Kviz 'Potera'

Zdravo kvizomani,
strašno me nervira nepravda u ovom kvizu, gde u zadnjoj igri takmičari pritiskaju tastere, čita im se ime i tek onda daju odgovore, a kad Tragač odgovara ima mnogo više vremena jel ga voditel ne proziva!
Zar nije očigledna nepravda?

jeste, primetio sam da mi nešto smeta u toj poslednjoj igri, al nisam znao šta je, sad znam, na to čitanje imena ode 10-15% vremena, najmanje.

Recimo, da je bitno ko vodi takve emisije i da je skoro nemoguce izbeci neke greske, ali namera se vezuje za ime i meni memedovic uvek uliva poverenje. Dakle cak i da ima nelogicnosti ili nepravde, ona je proizvod nesavrsenosti sistema, sto ne umanjuje korist od nadmetanja i igranja. Kao da smo svi bas savrseni, pa procenjujemo svaku sitnicu.

* kako se zovu popadije , supruge popova... - stize odgovor - 5 pitanje

* kojoj istorijskoj licnosti je prvobitno betoven posvetio - stize odgovor- 7 pitanje

slicno kao jedna epizoda monka , jos ne postavi pitanje a onaj odgovara tacno
Sad kad sam pogledala to sa Betovenom, pa....hm ...:) Daje razlog za sumnju.
Ali, evo proveri : ukucaj u Google iste ove reči: "kojoj istorijskoj ličnosti je Betoven prvobitno posvetio..." Bez nastavka.
Dobićeš isti odgovor :) Napoleon.

Poslednja izmena:
ne , google izbaci i rezultat za groficu terezu

kojo je posvetio * za elizu*
Evo...ovo meni izbaci :
Screenshot_20200428-200409.jpg

Mogla je ipak i da pogodi, pretpostavkom... To mislim. :) Mada, dovodi u sumnju sa takvim odgovorima na pola pitanja, da su joj pitanja unapred poznata. To stoji.

Back