Vazi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma pre ce biti stetno nego da leci, ali nemoze kod svakog izleciti sve,
Evo da napišem utiske. Odmah da naglasim da u ovo istraživanje u vezi svega ovoga nisam ušao ni kao vernik ni kao skeptik.Пренеси нам утиске кад испробаш.
mislim da metod funkcionishe, ne bi to tek tako moglo da zauzme tolike razmere ako je obicna prevara,ma pre ce biti stetno nego da leci
kolika je verovatnoca da je nesto korisno, bas niska
a stetu je lako napraviti![]()
Не знам зашто се неки људи смеју, а и подсмевају свему и свачему, некима је то и стил. Конкретно, не знам шта је колеги смешно. Уосталом, треба нешто пробати, па онда судити. Ево ја бих пробао то што си направио.Strani plačeniće, ja sam napravio svoje lično "Sunce" i ni u snovima nisam pretpostavljao da će ovako da deluje. Osećam se, prema životnoj energiji, kao kada sam imao 30-35 godina, a sada imam 54 godine. A ti se smej koliko hoćeš.
имају. Него ти без рецепта, не могу да штете ЧПel moguce da nemaju za sve tegobe lekove na recept?![]()
Појма немам шта је све на листи за рецепте и да ли то „покрива” сва обољења, тегобе и сл, али сам виђао по Домовима здравља како улазе „трговачки путници” нудећи којешта љекарима (и то док је пацијант у ординацији), а не треба сметнути с ума да све те конгресе, симпозије и сл. организирају управо фармацеутске фирме, а бесплатног ручка нема...Ja odem kod lekara I umesto recepta dobijem papiric sa stvarima koje treba da kupim.
Jel moguce da nemaju za sve tegobe lekove na recept?![]()
Па добро ипак није велика превара ко оцу мојег колеге што су увалили столицу за 2500 евра која је у малопродаји у УСА 100 долара ЧПДакле, очигледно је да „преглед” само треба послужити као повод да се производи увале наивнима.
Столицу за притисак? Јбт Лаза вапи за многима...Па добро ипак није велика превара ко оцу мојег колеге што су увалили столицу за 2500 евра која је у малопродаји у УСА 100 долара ЧП
А све зато што је отишао на бесплатно мерење притиска ЧП
Pa kao otisli na lekarski pregled, a to se pretvorilo u prodaju proizvoda. Bilo je ovde popularno jedno vreme, da te pozovu na besplatniСтолицу за притисак? Јбт Лаза вапи за многима...
Шта ти је ЧП?
Juče sam prema svojim nacrtima napravio verziju multitalasnog oscilatora i to džepnih dimenzija. Proveru rada sam izvršio osciloskopom i običnim radio-prijemnikom i ustanovio da stvara talase od 55 kHz pa preko 20 MHz i amplitude preko 5000 volti. Znači dva glavna i osnovna uslova su ispunjena. Oscilator, pošto je malih dimenzija, ću staviti na grudi i tako se tretirati. Počinjem od sutra. Prva tri dana ću se tretirati tri puta po 10 sekundi da bih video da li će možda biti nekih neželjenih efekata. A ako ne bude, postepeno ću povećavati vreme tretmana. Radujem se ovom naučnom istraživanju i eksperimentima.
Шта си направио? Осцилатор с Теслиним трансформатором? И, је л варничи?Pa motiv su mi saznanja naučnika Lakhovskog. Prvi zadatak koji sam sebi postavio da napravim multitalasni oscilator koji neće biti ovoliko glomazan kao što je njegov, ali koji će naravno imati iste karakteristike što se tiče raznovrsnosti, oblika i kvaliteta zračenja talasa.
Шта си направио? Осцилатор с Теслиним трансформатором? И, је л варничи?![]()
Прикључио си ми апарат на аватар и исписало ти се: „Батали, глуп је, не би схватио”?Evo sve trčim da ti kažem A ionako ne bi shvatio.
Да.Је ли такав „преглед” или било какав сличан уопће дозвољен изван медицинских установа?
Овлашћен не, али забрањено није.Да ли је неко осим љекара овлаштен да препоручује узимање било чега што додуше није лијек, али је некакав суплемент?
Стручни учени људи који се баве овим видом преваре сигурно знају, ови остали вероватно да, али знају и да већина плебса то не зна.Знају ли ти који „прегледавају” шта се од оног што нуди може узимати у било каквој количини (па организам излучи вишак) или нешто од онога што нуде може направити и штету кад се тако ували неком коме апарат покаже да му недостаје таман то што се продаје?
Све је софтвер. Реч је о обичној превари заснованој на производу који је 30-их година направио амерички изумитељ Ројал Рајф, који је пак свој ,,изум" засновао на раду познатог америчког лекара Алберта Адамса, који је тврдио да може сваку болест да излечи. Рајф је осим тога изумео и микроскоп за који је тврдио да може да детектује електромагнетне импулсе бактерија и вируса на основу боје њихових аура.Ако има неко од љекара, фармацеута, правника, радо бих чуо одговоре на ова питања, а посебно би ме обрадовало ако се неко из електроструке бавио или занимао овим да мало детаљније сазнам како раде ти „квантнобиорезонантни апарати” и да ли се уопће ради о било каквим засебним апаратима или се све своди на софтвер?
Нажалост, није кажњиво. Зато се и све чешће налазе понуде за овакве прегледе и ,,лечења" у легитимним клиникама.Добро, док је оваца биће и шишања, али да ли је дозвољено овакво замлаћивање народа јер бијели мантили и „опрема” наивнима дају привид љекара, медицине, лијечења... и то је (чак и да се нико не представља лажно као доктор) свакако довођење у заблуду, смишљено и сасвим свјесно, наравно. Је ли то кажњиво?