Sta danas kuvate deci za rucak?
Ako imate neki intersantan recept napisite.
POZDRAV SVIMA
Ako imate neki intersantan recept napisite.
POZDRAV SVIMA
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pitas zbog cega??? Mislis sta kuvam sutra? Ili sta sam danas kuvala? Ili pre nedelju dana??
Sto volim teme koje pocinju samo jednom recenicom..........Ma milina, dodje mi da napisem esej u pitanjima. Ajde ispravljaj ovo da lici na nesto.
Nije to stvar logike. Nego forumskog neznanja. Tema se ne otvara jednom recenicom, osim ako nisi redovna na LJ&S. Tako da na ovoj temi mozes svasta da ocekujes a najvise spama i odgovora u jednoj jedinoj reci. Osnovni je red da postavljac objasni zbog cega otvara novu temu i cime je bio inspirisan. Tvoja tema ne moze da otvori nikakvu diskusiju osim pukog nabrajanja sta je ko kuvao u toku dana ili sedmice. A po meni tako nesto samo dzabe zauzima mesto na serveru, isto kao sto su recimo igre kaladont. Zar je toliko tesko ispraviti jedan post?Ova tema postavljena je za ljude koji ukljucuju logiku.Ne volim bespotrebnu opsirnost.
POZDRAV
Ova tema postavljena je za ljude koji ukljucuju logiku.Ne volim bespotrebnu opsirnost.
POZDRAV
ahahahaha
kakve ste vi face
pa pisite sta god hocete u vezi sa temom
cak i kada pokretac teme udari precizan tempo vas to ne sprecava da pricate o cemu god stignete, da ne citate sta ljudi pisu, nego slobodno interpretirate i radite amaterske psihoanalize autorima postova koje su uvek tako senzacionalisticke i dramaticne
ahahahaha
kakve ste vi face
pa pisite sta god hocete u vezi sa temom
cak i kada pokretac teme udari precizan tempo vas to ne sprecava da pricate o cemu god stignete, da ne citate sta ljudi pisu, nego slobodno interpretirate i radite amaterske psihoanalize autorima postova koje su uvek tako senzacionalisticke i dramaticne
Pitanje pojasnjeno.Pozdrav
ove forumasice iskljucivo parizer i pastetu...zdravlje je ipak na prvom mjestu
Ovo ne izgleda lose, moram da probam.Ovo je ozbiljno.
Lako jelo koje se lako sprema, a mnogo je dobro (bar za mene).
1,5 kg tikvica iseći na kockice i ubaciti u šerpu. Tikvice prekriti sa tanko isečenim kolutićima paradajza. Preko može po ukusu beli luk, peršun i slično. Soli po ukusu (ja ubacim jednu kafenu kašiku; mislim, ubacim so a ne kašiku). Na kraju, sipati jednu malu šoljicu za kafu ulja i isto toliko vode. Poklopiti i sat i po kuvati na 1,5. Ne otvarati poklopac, već povremeno samo protresti šerpu.
Kada se skine sa vatre pusti se da se malko ohladi, a onda se krkne jedna pavlaka u sve to (da pokvari). Jede se hladno, i mnogo je ukusno.
Ovo sam probala, klasika je klasika..... Nisi normalna:razz:,... u pocetku, stvarno sam pomislila da je recept. Samo, ovo si trebala da stavis u 'sitne kolace', ovo su ipak recepti za decu.Bećarska torta
Potrebno:
- par veselih očiju
- 2 tetrapaka mleka
- 2 jaja
- 1 tvrda banana
- zdela za mešanje
Gledati zanosno u par veselih očiju, a istovremeno masirati 2 tetrapaka mleka. Prstom proveriti da li je zdela za mešanje dovoljno zagrejana i vlažna. Kada je zdela za mešanje spremna, ubaciti u nju trvdu bananu i prekriti jajima. Mešati intenzivno sve dok banana ne pusti sok i potpuno ne omekša.
Napomena:
Ako banana ponovo stvrdne ceo postupak ponoviti.
Misliš, nisam normalan.Ovo sam probala, klasika je klasika..... Nisi normalna:razz:,... u pocetku, stvarno sam pomislila da je recept. Samo, ovo si trebala da stavis u 'sitne kolace', ovo su ipak recepti za decu.