Nažalost ne.Nezaposlen?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nažalost ne.Nezaposlen?
Da.Previse.Jesu te mnogo napadale?
Nijedna neće davitelja to da znaš jedan je i neprevaziđeni taško načićKако наћи девојку ако немаш друштво и ако се не крећеш по разним местима и друштвеним догађајима, ако си сведен на 1 или 2 пријатеља са којим некад попијеш кафу и то је све ? Још ако притом увелико газиш тридесете ? Шта би саветовали неком таквом осим стандардне онлајн варијанте друштвених мрежа и сл. ? Како неко такав изразито интровертан уопште има шансе да уђе у свет интимних односа ?
Па да цртам не знам јбг ,никад нисам нешто ни волео.Нема шта да се пита ,одеш до продавнице и приђеш девојци која ти се свиђа,свако има неки свој приступ ,не може се учити он напамет са неким шаблоном упознавањаХиљаду начина (питање како), а ти набрајаш места (ту је питање где).
Дакле, или си требао да напишеш "хиљаду места има, нпр. продавница, теретана, музеј, на улици тид.."
или "хиљаду начина има, нпр. тај и тај начин, тај и тај начин, тај и тај начин..."
Ako je tako, što onda žene izbegavaju one koji ne piju?i kad priđeš devojci šta god da je pitaš ili kažeš iz usta će nezadrživo krenuti oblak kiselkastog zadaha alkohola.
imaćeš sreće samo ako i ona voli da drmne koju
Ваљда му треба брбљива, плус и минус фазонDa traži neku mutavu ko što je i on. Ti introvertni ostaju uglavnom sami izuzev ako ne rade u nekim velikim firmama gdje ima puno žena
dopada mi se ideja.Treba nam pdf "pitam za druga". @tab503 , mišljenje?
A šta drug kaže, dopada li se i njemu?dopada mi se ideja.