Verujete li da čovek odnosno tragači iz kviza Potera mogu onoliko da znaju? Meni je jednostavno nemoguće da čovek može onoliko da zna. A lako je namestiti kviz tako što će redakcija dati pitanja tragačima. Verujete li da kviz Potera nije namešten?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Заправо,мене више изненађује како сами такмичари често знају више од трагача,тако да,ако је намештен,вероватно је намештен у супротном смеру.Verujete li da čovek odnosno tragači iz kviza Potera mogu onoliko da znaju? Meni je jednostavno nemoguće da čovek može onoliko da zna. A lako je namestiti kviz tako što će redakcija dati pitanja tragačima. Verujete li da kviz Potera nije namešten?
Moguće je da znaju. Ne verujem da je namešteno ali mi se taj kviz ne sviđa. Pogotovo ne naša verzija.Verujete li da čovek odnosno tragači iz kviza Potera mogu onoliko da znaju? Meni je jednostavno nemoguće da čovek može onoliko da zna. A lako je namestiti kviz tako što će redakcija dati pitanja tragačima. Verujete li da kviz Potera nije namešten?
Pa to može u suprotnom smeru u svakom kvizu, dovedu takmičara koji je blizak sa redakcijom, ali ovde tragači rade za taj kviz i nameštanje je vrlo lako. Samo daju pitanja svim tragačima pošto jedan takmičar bira jednog od njih i onda oni "jure" takmičare.Заправо,мене више изненађује како сами такмичари често знају више од трагача,тако да,ако је намештен,вероватно је намештен у супротном смеру.
Pazi, ima ljudi koji su maltene profi učesnici u kvizovima, gde god mogu oni učestvuju i to godinama i decenijamaVerujete li da čovek odnosno tragači iz kviza Potera mogu onoliko da znaju? Meni je jednostavno nemoguće da čovek može onoliko da zna. A lako je namestiti kviz tako što će redakcija dati pitanja tragačima. Verujete li da kviz Potera nije namešten?
To znam, to sam gledao, ali tu nije kriva redakcija već je takmičar sam varao uz pomoć supruge. Ovaj kviz Potera je ko stvoren za varanje, samo su uključeni ljudi koji rade na njemu, i tragači mogu da puste koga hoće i da "uhvate" koga žele isto.Analizom je utvrdjeno da bi "sretni natjecatelj" uvek "pogodio" tačan odgovor posle majmunisanja kada bi se čulo kašljanje.
Znate čije?
Od njegove setre u publici...
ja napišem "rodjena sestra" a ti kažeš "supruga"?To znam, to sam gledao, ali tu nije kriva redakcija već je takmičar sam varao uz pomoć supruge. Ovaj kviz Potera je ko stvoren za varanje, samo su uključeni ljudi koji rade na njemu, i tragači mogu da puste koga hoće i da "uhvate" koga žele isto.
"Na nedavno objavljenom snimku gledaoci su primetili da se čuje kašalj svaki put kada Čarls, dok nabraja ponuđene odgovore, izrekne Googol. Tačnije, njegova supruga Diana i prijatelj koji su bili u publici koristili su kašalj kao znak za tačne odgovore tokom cele emisije."ja napišem "rodjena sestra" a ti kažeš "supruga"?
I kako misliš da pobedimo kad daješ netačne odgovore???
Retardi iz Telegrafa"Na nedavno objavljenom snimku gledaoci su primetili da se čuje kašalj svaki put kada Čarls, dok nabraja ponuđene odgovore, izrekne Googol. Tačnije, njegova supruga Diana i prijatelj koji su bili u publici koristili su kašalj kao znak za tačne odgovore tokom cele emisije."
https://www.google.com/amp/s/www.te...toriji-kvizova-na-prevaru-pobedio-u-milioneru
Jeste, sada sam pogledao na jednom sajtu na engleskom jeziku, samo ne znam zašto je to sada bitno. Sestra ili supruga suština je ista.Retardi iz Telegrafa
Ima na youtube
pa ZBOG TAČNOG ODGOVORA, ne možeš da pobediš sa netačnim odgovorimaJeste, sada sam pogledao na jednom sajtu na engleskom jeziku, samo ne znam zašto je to sada bitno. Sestra ili supruga suština je ista.
Meni bilo dovoljno da pogledam tri epizode da ne bude da mi se učinilo ili da je faktor takmičara u pitanju...Poteru gledao prije.Tesko namjestanje.Kviz je odvratan.I Memedovica,kojeg sam volio,u tom kvizu zanevolio.
Da.. neki i više.Verujete li da čovek odnosno tragači iz kviza Potera mogu onoliko da znaju? Meni je jednostavno nemoguće da čovek može onoliko da zna. A lako je namestiti kviz tako što će redakcija dati pitanja tragačima. Verujete li da kviz Potera nije namešten?
Pa i ovde je isto, ali mi je nelogično da tragači baš toliko znaju iz svih oblasti društvenih i prirodnih nauka.Lovci su kvizaški profesionalci, godinama i decenijama igraju slične kvizove, sad je vrlo aktivna pub kviz scena, postoji kvizaški savez,
Zašto? Prvo u današnje vrijeme dosta toga se može naći na internetu. Drugo vrati se malo unazad i vidjećeš da se pitanja iz nekih oblasti ponavljaju. Ne možeš ti iz filozofije ili psihogije izmisliti ne znam kakva nova pitanja. E naravno uvijk ima novosti u filmu, književnosti, sportu.To se prosto prati.Pa i ovde je isto, ali mi je nelogično da tragači baš toliko znaju iz svih oblasti društvenih i prirodnih nauka.
Mnogo je sve ono znati po meni. Znaš li koliko ima toga napisanog na ovom svetu i tragači retko kada pogreše.Zašto? Prvo u današnje vrijeme dosta toga se može naći na internetu. Drugo vrati se malo unazad i vidjećeš da se pitanja iz nekih oblasti ponavljaju. Ne možeš ti iz filozofije ili psihogije izmisliti ne znam kakva nova pitanja. E naravno uvijk ima novosti u filmu, književnosti, sportu.To se prosto prati.
Ne baš tako rijetko.Mnogo je sve ono znati po meni. Znaš li koliko ima toga napisanog na ovom svetu i tragači retko kada pogreše.
Pa ni mnogo često. Pazi to nisu logički testovi gde nije potrebno predznanje ovo da bi rešio treba mnogo, mnogo znanja. Meni je taj kviz jako sumljiv i mislim da tragači unapred znaju pitanja i puštaju da pobede koga hoće.Ne baš tako rijetko.
Pitanja na ploči vrlo često i jesu. Da ništa imaju ponuđeni odgovori pa se može i na sreću.Pitanja u završnoj su nešto što se ponavlja. I nekome ko kao ti lovci/tragači stalno učestvuje na kvizovima i nisu teška. I u Srbiji već imaš dosta ljudi koji učestvuju na svim mogućim kvizovima.Pa ni mnogo često. Pazi to nisu logički testovi gde nije potrebno predznanje ovo da bi rešio treba mnogo, mnogo znanja. Meni je taj kviz jako sumljiv i mislim da tragači unapred znaju pitanja i puštaju da pobede koga hoće.
Redakciji bolje da tragači znaju jer bi onda manje novca davali takmičarima za pobede. Meni je sumljivo, ista svi rade u istoj firmi što ne bi bilo dirigovano.Pitanja na ploči vrlo često i jesu. Da ništa imaju ponuđeni odgovori pa se može i na sreću.Pitanja u završnoj su nešto što se ponavlja. I nekome ko kao ti lovci/tragači stalno učestvuje na kvizovima i nisu teška. I u Srbiji već imaš dosta ljudi koji učestvuju na svim mogućim kvizovima.
Naravno da je redakciji bolje da takmičari izgube.Redakciji bolje da tragači znaju jer bi onda manje novca davali takmičarima za pobede. Meni je sumljivo, ista svi rade u istoj firmi što ne bi bilo dirigovano.