Квадратура круга или како наћи девојку ако си изразито интровертан?

Мени на сву срећу не треба савет али како да посаветујем неког да уради нешто на том пољу, а да при том остане у зони интровертности ? Ти си сад дао рационалан савет али како то извести, а не постати екстровертан ни на један моменат ?
Mnogo ti nesto tema za druge ljude otvaras.

Kако наћи девојку ако немаш друштво и ако се не крећеш по разним местима и друштвеним догађајима, ако си сведен на 1 или 2 пријатеља са којим некад попијеш кафу и то је све ? Још ако притом увелико газиш тридесете ? Шта би саветовали неком таквом осим стандардне онлајн варијанте друштвених мрежа и сл. ? Како неко такав изразито интровертан уопште има шансе да уђе у свет интимних односа ?
nikako.
pustiš je da ona nađe tebe.

Popij nekoliko piva ili neki alkohol čisto da se opustiš i da ti se raspetlja jezik, i idi sa tvojim prijateljima po nekim događajima, žurkama i sl. upoznaj se i sa njihovim prijateljima, proširi društveni krug, znam da je to teška i iscrpljujuća obaveza, jer sam i sam introvert, ali se dovoljno napijem da bi mogao da prilazim devojkama i započnem konverzaciju sa nijima. Jbg nisam guru za dejting, ovo je najbolji savet koji ćeš dobiti od mene.
i kad priđeš devojci šta god da je pitaš ili kažeš iz usta će nezadrživo krenuti oblak kiselkastog zadaha alkohola.
imaćeš sreće samo ako i ona voli da drmne koju :lol:

Мени на сву срећу не треба савет али како да посаветујем неког да уради нешто на том пољу, а да при том остане у зони интровертности ? Ти си сад дао рационалан савет али какzо то извести, а не постати екстровертан ни на један моменат ?
Da traži neku mutavu ko što je i on. Ti introvertni ostaju uglavnom sami izuzev ako ne rade u nekim velikim firmama gdje ima puno žena

Back