Kvantitet vs kvalitet

Urwald

Domaćin
Moderator
Poruka
4.986
Jedan deo ljudi preferira pažnju i divljenje koje dobija od većeg broja/grupe ljudi, naspram iskrene ljubavi jedne ili par bliskih osoba.
Zašto je to tako?

Zašto neke osobe preferiraju kvantitet naspram kvaliteta?
Kakva su vaša isksutva?

Jedan deo ljudi preferira pažnju i divljenje koje dobija od većeg broja/grupe ljudi, naspram iskrene ljubavi jedne ili par bliskih osoba.
Zašto je to tako?

Kakva su vaša isksutva?

Nema nekog objašnjenja. Zato što je ljudska priroda takva. Hranjenje ega i podizanje samopouzdanja.

Zašto je to tako?

Kakva su vaša isksutva?

Svi smo različiti, ali mislim da većini ljudi treba da postane prioritet porodica, pored profesije.

To je moje mišljenje koje može da bude i pogrešno.. Tako sam vaspitana ali i kada sam odrasla shvatila sam važnost porodice i potrebu da oko sebe imam par osoba za koje mogu da kažem da su mi prijatelji.

Bold: Društvene mreže, tačnije Instagram je "kriv" za ovu promenu prioriteta. Ali, objektivno posmatrano, ljudi su preferirali pažnju i divljenje od većeg broja ljudi i ranije, pre pojave interneta.

Ne znam da li za ovu temu može da glasi narodna izreka: " Za sve je dobar, osim za svoju kuću ".

Back