Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

SKANDALOZNA ODLUKA UEFA: Ronaldu priznat gol! Portugalija nosi sva TRI boda iz Beograda!​

Šokantne vesti dolaze nam iz Niona, sedišta UEFA! Gol Kristijana Ronalda u poslednjim sekundama meča na "Marakani" protiv Srbije je priznat, a reprezentacija Portugalije nosi sva tri boda iz Beograda, dok Piksijevi "Orlovi" ostaju praznih šaka.

ronaldo_piksi_foto_profimediamnpressyoutube_printscreen_1.jpg

Naime, UEFA je uvažila žalbu Portugalije i priznala pogodak Kristijana Ronalda koji holandski sudija Dani Mekeli i njegovi pomoćnici nisu videli na terenu.

Ostaje da se vidi kako će FSS reagovati na ovu sramnu odluku, treba očekivati da će kontražalba uslediti u najkraćem mogućem roku.

Naravno, radi se o prvoaprilskoj šali!!!!!!!!!!!! UEFA nikada neće ni prihvatiti žalbu Portugalije, jer se VAR ne koristi u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Stoga, Orlovi ne moraju da brinu za junački osvojen bod, kao i dosadašnjih sedam poena u prva tri duela kvalifikacionog ciklusa za odlazak na Mundijal.

SD

Dobro.. malo šale na današnji dan.. :lol: aprililii :D

SKANDALOZNA ODLUKA UEFA: Ronaldu priznat gol! Portugalija nosi sva TRI boda iz Beograda!​

Šokantne vesti dolaze nam iz Niona, sedišta UEFA! Gol Kristijana Ronalda u poslednjim sekundama meča na "Marakani" protiv Srbije je priznat, a reprezentacija Portugalije nosi sva tri boda iz Beograda, dok Piksijevi "Orlovi" ostaju praznih šaka.

Pogledajte prilog 895224

Naime, UEFA je uvažila žalbu Portugalije i priznala pogodak Kristijana Ronalda koji holandski sudija Dani Mekeli i njegovi pomoćnici nisu videli na terenu.

Ostaje da se vidi kako će FSS reagovati na ovu sramnu odluku, treba očekivati da će kontražalba uslediti u najkraćem mogućem roku.

Naravno, radi se o prvoaprilskoj šali!!!!!!!!!!!! UEFA nikada neće ni prihvatiti žalbu Portugalije, jer se VAR ne koristi u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Stoga, Orlovi ne moraju da brinu za junački osvojen bod, kao i dosadašnjih sedam poena u prva tri duela kvalifikacionog ciklusa za odlazak na Mundijal.

SD

Dobro.. malo šale na današnji dan.. :lol: aprililii :D
Nemoj tako da se salis. Znas da je protiv nas sve dozvoljeno. 😆

Exyu reprezentacije u jednoj rečenici by Los:

Hrvatska: Svjetski prvaci da se iz nogometa izbace prekidi
Srbija: Misle da im fali atmosfera, a fali dobrih igrača
BiH: doveli izbornika samo da bi mu sapunali dasku
Slovenija: da su pošteni, dali bi Oblaku da promjeni državljanstvo
Crna Gora: Jovetić i estetika ružnoće
Makedonija: imali su pijanku, slijedi mamurluk

Istina, Los se prečesto pravi pametan, ali i je pametniji od većine, jbg. Za Vladu ne znam dal se pravi pametan, rijeđe ga gledam. A o nogometu znaju više od prosječnog čovjeka svakako. Gledao sam Vladu kad je pričao o novom UEFAinom formatu CL na dan kad su ga izglasavali. Rekao je da će tu kalendar biti problem, i na kalendaru su i pali. Jedino ne razumijem Vladinu opsesiju Danskom. Ko navija za Dansku jbt. 😂

Pa sta je Los drugo no najklasicniji primjer strebera...cak sta vise siguran sam da bi se i on slozio stim...
Ono sto mi je kod Losa ok kolko on god bio iz fazona "Ja znam" i prekido covjeka on to radi negdje da bi razumjeo iz kog ugla gleda stvari i saslusa i kad se ne slaze oce da vidi zasto....
Ali brate sjecam se na tribini dok su picili i ono sa analitikom bilo je kul i studiozno medjutim...dolazili su u situaciju da od drveta ne vide shumu...idalje pamtim Losovo kad su diskutovali o Kovacicu i mrtav ladan je pito da nije razlog njegovih losijih igrara tehnicki limit....Mislim brate ono gasi emisiju da li si ti normalan? Ako ne vidis da je decko tehnicki savrsenstvo jebesh fudbal onda sta gledas...cak sam iz fazona da je to lupio jer se smorio jer nemoguce da je to ozbiljan pito....druga stvar sjecam se onoga Naby Keitu su hvalili u oni i americki analiticari po youtubu po toj naprednoj statistici keita navodno dominira u svim segmentima nahvalili ga i neka pricha ma novi xavi najbolji ce biti veznjak na svetu i tako to...ja slabo gledam bundesligu...al pogledam Keitu pa to nije to ******...on je tempo igrach ima smisla ali pre svega fizikalije...***** svu statistiku ako...zaslepila te od drveta nevidish shumu...to sto njegova statistika pokazuje odgovor je u tome kako njegova ekipa igra pa u on bude u situacijama i liga koja je otvorena itd pa onda on sve tikuje rubrike....
Generalno moje neko misljenje ako kao fudbaler nisi imo tehniku i nisi bio "sa loptom na ti" ako loptu "neosluskujes" neke stvari ne vidis ****** ne moze ti to neko nacrtati niti statisticki izmjeriti...kovacic je bas drastican primjer jer neverujem da to iko ko voli fudbal ne vidi...sad se i ja pravim kao pametan...ali evo primeri iz naseg fudbala Ilieva su sprdali a covek i sam je bio dobar tehnicar i odmah to vidi oseti kad neko ima mekan prvi dodir to je to...Dejo Savicevic je najsmesniji lik i ne moze voditi ekipu ali za gro igracha je odmah na prvu reko...to je to...
Sad ne mora znaciti da neko takav nekuzi bolje ceo teren igru konpcet sta fali timu uostalom gro trenera nisu bili nikakvi vru tehnicari...ali konkretno kad je rjec o igracima...i los i njegov "ex analiticki tim" se znaju provaliti nevidjeno...a za Vladu da nepricham....
Los je isto imo provalu da je Salah bachena lova i to je prizno i ok...meni to i nije neki biser jer kontam zasto je to mislio tranzicijski igrach nije sami vrh na postavljenu odbranu davo je golove u Seriji A ali nije toliko trpo...e sad Klop je nashtimo najjacu tranziciju ikada em u vishe sansi je ulazio em bolje "finishira" nego ikad...ja licno kako vidim fudbal nisam neki veliki ljubitelj gde sve ide i koliko se polaze na fizikalije...za mene prototip top igracha je Dibala koji postavljenu odbranu mozhe okrenuti naopachke a Salah vec ne moze...tako ja vidim fudbal al ****** sad koga briga sta ja volim...

A Vlada toliko imo bisera i kad promashi cuti ko *****...ili pricha bez blama kako je bash to reko nesto se pere...daj bre...
Legendarno je ono "Otkad se Klop ne bavi taktikom jeste videli kakav napredak Liverpula"...Kapiram sta oce da kaze analiticki tim ***** materine...ali on o tome pricha kao da je deo toga tima sa takvom arogancijom kao da fudbal.snjim.pocinje i zavrsava se...a fora je sto nije on tamo i nema uvid...i bash nije tako kao sto on pricha...
Za Pavlovica malog je izvalio da jedini razlog sto on ima cenu na trzistu je zato sto je levonog i da je on ma ni prosek kakav crni potencijal...da ne spominjem kako se provaljivo u prognozama za Zvezdu i repku...ne samo rezultat nego...kako ce se igrati i u kom ce smeru ici tekma....

Auuu sta sve napisah...**** Losa i Vladu koliko ja mislim da sam pametan 🤣🤣🤣

Celo martovsko kolo puno iznenadjenja. Ne secam da je skoro bilo tako.

Nikad kvalifikacije nisu krenule u martu kada je skoro kraj sezone, igraci su umorni a glavne bitke u nacionalnim ligama i ligi sampiona i ligi Evrope...to je jedan od razloga...mislim da niko ne žali za bodovi kao Slovaci za izgubljena dva boda u Trnavi protiv Malte...

Nikad kvalifikacije nisu krenule u martu kada je skoro kraj sezone, igraci su umorni a glavne bitke u nacionalnim ligama i ligi sampiona i ligi Evrope...to je jedan od razloga...mislim da niko ne žali za bodovi kao Slovaci za izgubljena dva boda u Trnavi protiv Malte...
Da, prvi put se igraju kvalifikacije tako. Jos gluplje je sto ce SP se igrati u nov dec. U vreme kada se igra klupsko svetsko prvenstvo. Kad je pred kraj prvog dela nacionalnih liga. Sve za keš korumpirane Fife.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back