andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.845
sve mi je to nekako maltretiranje i gubljenje vremena,kad si mladji pa i ajde.Video poziv pre toga i rešeno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve mi je to nekako maltretiranje i gubljenje vremena,kad si mladji pa i ajde.Video poziv pre toga i rešeno
E prc, a druga strana ti kaze: bitna je dusa nije bitno telou.Video poziv pre toga i rešeno
Nekome jeste, nekome nijeE prc, a druga strana ti kaze: bitna je dusa nije bitno telou.
Mnogo ti nesto tema za druge ljude otvaras.Мени на сву срећу не треба савет али како да посаветујем неког да уради нешто на том пољу, а да при том остане у зони интровертности ? Ти си сад дао рационалан савет али како то извести, а не постати екстровертан ни на један моменат ?
ДобротворMnogo ti nesto tema za druge ljude otvaras.
ahaa vazi vaziДобротвор
Ja bih se ufrcio da je jehovin svedok.Nekome jeste, nekome nije
Sto?Ja bih se ufrcio da je jehovin svedok.
nikako.Kако наћи девојку ако немаш друштво и ако се не крећеш по разним местима и друштвеним догађајима, ако си сведен на 1 или 2 пријатеља са којим некад попијеш кафу и то је све ? Још ако притом увелико газиш тридесете ? Шта би саветовали неком таквом осим стандардне онлајн варијанте друштвених мрежа и сл. ? Како неко такав изразито интровертан уопште има шансе да уђе у свет интимних односа ?
i kad priđeš devojci šta god da je pitaš ili kažeš iz usta će nezadrživo krenuti oblak kiselkastog zadaha alkohola.Popij nekoliko piva ili neki alkohol čisto da se opustiš i da ti se raspetlja jezik, i idi sa tvojim prijateljima po nekim događajima, žurkama i sl. upoznaj se i sa njihovim prijateljima, proširi društveni krug, znam da je to teška i iscrpljujuća obaveza, jer sam i sam introvert, ali se dovoljno napijem da bi mogao da prilazim devojkama i započnem konverzaciju sa nijima. Jbg nisam guru za dejting, ovo je najbolji savet koji ćeš dobiti od mene.
Tebi nije cudno da ti neko na startu pominje dusu u ljubavnom kontekstu. Naginje na dogmu, ezoteriju, fanatizam.
Pa dobro, može biti, ali u životu treba malo i misliti (opštiti) izvan kutije.Tebi nije cudno da ti neko na startu pominje dusu u ljubavnom kontekstu. Naginje na dogmu, ezoteriju, fanatizam.
Šta će mi devojka koja na žurci pije negazirani sok od jagode?i kad priđeš devojci šta god da je pitaš ili kažeš iz usta će nezadrživo krenuti oblak kiselkastog zadaha alkohola.
imaćeš sreće samo ako i ona voli da drmne koju
Slazem se, mozda ta osoba da promisli i na napada s dusom i fanatizmom na startu dok se malo bolje ne razjasne stvari i upoznaju.Pa dobro, može biti, ali u životu treba malo i misliti (opštiti) izvan kutije.
Da traži neku mutavu ko što je i on. Ti introvertni ostaju uglavnom sami izuzev ako ne rade u nekim velikim firmama gdje ima puno ženaМени на сву срећу не треба савет али како да посаветујем неког да уради нешто на том пољу, а да при том остане у зони интровертности ? Ти си сад дао рационалан савет али какzо то извести, а не постати екстровертан ни на један моменат ?
pa ako nađeš cugerku dugoročno to može da bude problem...Šta će mi devojka koja na žurci pije negazirani sok od jagode?
Nije ta za udaju
Te koje nisu popile par piva u životu ili koje ne piju kafu su teški smorovi od žena.pa ako nađeš cugerku dugoročno to može da bude problem...
neko mora da nađe mesto gde živite haha
Zajedno ćemo da se lečimo od alkoholizma i budemo podrška jedno drugom.pa ako nađeš cugerku dugoročno to može da bude problem...
a?neko mora da nađe mesto gde živite haha
kad se napijete ko će da potrefi kuću u povratkuZajedno ćemo da se lečimo od alkoholizma i budemo podrška jedno drugom.
a?
Ko kaže da ćemo piti u negde vani? Pićemo kod kuće.kad se napijete ko će da potrefi kuću u povratku
Nezaposlen?Ko kaže da ćemo piti u negde vani? Pićemo kod kuće.
Sem ako ne misliš na devojku koju sam u alkoholisanom stanju tek upoznao. Jednostavno pozovem taxi ili odemo u wc da se vatamo.
Jesu te mnogo napadale?Slazem se, mozda ta osoba da promisli i na napada s dusom i fanatizmom na startu dok se malo bolje ne razjasne stvari i upoznaju.