Kvantna medicina

Први пут чујем ... мало ми звучи као молекуларна кухиња
Ma to je moderan naziv za Energetsku medicinu. Zašto govoriti Energetska kad može Kvantna, zvuči nekako misteriozno i važno.

Već sam pisao o tome da sam konstriusao mini Multilalasni oscilator (MTO) koji se koristi za lečenje u Energetskoj medicini. Za razliku od glomazne originalne verzije, moj mini MTO bi imao neke prednosti kod tretiranja. Relativno sam zdrav, ali sam hteo da vidim da li tu "ima nešto" tako što bih tretirajući se njime pokušao da skinem dioptriju. Ali sve sam to ostavio za buduće vreme, neka druga istraživanja su me odvela na druge strane.

Nikola Tesla je otac Kvantne medicine. Veoma brzo će zahvaljujući JFK Junioru ona biti zvanična medicina u Americi.
Na YT možete pogledati na kanalu Tesla Academy dosta o ovoj temi. Ovo nije alternativna medicina, već sistem dijagnostike i lečenja koji je namerno zaustavljen. Lično mislim da onoga trenutka kda se venčaju Kvantna medicina i AI od ovoga što imamo danas ostaće hirurgija i ortopedija da namešta prelome. Ostalo ide u istoriju......

Back