Kvar monitora ili ...??

red boy

Zainteresovan član
Poruka
353
Pri podizanju sistema(paljenje ili restart),monitor mi se na momente gasi-nekoliko puta(2-3 sec)(i dioda,koja pokazuje kada je pod naponom)...kada se digne sistem i dok radim-NE...
Da li je ovo normalno jer imam novi monitor-10 meseci koristim
Samsung 793df

Jednom sam ostavila računar na stand by i kada sam ga ponovo upalila monitor nije radio. Onda sam ga restartovala, ni tada nije radio... Onda sam ugasila komp i upalila ponovo, posle toga sam probala da prekinem dovod struje i ni to nije pomoglo, dok nisam promenila izlaz :shock: i taj je radio...
Ranije je monitor radio na oba ta porta, valjda i sada radi, ali taj trip sa stand by je postao dosadan... Otkad se to dogodilo često, pri podizanju sistema, jednostavno monitor neće da se upali pa moram da ga restartujem. Nekad pomaže, nekad ne... Samsung 755dfx... Mada sumnjam da je do njega, ali ko zna... Ako mu nešto smeta da znam na vreme, dok nisam shvatila da mu smeta magnet pitala sam se što, kada podignem slušalicu od telefona pored, slika reaguje :mrgreen:
Imate li vi neku ideju?

Probaj da pozajmis karticu od nekog ortaka ili nrtakinje na nekih pola sata.Zatim ga restartuj nekolko puta,stavljaj na stand by...Ako bude normalno radio,znas sta ti je ciniti.Ah da,probaj da ocistis ulaz na monitoru i izlaz na kartici.

Back