Квадратура круга или како наћи девојку ако си изразито интровертан?

fanstebre

Poznat
Poruka
9.210
Kако наћи девојку ако немаш друштво и ако се не крећеш по разним местима и друштвеним догађајима, ако си сведен на 1 или 2 пријатеља са којим некад попијеш кафу и то је све ? Још ако притом увелико газиш тридесете ? Шта би саветовали неком таквом осим стандардне онлајн варијанте друштвених мрежа и сл. ? Како неко такав изразито интровертан уопште има шансе да уђе у свет интимних односа ?

Kако наћи девојку ако немаш друштво и ако се не крећеш по разним местима и друштвеним догађајима, ако си сведен на 1 или 2 пријатеља са којим некад попијеш кафу и то је све ? Још ако притом увелико газиш тридесете ? Шта би саветовали неком таквом осим стандардне онлајн варијанте друштвених мрежа и сл. ? Како неко такав изразито интровертан уопште има шансе да уђе у свет интимних односа ?
Popij nekoliko piva ili neki alkohol čisto da se opustiš i da ti se raspetlja jezik, i idi sa tvojim prijateljima po nekim događajima, žurkama i sl. upoznaj se i sa njihovim prijateljima, proširi društveni krug, znam da je to teška i iscrpljujuća obaveza, jer sam i sam introvert, ali se dovoljno napijem da bi mogao da prilazim devojkama i započnem konverzaciju sa nijima. Jbg nisam guru za dejting, ovo je najbolji savet koji ćeš dobiti od mene.

Мени на сву срећу не треба савет али како да посаветујем неког да уради нешто на том пољу, а да при том остане у зони интровертности ? Ти си сад дао рационалан савет али како то извести, а не постати екстровертан ни на један моменат ?

Popij nekoliko piva ili neki alkohol čisto da se opustiš i da ti se raspetlja jezik, i idi sa tvojim prijateljima po nekim događajima, žurkama i sl. upoznaj se i sa njihovim prijateljima, proširi društveni krug, znam da je to teška i iscrpljujuća obaveza, jer sam i sam introvert, ali se dovoljno napijem da bi mogao da prilazim devojkama i započnem konverzaciju sa nijima. Jbg nisam guru za dejting, ovo je najbolji savet koji ćeš dobiti od mene.
Ne pijem alkohol i ne volim žurke

Мени на сву срећу не треба савет али како да посаветујем неког да уради нешто на том пољу, а да при том остане у зони интровертности ? Ти си сад дао рационалан савет али како то извести, а не постати екстровертан ни на један моменат ?
Zvuči mi kao da ne želiš da izađeš iz zone komfora (ili introvertnosti) i da si sebe zapečatio sebe kao hard-kor introverta. Verovao ili ne, možeš istovremeno da izlaziš po nekim društvenim skupovima i da ostaneš introvertna osoba, nije teško, moguće je "prekršiti to pravilo". Ti si u obavezi da tražiš devojke, a ne one tebe. Nisam ja pisao pravila, nego majka priroda.

Vidi sa roditeljima da se raspituju kod prijatelja i rodbine, kolega sa posla.

Ima i devojaka koje su introvertne.

Onda čekaš da te zove neko od njih na kafu i tamo se slučajno sretneš sa kandidatkinjom.

Poštuj je takvu kakva je i vremenom će i ljubav da dođe.

Ne neka ljubav kao iz filmova što plamti pa se gasi, nego ona prava što se gradi i raste vremenom.

Квадратура круга или како наћи девојку ако си изразито интровертан?​

Веома једноставно, ако си изразито интровертан онда тражи дјевојку у себи па кад је нађеш натакариш се на штиклице и постанеш лејдибој, а онда само пробираш ко ти одговара од удварача/удварачица. :mrgreen:

Jednostavno je, ne'š naći :) Pomiri se sa tim, neće ti biti lakše u životu ali bar neš maltretirati sa temama i pitanjima :/
Ма јок није то брате него кад ми наиђе сушни период пун сам мотивација за овакве теме, вентил неки шта знам

Online upoznavanje je sad trend tako da to možeš da koristiš. Dopisuj se sa devojkama, ali vidi da deluješ normalno a ne ko neki manijak ;)

Druga opcija je da kreneš na dešavanja koja podrazumevaju upoznavanje ljudi: promeni posao, upiši neki kurs, sport, folklor... šetaj psa oko zgrade, idi na pijacu i nosi cegere bakama, garant će te preporučiti unukama... i tako... opcija ima koliko hoćeš ako si spreman da se aktiviraš. A ako samo tražiš brza rešenja, onda jbg, nema ti pomoći ;)

@Ružan finansijski @bezimeni1 kolege,za vas

Čim shvatiš da na svetu postoji hiljade devojaka koji imaju isti "problem" kao i ti, onda zapravo postaje jasno da problema nema. Samo treba da nađeš onu koja je u sličnoj situaciji, a ima ih mnogo.

Moj drugar je tako pitao redom sve komšinice kroz šalu "kad će na kafu", dok mu nije uspelo. Ko pita ne skita.

Šta fali upoznavanju preko mreža
Добре чипке се не, углавном, не упознају преко мрежа, јер у РЛ већ имају велики број оних који орбитирају око њих, па у тој великој понуди бирају уживо.

Хиљаду начина има,например у продавници,теретани,музеју,на улици итд.
Хиљаду начина (питање како), а ти набрајаш места (ту је питање где).

Дакле, или си требао да напишеш "хиљаду места има, нпр. продавница, теретана, музеј, на улици тид.."

или "хиљаду начина има, нпр. тај и тај начин, тај и тај начин, тај и тај начин..."

Добре чипке се не, углавном, не упознају преко мрежа, јер у РЛ већ имају велики број оних који орбитирају око њих, па у тој великој понуди бирају уживо.
Vidim iskusan si sa ženama, kao i sa politikom 😄

Back