Kvislinzi medijski spremaju izdaju Kosova!

Poruka
20.200
...

Kvislinzi medijski spremaju izdaju!

Dakle ispiranje mozga strahom...
U fazonu kao ako ne iz-damo Kosovo... će pomremo...
Sve prodane duše...CIA i Mi6 sluzbenici...

informer-830x0.jpg

kurir-830x0.jpg

vecernje-novosti-830x0.jpg

...

Platin

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.737
Санкције... Да ли им је пало на памет да ми можемо своју заставу да окренемо и наопачке, па нам свеједно не би много сметало?

И шта бисмо тиме добили? Ништа.
И Русима да туримо санкције... Ништа.

А за шта онда радимо? За тамо неког, ко зна ког? Чему све то уопште? Није им пало на памет да бисмо требали да добијемо нешто? Да барем пише да је процес двосмеран.

Milan od Gruze

Buduća legenda
Poruka
44.971
Ne treba podrzavati one koji Srbiju guraju u duznicko ropstvo ,nego one koji Srbiju cupaju iz duznickog ropstva.
Ako Srbija upadne u duznicko ropstvo, malo ce biti Kosovo...Cela Srbija ce biti oteto Kosovo.

Vi vidite kako ni jedna Nemacka ne moze da brani svoje egzistencijalne potrebe.Kako je politicari prodaju za saku dolara.

Srbija treba da se cupa dok jos ima vremena. Dok kao zaba nije skuvana.

Poruka
20.200
Ne treba podrzavati one koji Srbiju guraju u duznicko ropstvo ,nego one koji Srbiju cupaju iz duznickog ropstva.
Ako Srbija upadne u duznicko ropstvo, malo ce biti Kosovo...Cela Srbija ce biti oteto Kosovo.

Vi vidite kako ni jedna Nemacka ne moze da brani svoje egzistencijalne potrebe.Kako je politicari prodaju za saku dolara.

Srbija treba da se cupa dok jos ima vremena. Dok kao zaba nije skuvana.

1) Srbija je vec u duzničkom ropstvu zahvaljujući ovima koji je kao šatro izvlače i "spašavaju"

2) Nemačka je od WW2 do danas Američka okupaciona zona, dakle nije slobodna i nezavisna zemlja, a što vidimo i sa pristajanjem na miniranje Severnog toka od strane Pentagona....
I Srbija je vec 30+ godina, ako ne i takođe od WW2...Američka okupaciona zona...

3) Ti dakle predlažeš da kad smo već okupirani da nas i iskomadaju na okupacione zone tj da odvoje Kosovo sa našim potpisom...da bi ti ŠTA ?!
ŽIVEO BOLJE ?!:lol:
Pa ti ako nisi glup si onda naivniji od francuske sobarice...

Kako je biti Američki kvisling i gurati njihove interese vidimo na primeru pokojne Ukrajine upravo...
Uništeni su kao drzava i narod, vraceni u WW2 i kameno doba, zaduzeni do kolena osmog...

Zato...
NIKAD PREDAJA KOSOVA!

Predaja = Smrt Srba i Srbije !
Odbrana = Život !

...

Milan od Gruze

Buduća legenda
Poruka
44.971
1) Srbija je vec u duzničkom ropstvu zahvaljujući ovima koji je kao šatro izvlače i "spašavaju"

2) Nemačka je od WW2 do danas Američka okupaciona zona, dakle nije slobodna i nezavisna zemlja, a što vidimo i sa pristajanjem na miniranje Severnog toka od strane Pentagona....
I Srbija je vec 30+ godina, ako ne i takođe od WW2...Američka okupaciona zona...

3) Ti dakle predlažeš da kad smo već okupirani da nas i iskomadaju na okupacione zone tj da odvoje Kosovo sa našim potpisom...da bi ti ŠTA ?!
ŽIVEO BOLJE ?!:lol:
Pa ti ako nisi glup si onda naivniji od francuske sobarice...

Kako je biti Američki kvisling i gurati njihove interese vidimo na primeru pokojne Ukrajine upravo...
Uništeni su kao drzava i narod, vraceni u WW2 i kameno doba, zaduzeni do kolena osmog...

Zato...
NIKAD PREDAJA KOSOVA!

Predaja = Smrt Srba i Srbije !
Odbrana = Život !

...
Sve si pogresno shvatio.
Kazem da mogu da ucenjuju Srbiju jer zavisi od njihovih para,jer upada u duznicko ropstvo.
Ako se ne bude iscupala od dugovanja njima, cela ce Srbija biti oteto Kosovo.
Kosovo i Srbija se brane nezaduzivanjem - sopstvenom proizvodnjom.
Ako bude od njih zavisila - radice joj sta hoce.

Zato treba podrzavati politicare koji cupaju iz duznickog ropstva a ne oni koji je guraju u duznicko ropstvo.Koji ne uzimaju kredite od okupatora i guse sopstvenu privredu te time stavljaju Srbiju u ropsku polozaj.

Ne verujte onima koji vicu : Ne damo Kosovo a uzimaju kredite od okupatora i guraju Srbiju u duznicko ropstvo.
Verujte onima koji postavljaju Srbiju na sopstvene noge. Tako se brani Srbija i Kosovo.

Poslednja izmena:
Poruka
19.742
Санкције... Да ли им је пало на памет да ми можемо своју заставу да окренемо и наопачке, па нам свеједно не би много сметало?

А за шта онда радимо? За тамо неког, ко зна ког? Чему све то уопште? Није им пало на памет да бисмо требали да добијемо нешто? Да барем пише да је процес двосмеран.
Koga to pitaš? One koji ne žele da vide da ima i nekih kojima smeta svaka Srbija, čak i neka 100% građanska, bez obzira na verovanja Kruga Dvojke i nade Druge Srbije?

bas kao

Elita
Poruka
19.774
Poruka
23.156

Сваки пут изнова добијемо куки. То је наше мјесто у "бајном" евроатлантском свијету.

Platin

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.737
Koga to pitaš? One koji ne žele da vide da ima i nekih kojima smeta svaka Srbija, čak i neka 100% građanska, bez obzira na verovanja Kruga Dvojke i nade Druge Srbije?
Не противим се таквом мишљењу, постоји много чињеница на тој страни... Али ако се запад издаје за браниоца демократије, толеранције и сличних ствари... Онда је наопако да се понашају као колонијалне силе XIX века, понављајући "моје мишљење је исправно а твоје је погрешно".

Мислим, па сад колико би то било оствариво, да ако бисмо уверили запад да нећемо бити проруски, да би то решило много проблема.
Али, ако запад хоће да осугура да не будемо проруски, не сме да нас гледа преко нишана. А гледају нас баш тако.

Platin

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.737
kad je vucic i tebe zavracao, zamadjijao, ma znas sta mislim? i kako jos nisi shvatio sta mozes da dobijes, tj. svi? ne vuci me za jezik

Vučić: Sve što dobijemo biće nešto, jer nemamo ništa

Шта ја мислим о вођи нашем... Не знам да ли је израз драмосер забрањен, али га ваља искористити.
На свака три месеца нас бомбардују са вестима о припремама атентата на вођу. Ниједном нисмо чули о приведенима, ухапшенима, суђенима или чак осуђенима (јесте, много тражим у овом нашем брлогу).
Драма до испирања мозга. Хистерија без престанка. Ко је против вође, тај је лопов, наркоман, издајник... (дописати даље по потреби).
Гласам за опозицију, мада ћу дати примедбу да они не знају шта ће. Није тајна шта треба да ураде, али они то не раде.

Мој поглед на свет је хладна логика. Јесте, имам нека мишљења и неке интересе, али када процењујем шта ће бити, где је свет сада и куда се креће, моје жеље су сузбијене као да их нема.
Не допуштам себи да се управљам на основу маште. Само чињенице, све остало није важно.

Могу да кажем да су дешавања лоша и да идемо ка мрачном периоду.

Само један савет имам - што смо јачи то ће нас више ценити. Јачи - по бројевима, по економији и последично по војсци. То сви разумеју и поштују, на све четири стране света.

Platin

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.737
Сваки пут изнова добијемо куки. То је наше мјесто у "бајном" евроатлантском свијету.
Не знам шта бих ти одговорио... У лошем случају, бићемо сравњени или бићемо сравњени. Наслови у новинама ће да буду другачији, али суштина се неће разликовати.

Ако се подметнемо као руски предњи штит, запад ће нас уништити, неће од државе остати камен на камену. Можда пусте неке од наших суседа на нас... Чак и ако нас не окупирају, поздравићемо се са економијом.

Ако се понизимо и постанемо запад, нећемо добити већу улогу од пешадије. А опет, ми не можемо да будемо пешадија на источном фронту, а на западној страни. И да се помолиш да Руси не изгубе у Украјини, јер ће пре обрисати свет (запад) него да пусте да они буду обрисани. Ми као западна марионета бисмо били једна од мета.

Platin

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.737
Voleo bih da si u pravu, ali mi AV ne uliva ni najmanje poverenja.
Последње поверење које сам имао у садашњег вођу је било 90тих када сам мислио да је већа гласност гаранција да је неко више у праву. Каква грешка...
Али да ми се не замери много, тек крајем 90тих сам постао пунолетан.