- Poruka
- 230.134
Kako srede?za votku ti ne treba filterčić to oni sve srede pa sipaju u onu flašu, ti samo otvoriš i cok cok cok...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako srede?za votku ti ne treba filterčić to oni sve srede pa sipaju u onu flašu, ti samo otvoriš i cok cok cok...
I moju pokojnu babu su bili stavili na noge posle operaciju ali na veštačke.Stavili nemačku na noge a ti vidi šta pišeš bezvezarije?!??
u stvari... ni ovo ostalo nije naše... sve to drže strani tajfuni...Šta će da pukne? Parizer i sendviči su naši, kao i voda, a koka kola nije.
pa lepoKako srede?
To će sve da vrate botovi sa svojom decom dok okopavaju krompir i kukuruz do kraja života.u stvari... ni ovo ostalo nije naše... sve to drže strani tajfuni...
E, pa tu je problem, treba naći čistu vodu.pa lepo
tamo u fabriku srede
naseckaju krompirić na listić...
da pitam ja tebe mešto?
jel si ti bio u vojsku?
pa jel znaš kako se secka krompirić?
e tako i tamo u fabriku sede i seckaju krompirić
pa metnu u onaj rezervoar odozgo sa onaj otvoren poklopac
pa natoče vodu
ali čistu vodu sipaju
ja ne vidim ovde nikakav problem sa vodu već sa ti crvićiE, pa tu je problem, treba naći čistu vodu.
To bi bilo lepo, samo sumnjam da će tako biti.To će sve da vrate botovi sa svojom decom dok okopavaju krompir i kukuruz do kraja života.
Rekoše oni tvoji da više nema crvića. Šta sad više ni njima ne veruješ?ja ne vidim ovde nikakav problem sa vodu već sa ti crvići
Nisu navodni nego narodni. Znaš da Šeki ima problema s tim slovom.ja ne vidim ovde nikakav problem sa vodu već sa ti crvići
crvići su politički izmanipulisani a voda u NS ni kod Tita nije valjala, ma ni kod kralja ne valja...
tamo u Vojvodinu voda da se usereš...
e sad crvići od pre neki dan... NAVODNI crvići...
molim da me se ne prikada dok izlažem konferenciju za mediji i novinariNisu navodni nego narodni. Znaš da Šeki ima problema s tim slovom.
Dobro, samo nas obavesti o tačnom vremenu početka i kraja te konferencije.molim da me se ne prikada dok izlažem konferenciju za mediji i novinari
a šta rade lekovi od farmakomafiju?Ne lupetaj prosereš se jer ti uništi crevnu floru.
sećam se kad je bila jedna ranija vlast pre ove tad nisu trovali sa tu voduIma crva nema crva = javna tajna. Truju i ubijaju vojvođane godinama!
ja ću biti prinudjen da pozovem obezbedjenje foruma da se ova pojava izbaci dok izlažemNekenjicu imaju od vučićevog parizera a proseru se čim im se obrati javno na tv. Prema tome tvoja ideja je opstruktivno destruktivna po zdravlje u svakom slučaju.
Kako misliš da je voda iz bilo kojeg vodovoda prirodna? To možda jedino iz nekog planinskog izvora.a šta rade lekovi od farmakomafiju?
upropaste ti bubrezi, jetru, debelo crevo...
a ovo je PRIRODNO
i ne treba da piješ svaki dan nego samo kad imaš problem sa probavom
i ne dobacuj više
bezveznjakoviću
on će meni "crevna flora, crvena flora" a fauna ništa?
beži tamo
uostalom nisi se javio za reč
vidiš kako dlugomir lepo priča
iznenadjava me
i to prijatno mogu vam reći
pa šta ako idu?U vučićev parizer ti idu mlevena muda, oči i papci.
A ja sam mislio da je tekla obična voda. Baba mi je odavno umrla pa nemam koga da pitam.sećam se kad je bila jedna ranija vlast pre ove tad nisu trovali sa tu vodu
tad tekla limunada
pričala Baba Kurana
Jel umrla za vreme od ovu vlast ili zbog onu od ranije?A ja sam mislio da je tekla obična voda. Baba mi je odavno umrla pa nemam koga da pitam.