Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Španci izgubili prvi put poslije 28 godina, Bugarska uzela bod u Firenci​

Engleska silovita u 2. poluvremenu u Mađarskoj, pobjeda i mučenje Njemačke u Lihtenštajnu na debiju Hansija Flika

Serija nepobjedivosti fudbalera Španije u kvalifikacijama za svjetska prvenstva trajala je 28 i po godine, jer "crvena furija" nije poražena od marta 1993. i meča sa Danskom na "Parkenu" u Kopenhagenu.
Poslije 66 mečeva bez poraza (52 pobjede i 14 remija), Španija se vratila na sjever Evrope i prekinula nestvaran niz - Švedska je u Solni slavila 2:1 i preuzela 1. mjesto u grupi B sa maksimalnim učinkom iz tri meča, pa je sada znatno bliže Kataru od vicešampiona Evrope.

Za senzaciju se pobrinula Bugarska, koja je u Firenci osvojila bod protiv Italije (1:1).

Federiko Kjeza je u 16. minutu donio prednost prvaku Evrope, ali je Atanas Ilijev u 39. šokirao sve na "Artemio Frankiju".

Engleska je furioznom igrom u 2. poluvremenu slavila u Mađarskoj 4:0, dok se Njemačka na debiju Hansija Flika mučila u Lihtenštajnu, ali je slavila 2:0 pogocima Tima Vernera u 41. i Liroja Sanea u 77. minutu.

https://www.vijesti.me/v/564814?utm...pp_android&utm_campaign=vijesti_share_counter

1630793557378.png
1630793588905.png

u grupi D gde je BiH bice "krvavo" za mesto broj 2 do zadnjeg minuta bukvalno....
Crna Gora daleko od bilo kakve ozbiljne borbe za baraz po obicaju, tzv Makedonija igra danas na Islandu
u Splitu komsijski derbi Hrvati i Slovenci iz te grupe Hrvati i Rusi realno najjaci, Mi (Srbija) za sad imamo sve u svojim rukama u utorak u Dablin i da se navija za Azere protiv Portugala, eto to je od EX YU reprezentacija.....

u grupi D gde je BiH bice "krvavo" za mesto broj 2 do zadnjeg minuta bukvalno....
Crna Gora daleko od bilo kakve ozbiljne borbe za baraz po obicaju, tzv Makedonija igra danas na Islandu
u Splitu komsijski derbi Hrvati i Slovenci iz te grupe Hrvati i Rusi realno najjaci, Mi (Srbija) za sad imamo sve u svojim rukama u utorak u Dablin i da se navija za Azere protiv Portugala, eto to je od EX YU reprezentacija.....
zaboravio si kosovo, igraju danas sa grčkom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back