Квадратура круга или како наћи девојку ако си изразито интровертан?

Mislim, nemam ja nista protiv necijeg ubedjenja i ziv stava po pitanju svega pa i odnosa. Samo mi zasmeta kada krene da prica o tome, prebaci na neke stvari koje su meni opterecujuce i onda krene da pravi grimase kada se nasalim u pokusaju da prebacim temu na nesto lakse i izadjem iz tog zacaranog kruga u kojem se ni malo komforno ne osecam. I onda ljutnja kada budem direktan: ti si povrsan,samo na seks mislis i td.

Kако наћи девојку ако немаш друштво и ако се не крећеш по разним местима и друштвеним догађајима, ако си сведен на 1 или 2 пријатеља са којим некад попијеш кафу и то је све ? Још ако притом увелико газиш тридесете ? Шта би саветовали неком таквом осим стандардне онлајн варијанте друштвених мрежа и сл. ? Како неко такав изразито интровертан уопште има шансе да уђе у свет интимних односа ?
Nijedna neće davitelja to da znaš jedan je i neprevaziđeni taško načić :kafa:

Хиљаду начина (питање како), а ти набрајаш места (ту је питање где).

Дакле, или си требао да напишеш "хиљаду места има, нпр. продавница, теретана, музеј, на улици тид.."

или "хиљаду начина има, нпр. тај и тај начин, тај и тај начин, тај и тај начин..."
Па да цртам не знам јбг ,никад нисам нешто ни волео.Нема шта да се пита ,одеш до продавнице и приђеш девојци која ти се свиђа,свако има неки свој приступ ,не може се учити он напамет са неким шаблоном упознавања

To ti je lutrija, neko ima mogucnosti i srecu a neko jednostavno ne.

Ako zivis u manjem gradu gde svi posle srednje skole odlaze da studiraju i nikad se vise i ne vrate a ostali odu u inostranstvo Novi sad ili Bg sanse su ti smanjene za jedno 50%.
Cak i ako izlazis treba da se pogodi i situacija, vreme i mesto da naidje prava osoba sa kojom bi mogao da kliknes i nesto pocne da se desava.

Ja npr imam period od pola godine kad sam aktivan, izlazim sto malo na te svirke, slicnim klubovima, u parku gde se okupljamo, i istala neka mesta gde uglavnom su iste grupe ljudi i devojaka gde he sve uglavnom potrosena prica i jedva nove osobe da se pojavljuju, sve isti krug ljudi i atmosvera.Jedva nesto da se desi a kad se desi onda probleme prave toxicne osobe iz tog kruga samo li primete da pocinjete da imate nesto, neki poseban kontakt.I pazi sesavlao mi se da upoznam te neke devojke vise na neka random glupa mesta i situacije gde nikad ne bi neko ko hoce i voljan je da trazi juri devojke verovao da moze iz te situacije i mesta da upozna neku i sa njom pocne neku pricu.U jeku korone sam na nekom mrtvom muzickim forumu slucajno naleteo na osobu sa kojom sam imao nesto najlepse Jednom samo cracajuci se od okupljanja 30 i nesto osoba posle sviranja i u tom krugu ljudi potrosenih prica sa jedva nekim novim devojkama ja upoznam neke random devojke vracajuci se sam posle toga i ostvarim kontakt i uspem da se zblizim i pokrenem pricu.I tako vise primera apsurdnih.

Ali sto si stariji sve teze u malom gradu to ide pa i kad se bas potrudis a kamo li onako kad pustis da stvari teku random same id sebe jer ti nekad presedne sve.Nekad ni jurnjava za devojkama tj trazenje mesta i stvaranje sansi za to moze da bude veoma stetno ako se firsira.Upravo sam napravio sebi jos veci priblem zbog toga ba finansijskom polju jer sam ostavio siguran poso u mom gradu ali onako solidno placen da bi promenio sredinu i izasao iz tog zacaranog kruga.Sta se desilo na dva puta sam isao da zivim u taj veci grad pod kirijom radeci duplo tezi posao za iste pare gde nisam ni imao ni pola toliko slobodnog vremena za izlaske i sebe.Isao hednu godinu pa se vratio pa naso drugi posao jos tezi pa opet do godinu dana i nista.Tad sam svirao i u tom nekom klubu plus i imao vend i sve nekako nikako da se upozna isoba sa kojom bi se besto deilo.Pre svega toga sam probao cak tri puta u inostranstvu i situacija je bila takva da nisam imao vremena dovoljno za sebe a jesam upoznao neke osobe ali nije se pogodilo da se svidjami jednom drugom i slicno.Kad sam se vratio iz inostranstva izbio je kovid i tu sam upoznao tu najlepsu svoju vezu.U toj vezi sam napustio jos jedan posao samo da bi bio mobilan i borio se protiv daljine tj da budemo fizicki sto vise zajedno i da bih mogao permanentno da ubijem tu daljinu.Nije se to lepo zacrsilo i opet sam ostao sam i bez posla a u ti vreme sam sve radio nesto sezonski i na kratko.Posle raspada te veze bio sam u tom vecem susednom gradu i nista.Sad sam opet kod kuce i nista, jedva letos upoznao par njih koje su ravedene sa decom ili mi se be svidjaju ili se ja njima be svidjam tj cec jure za bekim tamo lovanima.

Posle tih mojih avantura evo me sad imam problema sa finasijama i da nadjem stabilan posao.Sad sam skroz ta upoznavanja gurnuo u stranu jer moram nesto da badjem stabilno i da budem tu gde zivim da bi mi se isplatilo jer nemam vise godina da svrljam okolo i moram da sebi obezbedim stabilnist.Plus vidim da kad kazem koliko imam godina a nemam stabilan posao i radim sve besto sezonski kod tih jedva novih devojaka isoba kad malo krenemo neku bolju komunikaciju ka nekoj prici automatski se nekako izmaknu ma koliko im ja pre toga bio zanimljiv kao osoba i interesantan i postanu hladne, udalje se!

Sto si stariji sve je teze i to krene bas sa 30 i jos he teze ako zivis u manjem gradu.Pre 30 nisam vrinuo i bilo mi je sve potaman pa imao ili ne oko mene devojke i veze.Sad sam to gurnuo na stranu i onako ako se desi besto desi se ako ne ne tj vise be jurim i prepustam sve u nekoj spontanoj situciji uz to da necu vise zbog toga da menjam sredinu i napustam neki stabilan posao u mom mestu u ovo naprednjacko sns doba kad su mogucnosti za stabilan posao u manjim gradovima teske gotovo iste jao kad bih hteo i da nadjes neku osobu za vezu i ljubav...

Dakle gledaj ti sebe prvo a kad treba da se desi besto desice se kad se najmanje nadas i to iz neke glupe situacije i kod nekog glupog mesta gde nikad be bi ocekivao tako nesto.Da treba malo da se bekad izcinas ako vidis sansu i migucu situaciju treba, ali ne toliko da ugrozis sebe, istetis ba beki nacin.Moras malo i da potisnes tu introventnist iako nije lako. I da zaboravi ovde forumase kazanove koji se ponasaju tako kao da su u mogucnosti za nedelju dana da izvrnu odmah jednu kad god im se hoce, to je neki nestvarni elitni svet koji nije svet nas obicnih smrtnika.

Back