Kvalitet gradske vode za piće je poslovna tajna!

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
223.281

Ovoga puta nisu crvi: Voda u Novom Sadu, ipak, neispravna za piće?​

Građani na društvenim mrežama šire navodnu potvrdu da voda u Novom Sadu nije ispravna za piće, iako je samo par dana ranije Institut za javno zdravlje naveo da voda u sebi nema više crve. Ipak, kako tvrde građani, ovog puta crvi nisu problem u novosadskom vodovodu.

„SNS laži o apsolutnoj ispravnosti vode pale su u NEISPRAVNU vodu! Evo ga čist dokaz da voda S. Kamenici biološki nije ispravna, građani su radili analizu i činjenice su tu, crno na belo! Ovo je još dokaz da kad SNS uhvate u laži i skrivanju istine, da istina na kraju ispliva. Dajte sve rezultate u poslednjih dva meseca javno, dokažite da ovo nije tačno, ne skrivajte informacije od uznemirenih građana, ne ugrožavajte javno zdravlje“, napisao je na svom nalogu na društvenoj mreži X Miran Pogačar, aktivista Građanskog pokreta Bravo iz Novog Sada.

Na priloženoj slici, koju dele mnogi korisnici društvenih mreža, može se videti da je dostavljeni uzorak, navodno novosadska česmovača, biološki neispravna za piće.

1726139756602.png

Podsećamo, prošlog meseca u vodi u Novom Sadu su nađene nematode, odnosno crvi, na šta je prvobitno ukazao POKS.

Pre samo nekoliko dana rezultati analize vode Instituta za javno zdravlje Vojvodine proglašeni su od strane nove dirktorke Milene Tabaković poslovnom tajnom.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/crvi-voda-novi-sad-neispravno/

Da li je ova normalna??!
Kako može kvalitet vode za piće da bude poslovna tajna??!

Kako ne može da bude poslovna tajna? Ona je deo SNS klana, ćerka uticajne SNS-ovke, plaćali smo joj školovanje, putovanje do studija, sad je plaćamo i dalje, majku joj plaćamo, prosto ona je deo mafije i može joj se.

Morate da shvatite, SNS je klan koji može šta god hoće, kao što može i Cvijanu da ne stoji ni prezime na grobu. Oni su izuzeti od svakog zakona i pravde.

Ovoga puta nisu crvi: Voda u Novom Sadu, ipak, neispravna za piće?​

Da li je ova normalna??!
Kako može kvalitet vode za piće da bude poslovna tajna??!
Ovo je jedan od poslednjih očajničkih pokušaja blaćenja stranku a da se preko bilo koga dodje do Aleksandra Vujčića da mu se amputira kako je krivac i što sunce sija.
Neće da može dlugomire, neće da može

Mi ovde imamo izveštaji od provereni izvori, za sada anonimni, da si potplaćen!

Odgovorite vi meni dlugomire - DA LI VI PLAĆATE VODU kao svi pošteni gradjani od ovu državu?
Odgovorite bez okolišanja i klevetanja.

A isto tako mi odgovorite DA LI PLAĆATE COCA COLU?
Dobro neku i ukradete ali to nije važno, to svi rade, dodju do onaj kiosk kao otvorite mi vrata uzmu pa pobegnu u nepoznat pravac.
Kao što rekoh - to nije važno dal ste platili Coca Colu
VAŽNO JE, sad me slušajte dobro, DAKLE VAŽNO JE DA VI TO PIJETE

A sa čega se mućka ta Coca Cola molim vas dlugomire odgovorite
Odgovorite ovom napaćenom narodu kom je dosta takvih kao vi
Dosta je ovom narodu da pričaju jedno a da misle drugo a rade nešto tamo deseto

OĆU DA NAM KAŽETE SA ČEGA SE MUĆKA TA COCA COLA?
Znamo da je ne donose iz Ameriku nego dodju ona gospoda u crna odela i sipaju onaj koncentrat na kom piše "otrov"
Zato i nose crna odela - zato što donose otrov.
Neće valjda da obuku nešto šareno pa kao da se vesele kao da su na vlašku svadbu ili ko oni američki penzioneri turisti u šareno košuljče na palme i cvetići...

PA SA NAŠU VODU MUĆKAJU

PA KAKO MOŽETE DA NE PIJETE NAŠU VODU A MOŽETE OTROV OD COCA COLU?

KAKO? RECITE NAM MOLIMO VAS!? ALI VI STE POTPLAĆENI OD LJUDI U CRNA ODELA PA ĆETE KAŽETE: "ma ovaj priča gluposti"

Ja znam da je moja glava ucenjena i da sam jutros ispod otirača na vrata našao svoju sliku sa kružići
stojko2b.jpg

ALI JA ĆU SE BORIM ZA ISTINU DA ZNA OVAJ NAPAĆENI NAROD!

Back