loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.201
Da ili ne? Razlozi? Jeste li išli na terapije? Kako rade?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti je rekao? Jel išao na terapije?I mene zanima kako radi? Nisam bio nikada. Moj drug se kune u nju.![]()
Da. Stalno ide. Evo pitaću ga za detalje.Šta ti je rekao? Jel išao na terapije?
Па да, "звучи блесаво, али неке леђа више не боле"Први пут чујем ... мало ми звучи као молекуларна кухиња
Вероватно је битно да верујеш да ће ти помоћи, као са свим. Не знам, испитујем још...Па да, "звучи блесаво, али неке леђа више не боле"
Ma to je moderan naziv za Energetsku medicinu. Zašto govoriti Energetska kad može Kvantna, zvuči nekako misteriozno i važno.Први пут чујем ... мало ми звучи као молекуларна кухиња
Ko će znatiI ja sam konstruisao svemirski modulator x-4765, pa se ne hvalim
Kazu da je to samo placebo.
Није тема биоенергија него квантна медицинаPa napiši zašto se više ne bi usudio ići na te tretmane? Kako su izgledali ti tretmani i šta ti se, pretpostavljam negativno desilo, pa si ovo napisao?
Pojasni nam leba ti .Није тема биоенергија него квантна медицина
Kakvi bre tretmani , bioenergija je nešto što je tako moćno i nedokučivo .Pa napiši zašto se više ne bi usudio ići na te tretmane? Kako su izgledali ti tretmani i šta ti se, pretpostavljam negativno desilo, pa si ovo napisao?
Naravno , ali po narodnoj zar da joj izvlačimo reči iz usta .Znam šta je telekineza, ali nećemo dalje, ispoštovaćemo Lopticin zahtev da ne spamujemo njenu temu.