsenje (satro hapsenje) Gotovine, nagovestava Mladicevu predaju??
billy_THE_kid:U roku od mesec do mesec i po dana, Mladic u Hagu...dobrovoljno, da bi ucinio Kostunici...Da li hapsenje (satro hapsenje) Gotovine, nagovestava Mladicevu predaju??
marlon:Ne mogu ojri, vidis na avataru da se kladi sa zelembacima![]()
![]()
![]()
Pa jes, ovaj forum ti dodje ko sneg, svaka zivotinjka ostavlja svoj trag... sem sto ovde tragovi ostaju duze nego u snegu.commodore:pa zato on i jeste za njih...
oportunista i srebroljubac... kao i vecina njih...
...
fascinira me nesto vec duze vreme... kako je, u stvari, sve jasno. sve prosto. sve transparentno... ko u snegu... ima pravi put... i ima ovaj njihov...![]()
Pa sad ja bih gledao ko ima vise postova. To je presudno... znaci prisutniji je, odluka neka bude na vama Prvi Sekretaru.commodore:Mladi Elvin bi mogao da dobije mesto PR-a Ambasade, sta mislite Sekretaru DITA?
da damo mladcima sansu... ili da postavim Colonela Zaru na to mesto (jer je preokupiran, ne pojavljuje se u Ambasadi, a da na mesto Drugog sekretara postavimo mladog Lorda Elvina?
Como...to se lako reshava...commodore:da ti kazem psd i ja sam to hteo nego ne daju singl na zvezdu nigde.
mamu im ****** onu nenormalnu...
ne pominji mi Barsu i one zabare,mamu im *****...marlon:Pa obicno onda ne dolazi... jos kad ovi kazu da im ne igra nekoliko igraca... nesto Ples kao Barsa pre nedelju dana.......![]()
PLESsitnihDEMONA:Como...to se lako reshava...
Primer br.1 Odigras prelazi i samo povezes sa nekom utakmicom koja je najsigurnija za 1+ pp